http://www.alr7al.net/…q61/BIKE.zip
… chvilku jsem rano dokonce premejslel, jestli to bylo vcera vazne tak hrozny, ze jeste nejsem zcela pri smyslech. :)
http://www.alr7al.net/…q61/BIKE.zip
… chvilku jsem rano dokonce premejslel, jestli to bylo vcera vazne tak hrozny, ze jeste nejsem zcela pri smyslech. :)
co to je za plochodrážníka? si spletl dráhu ne?
To nemoh bejt plocodraznik, tuten zatacel i doprava!!!:-)
Tak to je docela hukot!:-)
pjekne:) myslím si,že kdyby si tam někde rozdbil hubu a přejely ho zhruba 3 auta tak už by takový machr nebyl:)
To je hovado.Moc nechybelo a byl na kasi.
No, ale musite uznat, ze to ma docela zmakly ne? :-) Zajimala by me jeho spotreba plastu…
parada … ale nechapu jakej tam je povrch, zda se ze jede docela rychle, ale vetsinou neslape, a pritom na tom klouze jak na lede ?!
Já bych si tipnul, že Arabové měli zrovna náledí (u nich asi hodně řídký jev), tak si to užívali.
Nepřipadá mi to jak led, to by auta měla mnohem větší problémy, žádné z nich tam smyk nedostalo …
presne tak… kdyby tam bylo takovy naledi, tak by zejmena lidi kteri snih vidi 1× rocne urcite ani nejezdili auty
napadl me drobny poustni pisek na asfaltu, ale porad se mi to zda jako dost malo kluzky na takovy drifty
ted sathuju dalsi videa z toho webu, ono to vypada ze to delaji i s auty podle obrazku co sem videl
no nekdy staci mokro a hladkej povrch vozovky )spesl jemne kamenivo a asfalt) a jede to jak das.Takove vozovky se uz i vyskytujou a je to sranda za mokra pro mobilisty :-)
Nemusí bejt led, nemusí být písek, stačí naolejovat gumy a je to. Už se mi to stalo v autě – na pumpě byla rozlitá nafta a při nájezdu na dálnici jsme šli do hodin (směrem do tý dálnice). Krve by se ve mně nedořezal a kdybych z toho nebyl tak hotovej a nebylo to v Rakousku tak jim tam jdu rozmlátit hubu.
jo jo, taky je dobra nafta na podrazkach spolu s gumou na pedalech…
jedno mi ale vysvetlete kde by se vzala na arabskym poloostrove nafta?:-))))))
ta tam prece prsi ne ? :)
Dovoz z USA …
Nevim jestli to je zase takova machrovina. Kdyz mas silnou zadokolku, tak to neni zase takovej problem utrhnout. Ale v plnym provozu bych to nedelal… to mi prijde jako zhovadilost. Neco jinyho je takhle blbnout na letisti nebo treba na Strahove na parkovisti. :)
Silná zadokolka = Škoda 105 :) (ale v zatáčkách lítá taky pěně)
Chlapci asi moc pařily Need for Speed Underground a driftování se jim zalíbylo. A já si myslel, že je blbost, aby auto takhle ulítávalo.
no takovej underground II je pěkný maso, od rána jsem tomu dal už 10 hodin :-) ten arab – určitě má slicky s těma to taky jde skoro samo…
Taky tak…:)
Underground II – to mě zajímá. Šipky na mý klávesce už dlouho nedostali pořádnej záhul. A navíc se bíží dlouhý zimní večery (a bohužel taky zkouškový období).
no nevim jeslti ste si toho vsimli ale on se necha roztlacit od toho bilyho auta a pak ta silnice se mi zda mokra – soudim podle odrazu brzdovych svetel od silnice. Mozna ze ty silnice na rusnych mistech kropi aby tam nebyla takova prasnost.
tohle je uplne jednoduchy,staci jenom trosku cvyku.si vsimnete jak je prevazeny dopredu,to pak ke smyku ani nepotrebujete brzdu.ukazoval mi to kdysi kamos.ale teda nebylo to pri takovy rychlosti.
Uz sem se lek, ze bys neco neumel s prstem v nose :)))
Treba psat?
nauc se cist troubo:-).kde pisu ze to umim a ze jsem to nekdy zkousel?:-))
oni muzou delat kraviny a riskovat se zivotem – je to asi jedna z mala veci ktery si muzou uzit .. pak tam reknes krivy slovo ostatni vythnou AK47 a ses jasnej :))
Podle myho ho mozna roztahlo auto a na mokru s hladkyma plastema…staci :-))
A co roztahlo ty auta? :)
jeste vetsi auta
ze by motor? :-)
A asi z nej tekla voda primo pod kola, protoze okolo je sucho, az bych rekl prasno :)
to ma stak dobrou qalitu videa ze tam vidis prach? ja mel za to vetsina si mysli ze je tam mokrej asfalt
Hlavne jsem se podival i na ty ostatni videa.
to ja bych si taky rad stahmul neco ale nejak se v tech jejich rozsypanejch pismenkach neorientuju :-(
A co to zkusit tady? http://www.alr7al.net/matrix/maq61/
ani v teplejsich krajinach uplne normalni, ze jim tam klouzou silnice??? ja byl na krete, a ta cesta, co tam vedla byla celkem nebezpecna i pro chodce…(slo se sklouznout)..za deste jsem to tam nastesti nevidel.