Máte někdo nové Avid páky Speed Dial SL ? Jak se vám jeví (chod, montáž, provedení) ? Díky
Máte někdo nové Avid páky Speed Dial SL ? Jak se vám jeví (chod, montáž, provedení) ? Díky
Me se taky moc libej (dobra vaha) takze jsem na vase prispevky zvedavej.
Mě se teda nelíběj.Snažím se sehnat staré Avid SD Ti.
Je to trochu mimo, ale před několika dny jsem zakoupila brzdovou čelist Avid SD Ti. Zajímavé bylo, že se mně nepodařilo sehnat tyto Avidy přímo v obchodě (v Brně!!), muselo to být jedině na objednávku. Brzdové čelisti SL nebyly zatím na skladě dovozce, takže proto starší model. Dne 25. února mi došla čelist – potřebovala jsem na zadní kolo. Na krabičce bylo označení front, prodavač tvrdil, že je to jedno, akorát je potřeba prohodit špalky. Jenomže doma jsem poznala, že to jedno není. Kovová trubička je u přední brzdy delší než u zadní a šrouby u přední jsou kratší. Takže tento skvost nakonec skončil na předním kole a původní přední brzda putovala na zadní (jen čelisti – špalky, hlavní šrouby, kovovou trubičku jsem použila z rozbité zadní čelisti). Jinak bych časem ráda doplnila tuto čelist i o čelist Avid SD Ti Rear a brzdové páky Avid SL. Popravdě řečeno páky Ti se mně po designové stránce líbily více a je škoda, že páky SL nejsou v nabídce i v černé barvě. Ale za stejný peníz by měly být lehčí – takže volba bude jasná.
Já měl v balíčku SD7 pro zadní obě trubičky a jen jednu velikost šroubů (kratší). U Magů taky. Jaké máš k nim páky SD7, Ti ? Nebo čekáš až na SL ?
A nie je to jedno aka trubicka??? Mimo to dlhsia sa da zkratit. A tie srouby su tiez ukradnute. Kazdy by tu len odlahcoval a ked to dostane z obchodu, tak nadava. TinkTink by mal radost.
Ha ha ha…moooc vtipny…
Jedno to neni – ta Avid trubicka ma skvelej design…
Ta dlha, alebo kratka?
Ona je ta kratka trubicka navic jeste vic zatocena jak ta predni jelikoz to lanko nevede do zadni brzdy kolmo jako u predni
To jsou teda pjekny kramy ty Avidy. To ja ke svejm tektram za zlomkovou cenu dostal jak 4 dlouhy, tak kratky srouby a 4 trubicky (2×90st. a 2×120st.) Pri cene tech trubicek a sroubku, oproti nehorazne drahym Avidum celistim, se divim, ze to vubec resite.
V správným setu maj bejt trubičky dvě a je jen na tobě jakou použijěš...............:-)
dlha
Ano, zadni ma kratsi srouby. Ale trubicku mam delsi myslim vzadu.
Dej si pozor az budes dotahovat Ti srouby! Chce to s citem. Me uz prasknul jeden sroub co se s nim dotahuje lanko.
A! Mame tu prve problemy s odlahcenymi dielmi:-) Inac kto by chcel, onem mu tu trubicku do akehokolvek uhlu… Tink: To znamena, ze ta dlha je pekna a kratka nie?
Na blbou otazku blba odpoved…mel jsem dlouhou a nikdy jsem kratkou nevidel…nevim jak vypada kratka…
Kdyz budes dotahovat na krev, tak je jasny, ze to znicis – to i normalni sroub ti uleti…vis?
Jak na krev!? Fest! Este mi nikdy nic neuletelo. Akurat vlak a zopar krat autobus. PS: Ta kratka mozno ani neexistuje…
hm,sakra,u nas vlaky a autobusy porad jeste jenom jezdej:-(
No vidis, mozes byt rad! Vzdy pridem presne na minutu a len malokedy ho stihnem :-(
No tak to ses asi slabej cajicek :o))) – kdyz to dotahujes fakt fest, tak neni nouze o to, aby neco mohlo uletet…hlavne v hline to uz vubec neni problem…
TO mate dobry, ze u vas uz litaj vlaky i autobusy…u nas jak rika padlista – porad jenom silnice… :o))) – ale je to zas v klidu – clovek muze dojit o minutu pozdej a stejne to stihne :o)))
Kratka – nevim no…neznam…kazdopadne ty Avid vodici trubicky maj i skvelou koncovku na uchyceni toho gumovyho cumprdliku :o)))))
Akorát že ty nové mají tu gumku dost krátkou…
Ach taaak! Teraz tomu rozumiem:-) Dobru ju maju, ani ju nemusis stahovat dole, ked odopinas brzdy.
He – tak tohodle sem si nevsim – ale 5tky ji maj 100%ni Taiwanskou :)…