Sportovni hvezda roku 2004 :o((((((((((

63 nepřečtených
  • Thomas

Nazdar Vsem. Jiste nejsem sam komu v nominaci na SPORTOVNI HVEZDU ROKU 2004 chybi nekdo z nasich hvezd. Minimalne Pavel Padrnos by si zaslouzil pozornost „nasi“ CESKE TELEVIZE!!!. Doufam ze nezustanu sam kdo mu da svuj hlas. http://www.bpa.cz/index.php?…

0 0
    • Radek Broz  

Ja si myslim, ze daleko vice by si nominaci zaslouzil Michal Prokop, ale dokud budou v redakci sportu CT pan Cerny a jemu podobni, nebudou si vsimat sportovcu, ale pouze hracu.

0 0
      • gucan  

taky jsem pro Prokopa … co kdyby mu dal kazdy nejaky ten hlas? (z jedne IP adresy se muze hlasovat az 10× :))

0 0
        • Jenda  

uz jsem mu jich par poslal ale porad mi to nepise ze uz nemuyu posilat dalsi tak to budu zkouset dal a dal:-)))))

0 0
    • Seppy  

uz sem dal hlas prokopovi, mozna kdyby vsichni z bikefora hlasovali pro prokopa tak by se mohl umistit na najake 150. pricce…:)

0 0
      • pitelboy  

ja mu taky trochu pomoch…

0 0
      • Radek Broz  

Obzvlaste dobre by se to dalo ovlivnit napriklad z GPRS s promennou IP;-)

0 0
      • datel  

Meli bysme dat hlasy Padrnosovi. Urcite dostane vic hlasu nez ostatni cyklisti. A tady neni dulezity, jestli dostane vic hlasu Kreuziger, Prokop nebo Hurikova.Dulezity je, aby se cyklistika aspon trochu ukazala. A Pavel si to bez sebemensi pochybnosti zaslouzi.

0 0
        • Vojtíšek  

zaslouží si to snad protože je momentálně prošetřovanej kvůli dopingu? :-)) Naopak si myslím a? hlas dostane, co nejvíc cyklistů, tím se spíš ukáže jakou má ten sport popularitu. Každý asi sám umí zvážit, kdo je mu sympatický a chce mu dát svůj hlas. Takový to měli bysme, to mi připomíná dávné volby, kde ti jedni „měli bysme“ získávali pravidelně 99,9% hlasů :-)

0 0
        • Vojtíšek  

Btw. s tou čerstvou registrací jsi vůbec dost nedůvěryhodná osoba :-)) Zase někdo, kdo se stydí něco říct pod svým pravým nickem

0 0
          • datel  

Jestli jsem čirou náhodou podezříván, že tady mám víc nicku, tak fakt ne. Obvinění Padrnose je za prvý dost pochybný a za druhý je téměř vyloučený, že mu bude prokázána vina. Beru, že se těžko srovnávaj jednotlivý kategorie, ale za opovrhováním Padrnose je spíš to, že dost bikerů nemusí a dost silničářů nemusí bikery. Myslim, že 50 cyklistů na 100.-200. místě několikrát převáží jeden, který by se dostal do první desítky.

0 0
            • Vojtíšek  

Tak mi řekni, co tak světoborného Padrnos letos dokázal? V porovnání s medailovými úspěchy Prokopa, Huříkové, Horákové, Kreuzigra a konec konců i těch cyklokrosařů on žádná hvězda není.

0 0
              • datel  

Huříková a Kreuziger jsou junioři. Doufám, že za 5–10 let tu nesmyslnou anketu vyhrajou.Prokop a Horáková se věnujou okrajové disciplíně. Smekám před nima, ale na silnici a v XC je větší konkurence.TdF je jedinej cyklistickej závod, který znají a zajímají se o něj i lidi, který nepoznaj rozdíl mezi bikem a silničkou. A Padrnos tady skvěle splnil svůj úkol.

0 0
                • cabbage  

a co ze to vlastne padrnos letos dokazal? nejak se o nej nezajimal

0 0
                • Vojtíšek  

To že někdo plní úkoly ještě neznamená, že je hvězda, naopak. Až budou ostatní jezdit na něj, tak bych o tom uvažoval. To už letos zajezdil líp Konečný a nebo i ten bláznivej Sosenka. Padrnos žádný individuální výsledek nazaznamenal, nebo o něm alespoň nevím.

