jezdil jste ho uz nekdo? omakal jsem si ho na sportlifu,ale z toho poznam houby.chystam se na vymenu sedla,favoritem bylo RSLko,ale tohle vypada taky zajimave..
jezdil jste ho uz nekdo? omakal jsem si ho na sportlifu,ale z toho poznam houby.chystam se na vymenu sedla,favoritem bylo RSLko,ale tohle vypada taky zajimave..
Pocitej s tim, ze to sedlo bude k mani, tak zacatkem dubna…Ted maj jenom par prototypu, ktery se ven asi nedostanou. Klidne bych byt tebou sel do toho RSL, je lehky pekny a pohodlny, nebo me alespon tak prijde…
Ahoj, pravdupovediac, aj ja by som Ti odporucal RSL, kupil som si ho a je dobre…
No já nevím. Na Sudetech jsem viděl carbonovýho Pellse přeraženýho vejpůl.. :o)
Poskozenych sedel uz jsem videl vic mam z toho usuzovat, ze to vsechno byli smejdy?
Paušálně to brát nemůžeš, ale sedlo přeražený vejpůl jsem viděl poprvý…podotýkám, že bylo na dva kusy.
taky uz jsem videl na vic kusu roslamany ramy Marin,Cannondale,Specialized,Kelys a netroufnz si o nich tvrdit ze jsou spatne.
To sedlo se rozhodne nerozlomilo pronic zanic ale muselo dostat poradnou ranu a jses si jistej ze tu ranu by jine prezilo? :)
Když jsem viděl tu skořepinku, tak sedýlko od Tiogy by to tutově přežilo.. :o)
Taky sem na něj koukal a libilo se mi. jezdim RSC a je super pohodlny, karbon skorepina je super pruzna, jen se po case trosku prosedi, ale to neni problem, spis me vadi ze se na špičce odírá ten kevlarovej potah, asi proto letos maj špicci ještě víc potaženou karbonem..