jenom by mne zajímalo jestli někdo z vás jezdí tohle sedloa jestli fakt váží 190g jak uvádí jeden shop.na jejich stránkách jsem to nemohl najít dík.
jenom by mne zajímalo jestli někdo z vás jezdí tohle sedloa jestli fakt váží 190g jak uvádí jeden shop.na jejich stránkách jsem to nemohl najít dík.
ta vaha by mela byt OK, nekde v ceniku to tak uvadi,jezdim to ne k vuli vaze ,ale zatim mne na silnicce vyhovuje ze vsech sedel nejvic. pokud chces neco jeste lehciho doporucim Flite evolution III, karbon-kevral 120g a cena? jen 7300 Kc. No, nekup to!
Je pomerne dlouho co jsem to sedlo vozil. Je to lehke sedlo, ale skoro urcite bude vazit neco pres 200g. Jeho nevyhodou je ze nema skorepinu z karbonoveho kompozitu a ja ho mel za dve sezony prosezeny.
nevím jak toto ale moje selle italia flite trans am titanium-je to to s dírou a je trochu širší než klasický flite má asi 270g.Jinak bylo mi řečeno že karbonovou skořepinu ,ale nevím.Prosezené ho ještě po 2 letech nemám.Nekupoval jsem ho kvůli váze, ale protože mi skvěle sedne a kvůli ti pružinám-vždy jsem jiné materiály hned skřivil.
mam stary flite titan ( ta totalni puvodni klasika – vazi 205g ) a potom jedno s kevlarovyma bokama a ( podle barvy kovu) s vanadovejma vzperama a to vazi 240g
planuju koupit Flite Flow, ale nevim presne ktere, mel jsem ted testovacku, ale verzi pro monolink, koupit chci s normalnima lizinama
existuje nekolik druhu
flite 2013: skorepina 10% karbonu, ti liziny
flite team: skorepina 30% karbonu, ovalne karbon liziny
flite carbonio 2014: skorepina 30% karbonu, kulate carboceramic liziny
vite nekdo jake jsou mezi temito sedly realne rozdily? staci koupit flite 2013 nebo je lepsi jit do 2014? ovalnym lizinam bych se radeji vyhnul
Osobne vždy radšej dávam prednosť titanovým lyžinám pred karbonom. Oveľa lepšie pružia a pohlcujú vibrácie.
Záleží ešte aký máš zámok na sedlovke. Nie všetky sú vhodné pre karbonové lyžiny. Je to uvedené v info k sedlu.
Selle Italia ešte niektoré modely sediel vyrába s rôznou tvrdosťou výstielky. neviem však či sa to vzťahuje aj na tvoje modely. Tvrdosť označujú číslom, ktoré je nalepené zo spodku sedadla. Skús pozisťovať.