0 0
                • MartinXC  

Padrnos si odvádí svoje, ale z hlediska všech těch anket je to spíš v úrovni „úsilí“ a ne „výsledek“. Bohužel – hodnotí se výsledek (tj. co je vidět a o čem všichni ví) a ne úsilí (o kterém ví hrstka zasvěcených). Na druhou stranu – právě toto mu zajiš?uje jeho profi pozici a obživu – že pomáhá k výsledku tlačit někoho jiného.

0 0
                  • cabbage  

i kdyby se hodnotilo usili tak by nevyhral- makali vsichni- prokop, hurikova, kreuciger(jestli se tak pise),atd......

0 0
    • confido  

a co takhle terka hurikova?

0 0
    • confido  

co to ma byt za kravina ta prezdivka, to si fuckt delaj prdel!!

0 0
    • stanley  

Co takhle Sosenka, dokázal toho letos málo? Prokop má u mě taky jeden hlas.

0 0
    • luCas  

Zajima me jestli vam to po odeslani 10 hlasu znemozni dalsi hlasovani? Nebo jestli nejak berou jen tech prvnich deset odeslanejch hlasu a muzete hlasovat dal?

0 0
      • Radek Broz  

No, ja mam pocit, ze to jde furt dal. Tezko rict, zda se jim to ale pripocitava.

0 0
    • Pavlos  

Kazdopadne Prokop ma muj hlas:)

0 0
    • RomanH  

Rudy Kovanda :o)

0 0
    • Richie  

Hej hej co Marosak nebo Gaspi???

0 0
      • Richie  

Dal jsem devet hlasu Gaspimu a jeden Frkymu…

0 0
        • MMX  

Ja by som bol za Gaspiho za to co predvadzal na Adidas Slopestyle, Marosana by si zasluzil za minulorocnu Rampage, aj ked na Slopestyle bol tiez dobry…

0 0
    • 123  

Jo, tak jsem tam dal take hlas, ale te parove ctyrce. Kdo sledoval veslarske vyjizdky na OH, tomu se nemohli nelibit a musel ocenit uspech nasich. O to cennejsi, ze odpovida myslence „vsichni za jednoho, jeden za vsechny“. Oproti tomu zde zmineny 4X mi pripada az prilis jako show zamerene na divaka a tudiz idealni lakadlo pro sponzory.

0 0
      • Pá-dlista1  

Nejsou to spis rozjizdky? :) No mozna jeli na vylet. To pak muj hlas nedostanou. Podle tvoji logiky uz chapu popularitu fotbalu. Cim nudnejsi hra s mnoha postavickama tim popularnejsi.

0 0
      • Radek Broz  

Task s timto prispevkem naprosto nesouhlasim. Veslarske „vyjizdky“ me vubec nebavili (i kdyz bych mohl prasknout, kdo na ne se zajmem koukal:-) ) a me vsechny „sporty“, kde o vysledku rozhoduje vice lidi najedou (nedej boze jeste vcetne rozhodcich a generalnich manazeru klubu) prijdou dost nesmyslny. 4X na divaka rozhojdne zamereny je a je to tak dobre – pokud to ma lidi zajimat, musi je to bavit. Koukat na napr. MTB maraton nemuze snad ani lidi, co to jezdi. Mozna obliba teamovejch sportu a her vychazi z toho, ze si cesti povaleci radi privlastnuji cast uspechu sveho teamu a prave s tymem se asi snadneji identifikuji nez s jednotlivcem. A vubnec, je dost kacirske chodit na b-f a davat hlasy jinym sportum;-)

0 0
        • Manas  

Ale ja mam jiny nazor, kdybys aspon chvilku sledoval XC na olympiade, myslim ze bys zmenil nazor. Trat byla hodne zajimala a nektery pasaze si nezadaly s DH tratema u nas. Obzvlast zabavne byla dva mini dvojacky u cile. Videl jsem v predposlednim kole i nofoot. Table taky dalo par lidi … celkem me to dost bavilo.

0 0
          • Manas  

Mel bych si precist nejakou knizku, kdyz vidim co jsem napsal tak bych si dal facku. Jo jo, psani diplomky kazi styl :-)

0 0
          • cabbage  

jo na XC sem taky koukal, a sem zvedavej na dětsky kola(bikros) v zemi nekvalitnich plastů:-)

0 0
            • Tomcat  

zvedavej na dětsky kola(bikros) v zemi nekvalitnich plastů:-)… …Tada tohle mně namíchlo. Jaký dětský kola? To jako teda dospělí jezděj jen crosse , silničku a 29´ jo a profíci jezděj kostitřas.

