Já vím, že už to tu bylo, ale to jsou většinou hodněmegový a to se po telefonu blbě stahuje. Spíše nějaký kratší ukázky. Jestli znáte nějaké odkazy??? Díky.
Já vím, že už to tu bylo, ale to jsou většinou hodněmegový a to se po telefonu blbě stahuje. Spíše nějaký kratší ukázky. Jestli znáte nějaké odkazy??? Díky.
Jestli chces napis mi na mail. Neco posmenujem, mam nastahovano neco kolem 45GB :o)
to zavari Telecom, : – )
kde jsi to nabral? Pošli mi nějaké dobré okazy! Dik
P2P klienti kterejma neco najdes a stahnes: http://www.emule-project.net/…/general.cgi?l=32 www.czdc.info – ale spis klasicke DC++, CZDC obcas v cizine fuckujou.
Jinak vsechno se da stahnout, ja mam GPRS, uchylna rychlost ale kdyz ma clovek trpelivost a neomezenej cas na pripojeni … :-)
Oprava – hlavne nezadavej ten druhej odkaz www.czdc.info je uplne o necem jinem nez je stahovani :-) Lepsi zdroj informaci: http://www.sdileni.cz/phprs/index.php
Obzvlast hnedle nalevo – Seznam rubrik.
to je škoda:( mi nejde P2P protože jedu přes proxy… jinač mám 1Mb/s tak mi to jinak taky frčí… no nic, ale díky!
Jako proxy ciste blokuje p2p klienty ? Myslim ze existovalo neco co prevedlo komunikaci na uroven http coz se blbe blokovalo … ale uz jsem dlouho z toho predmetu kde sme tohle zkouseli :-)
nevim jestli přímo proxy nebo ten firewall na něm, každopádně mi to nejede:(
Tak snad jedine oscanovat volne porty. Ale to ti asi administrator zatrhne tipec :-) Nicmene pokud nejsou blokovany primo servery P2P klientu tak lze pracovat v passive modu. Ale to je jen snad … neznam presne tvoje nastaveni a nejsem zas tak chytry .. mozna nekdo bude vedet.
skenovat porty je zbytečné, protože je otevřený jenom jeden – pro internet… s adminem se znám, ale kvůli bezpečnosti firemní sítě prostě nemůže otevřít nic dalšího… škoda:( Ale což… rychlé to je tak co bych si ztěžoval:)
Tak to potom jo, honit to ve firme je obcas na vyhazov .. to bych si nelajsnul ani kdybych byl Admin :-) Tak jedine poridit domu nesdilenou linku a huraa ;-)
jo to jo… ještě kdyby tady byly nějaké možnosti a peníze… tady v té díře kde bydlím se teprve tahá plyn :))))))))) a ještě aby tady byl rychlý net:))))) to by bylo terno!
Kaamo, u nas neni plyn, kanalizace se teprve zavadi, ale uz tu je WiFi, CDMA a GPRS nepocitam :-) Musis hledat …
abych měl druhou internetovou linku není zrovna prioritou… tenhle net mi stačí. To si radši kupim lepší výbavu na bika ne?
no, ved tie porty nemusis skenovat z prace ale trebars z inet kaviarne kde ti dovolia nainstalovat naky netcat alebo co… a podla mna ked mate otvorenu 80 tak urcite aj 8080 a povedal by som ze aj ostatne „bezpecne“ ako 25 a podobne… no ja by som v tvojom pripade spravil tunel na nejake shellkonto na nete a odtial to presmerovaval na ten p2p server…
na takové běsy teda fakt nejsem… za to mi to nestojí, abych tam skenoval porty…
na internet mas port 80 pokud me pamet neklame a k tomu abys odesil postu potrebujes 110 :) a k funkci dalsich sluzeb potrebujes jeste dalsi porty… mimochodem jestli mas prx. tak ti staci prepnout do „p“ modu ! Treba u DC… a mit sdilenou linku nebo ne, to je uplne jedno !!
ehm, rikal neco jako ze hodně megovy se po telefonu blbe stahujou, dej sem naky dobry linky, dik
nemas nahodou nejaky seznam tvych videi? ja pomalu nevim, co mam hledat :) … z tech lepsich vim jenom o kranked a NWD
Bohuzel linky nemam a myslim, ze to co mam se jen tak na www nenajde, zkuste p&p :) ale nevim nevim jak se to bude tahat s telecomem :-/ kdyz video ma v prumeru tak 500–700MB ! Tak drzim pesti :o)
kdyz jsme u tech videi, nemate nekdo night ride in Prague se Spejsikem a Krausikem?
Kup si posledni dirtbiker a mas to i z dalsima vecma. A kdyz uz jsme u toho tak jestli si Cesi ( pokud ty ne tak promin ) palej cesky bikovy videa tak to je prasarna. To je muj nazorrr. :-)
Pokud vim tak samostatne se neprodava a ty dirtbikery jsou uz rozprodany, ale jestli vite o nejakym shopu v praze kde ho maji s tim dvd tak piste! Jinak cesky videa nepalim a ani jich moc neznam…
Tak to mas u me hnedle + :-) Videl jsem v Dookie jeste asi 4 DBecka. Cesky videa .. treba Core bikers ( minuly DB ),Marosana Never Dies, Megaprdy 0,1,2 , a tohle DB. Pak neco co ma Krausik – myslim ze se jmenuje Gooseneck …
mam to doma a je to fakt hrůza podle miho názoru, je to jak v nejakym kostele na msi…
Vidis, a me se to zase celkem libi. Zajimavej napad, hudba taky dost dobra, kamera profi a i kdyz street neni moje parketa tak je to dobry. Ale kazdej je nejakej :-)
Suhlasim, taky se mi to video nelibi ! Mozna fajn napad, ale to je asi tak vsechno!!!
To sem viděl na invexu, kde měli exhibici a nevypadalo to zle
asi najvacsi vyber videi je na susednom www.extremebike.sk v sekcii DOWNLOAD. je to celkom rychle aj cez modem
Kočička! Haf!