Potřeboval bych s výběrem rámu na fulla, měl bych představu RM ETSX, Intense 5.5EVP nebo Santacruz Blur.(Nebo neco jiného?)Jaký je Váš názor a event. zkušenosti. Odpovídá cena rámu jeho kvalitě?děkuji za odpovědi.
Potřeboval bych s výběrem rámu na fulla, měl bych představu RM ETSX, Intense 5.5EVP nebo Santacruz Blur.(Nebo neco jiného?)Jaký je Váš názor a event. zkušenosti. Odpovídá cena rámu jeho kvalitě?děkuji za odpovědi.
cena ramu vs kvalita – do istej hranice priama umera potom uz za kvalitu znacky :-) skusenosti nemam, ale ETSX zozenies v CR za lepsiu cenu ako 5.5 a o nieco vyssiu ako Blur. Osobne by som volil…hmmm…v tomto poradi: intense etsx blur
tenhle problem bych chtel mit taky:-(((((
Myslim ze dost uz platis za znacku, ale kdyz se ti chce… :)
Co od toho vlastne cekas?
Co od toho očekávám: kvalitní, pohodlné kolo na dlouhé jízdy terénem různé obtížnosti, ale ne klasický FR nebo XC závody.Po silnici minimum, bydlím pár metrů od lesa.
ten Intense ma myslim aj na pohlad zavodnejsiu geometriu, na celodenne vylety asi skor Blur alebo ETSC ani pri jednom neurobis chybu a za tie peniaze podla mna stoja, ak nejazdis iba obcas. Ja mam Blur-a a som upne spokojny.
A co třeba RM element?V Brně byl element 30 za nějakých 43 000.Já mít ty prachy,du do toho,ikdyž pár věcí by chtělo vyměnit :-)
a kde v brne, beru!!!
Jestli oni to nesbalili minulou nedeli ve 4 odpoledne ;)
Správná připomínka..
to MartinS: počkal bych na GIANTa Reign, vyjde na půlku, má něco jako VPP od Intense či Santy, má 150 mm a bude o 1/2 levnější. Jinak 5.5 má vynikající reference a ten design, oplátování hlavovky hm..Zdar.
na progress cycle už maj nový GAINTy, mrkni se, moc pěkné. zdar.
Trance od Gianta, 100 mm zdvihu vzadu je presne co potrebujes na celodenni jezdeni, mas funkcnost srovnatelnou s Blurem viz. http://www.mbaction.com/detail.asp?… a vyberes si model 1 az 4 podle penez. Kasli na RM, Intense a SC.
moje řeč..Ty GIANTy vypadaj úžasně.
ale ten obrovskej napis na dolni trubce,to je podle me hnus.vypada to celkem supermarketove.
Rika clovek na jehoz tuctovem ramu se lesknou pismena daleko vetsi. :)
na pohodovou jizdu urcite jako prvni Rocky Mountain, ETSX ma kamos a pochvaluje si to, pak Intense, bomba designa vubec, spek jak svina, a santa taky neni vubec spatnej, ale ja bych vzal spis Rocky a nebo Intense
To vsechno jen kvuli velikosti napisu na ramu? :))
promin ale velikej bilej napis TRANCE,to je trochu rozdil nez muj neviditelnej cernej napis RB:-).ale na tvoje prekrucovani jsem si uz zvyknul:-)
a jak vis, ze tam ten napis je, kdyz je neviditelnej? :-)))
v racebike rikali ze tam prej je,verim jim:-). ses jak malej:-))) je,me ty dvojsmysly nejak v posledni dobe jdou:-).ale to me fakt napadlo az kdyz jsem to napsal:-)
170 cm neni moc, jsem opravdu malej, mas vyjimecne pravdu :-)))
tak toto stoji za samostatnu temu :-)) podla oficialnych merani mam 170,5cm ja si vsak myslim a mam moj pocit tomu nasvedcuje, ze je to 172cm vysky :-))
no dobre… tak 169… sem si chtel trochu „zvysit“ sebevedomi a 170 vypada lip :-)))))
kvalitny vrchar – maly vrchar :-)
co je maly, to je hezky :-)
a maly ramy opravdu vypadaj lip, nezy ty vysoky kozy :-)))
Amen! Naviac nasa velkost pre oblecenie…je najhojnejsie zastupena :-))
… i damskem a detskem oddeleni :)
= vacsi vyber! :-)
co je maly to je hezky, a kdyz je to osklivy, tak je toho aspon malo .-)
Děkuji za tip, ty kola vypadají velmi dobře, cena rovněž přijatelnější. Je fakt, že u rámů, které jsem vybíral se hodně platí za image.