Jako, že se bikros jezdí na 20kách ,ale i na 24´a 26´

0 0
              • cabbage  

detsky kola protoze to vzdycky nas..e nejakyho 4X,bikros,fre­estajl,dirt ridera. proste sou to detsky velikosti kol:-)

0 0
                • Pá-dlista1  

O tom si jeste popovidame jestli se dneska ukazes :)

0 0
                • Tomcat  

dětská velikost? S asi Elite BMX dvacítku neviděl a cruisera jakbasmet.

0 0
                  • cabbage  

Elite BMX dvacítka,cruiser -to se vyrazne lisi od detskyho bmx? asi moc ne, preztoze ma kruiser 24"kola. celkove beres tuhle provokaci moc vazne, skoro jako maly dite:-)

0 0
          • Radek Broz  

Ja kousek XC z olympiady videl (pred odjezdem na hrabani 4X trate – Padlista to mel pusteny;-) ) a stejne me to nebavilo, i kdyz ta DH vlozka byla good;-). Me teda v televizi nebavi ani DH – kouknu na trat, jak to sjede jeden a pak je to uz dost jednotvarny.

0 0
            • Pá-dlista1  

A me DH celkem bavi. Kdyz je to udelany dobre aspon jako sjezd na lyzich a vidis mezicasy a skoro celou trat, tak je to hodne zajimavy a napinavy. Bohuzel, kde se k takovymu prenosu dostat :( Dobrej byl z letosniho MS.

0 0
              • Radek Broz  

Ano, hezky jsi kulantne naznacil, ze to nesmi byt jako na CT;-) Ale na druhou stranu na zaznamy na CT se moc rad kouknu, jelikoz znam nektere ty trate a lidi.

0 0
                • Pá-dlista1  

Ale jako jo. Clovek se pobavi, kdyz to zna a porovna s tim co vidi v televizi :) Ze se deda s kamerou vyplazil 20m od parkoviste a toci „akcni“ zabery. K tomu komentar sestaveny pravdepodobne z poznamek sveho predchudce a katalogu fy JOKO.

0 0
        • PT  

Jo jo.Já bych toho 123 vyloučil:))

0 0
    • SkyRider  

Jak se nekde v textu nahore objevilo, chodim na bikeforum, a presto by me ani nenapadlo dat hlas nejakemu cyklistovi. Proc? Protoze tu jsou sportvoci(napr. Sebrle), kteri dosahli mnoohem vic nez nas nejlepsi cyklista za minuly rok(Prokop). Uznavam Prokopa jako borce, ale sport, ktery ma u nas popularitu jako radiovy orientacni beh a nebo skibob, se nemuze pomerovat s atletikou apod. Jinak tyhle ankety z duse nenavidim a neprijde mi to jako smysluplne pomerovat kdo vic a min, ale kdyz uz to musi byt, tak si zadny cesky cyklista tuhle anketu vyhrat nezaslouzi, protoze proste ostatni sportovci dosahli vic.

0 0
      • Pá-dlista1  

No to jo. Ale jak by se pak vubec poznalo, ze ten sport tady ma nejakou popularitu, kdyby vsichni premysleli jako ty a dali hlas pro ne uplne cizimu sportu jen proto, ze o tom vypravel soused v hospode, teta v samosce a spratek od vedle hazi za barakem kusem hromosvodu (nez mu ho ukradnou cikani:)

0 0
      • Přemda  

Sebrle a jemu podobni „dosahli“ vic jen diky tomu, ze jsou furt videt v televizi, na kterou vsichni cumi. Nerikam, ze Prokop, Hurikova a spol jsou lepsi nez on, ale minimalne jsou, co se usili tyce, na stejny urovni. S volbou vetsiny lidi si televize a ostatni masmedia manipulujou jak chcou…

0 0
        • Pá-dlista1  

Zase kdyz uvazis ty masy nas obycejnych desetibojaru, co mu projevime sve sympatie… :)))

0 0
    • PT  

Když už se tady bavíme o tom úsilí,tak já dřu hodně a výsledky žádné,dáte mi svůj hlas?:)

0 0
    • Pá-dlista1  

Tak co? Jak to vlastne vsechno dopadlo? Jsou nekde kompletni vysledky?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.