Stoji neco kolem 1300kc nebyl by lepsi Double track ? DM24 NECHCI, po tom co jsem videl… Nebo ma nekdo jine navrhy :o) ve 24´´ provedeni. Predem dekuji za odpovedi :-)
Stoji neco kolem 1300kc nebyl by lepsi Double track ? DM24 NECHCI, po tom co jsem videl… Nebo ma nekdo jine navrhy :o) ve 24´´ provedeni. Predem dekuji za odpovedi :-)
AtomLab DMR SunRims Vuelta USA AlexRims. Fumm
…Myslím že vybírej podle ceny , nebo vzhledu. Pokud se vyhneš Remerxu Jumbu bude to zhruba sejně kvalitní.
Á chyba se vloudila je F.U.N.N a né fumm :-/
Za 1300,– mas 4 Remerxy…
Na 4 jizdy :(
Ted nehodnotim kvalitu, ale tu cenu – kdyz nekdo hleda rafek za 1300,– a nakej typek mu poradi, ze si nema kupovat rafek 4× levnejsi, tak…neni to stupidni?
Jako 4× sse projede, nebo 4 x RACE tra? ;o)
ale musis 4X preplejtat. coz bud sezere dost casu nebo penize na dalsi dva remerxy.
nekdy v unoru bude jeste SYNCROS
ja mam Intens mag 30 DH, nevidim jedinej duvod si kupovat jakykoliv jiny rafek. Navic pochybuju ze bych si polepsil.
Ale Banshee bys chtel. Vid :)
a moc :-)
Tak si to s „r“ moc nerozhazej :)))
prosim o vysvetleni (klidne via mail) dik
to teda ne :-))
bojim, bojim :-)
To preplejtani neni casove narocny…
A co se tyka toho co jsem napsal – chytrej pochopil hned a…vite co.
Mam pro tebe pripaveny 2 Jumba. Dam ti je klidne zadara, abys mohl odjet prvni zavod. Snad to stihnes mezi jizdama preplest, kdyz ti to tak jde :)
No ted zrovna budu jedno potrebovat – ten predni Mavic X517 se na todle netvari idealne :o))
Ale vzadu mam D521…a ta tam asi chvili zustane…vypada odolne mrska jedna :))
to teda ne :-)))
Ja mam Alex SupraD a zda sa byt celkom v poho,ale 24" ho asi nezozenes…asi urcite.Zalezi aj od toho,ake tam das draty
Doufal jsem, ze ho nekdo jezdi, ale asi ne.. tak nejspis budu jeden z mala :o) ! Tak mamjeste male otazecky abych nemusel vytvaret nova temata – jaky vyplet zvolit ? Stredne tvrdy nebo tvrdy ? 3× prekrizit nebo 4× :o) ? A jake draty ? Rekneme tak 10kc(plus minus) jeden i s niplem.
u bigfootů je na Katmaru uvedeno, že jsou na rozměr 24/26×2,35…znamená to snad, že na ně nenarvu 2,5 pláště? zasvěcení, zkuste pls poradit=)
Nejak jsem to tam nenasel, ale urcite to neznamena, ze tam nedas 2,5" plaste :)
a jo, sorráč je to tadyhle www.frbikes.cz/?…
Vubec me nenapada co by to mohlo znamenat. Nejspis preklep.
jn, snad je to fakt překlep…dík za pomoc, Pá-dlisto;o)