Cau rajderi, dost se zajimam o tenhle ram, mate nejaky zkusenosti? (vyhody, nedostatky, atd..) Popr. nahodte nejaky varianty (taky tak okolo 6500,–-)
Cau rajderi, dost se zajimam o tenhle ram, mate nejaky zkusenosti? (vyhody, nedostatky, atd..) Popr. nahodte nejaky varianty (taky tak okolo 6500,–-)
podle toho na co to chces, jinac ram sem nejezdil ale obecne vim ze je to dobrej ram, ja hledam nejaky mensi, skoda ze ho nedelaj ve 14"
No prave ze na 4× a ht dh.. Ja prave ted mam 17,5" a shanim neco mensiho.. Na par 16" sem jezdil a nepride mi to zas tak velky..
Hele na velikosti zas tak nezalezi, mam Norco, velikost S (0 asi tech 14' palcu a ocenili bych vetsi ). Zase je to celkem tvrdy ram … zalezi jak si predstavujes kolo.
Mám o Molotova docela velký zájem. Doslech sem se že na to že je to 16' tak je docela velký. Potřebuju kromě blbnutí,se na kole někam i dostat, dá se na něm někam normálně dojet nebo je to vyloženě rám na dualy atd? Měrím cca 182 – 183 cm.
Asi takhle, ten Molotov jsem nikdy nejezdil, ale treba to co mam ja je tezsi a kdyz si koupis delsi sedlovku (ale abys ji mohl dat skoro uplne dolu), tak se to da. Treba ja jsem si v lete dal 25km vyjizdku na 2.3 Tiogach :-) jo, a merim 179cm
ja si dal cca 70 i na Rbcku. Jinak na Molotovu sem jezdil asi 2 hodiny, to kolo mi prijde hrozne tezkopadny a neohrabany. pouzitelny tak na HT DH, ale to je muj subjektivni nazor (majitel je spokojen). idealni vidla je 130mm.
Takovej pocit maj lidi i se Sesquatche. Ja dal na bombu 40 cistyho XC, ale samo ze s tenkejma plastema (2,3").
jo saskvoč mi taky pocitove prijde podobnej, ale ne tak tezkopadnej. na Rb sem este nemel plaste tenci nez 2,35 (maxxis) a ani nebudu a tlustsi taky ne pač neprolezou zadni stavbou. este jednou to prdne tam kde uz nekolikrat a zadkem neproleze (po reparaci Fr. Mrazkem) ani ta 2,35 maxxis :-( uz takhle tam je malo mista, spis zadny.
K tomu RB, Hejník by ti vysvětlil, že pneumatika širší než 2,35´ je na pevňáka blbost :-)
ja ale nemam pevnaka. check my user profil .-)
jj píš sem si chtěl trochu rejpnout protože jeho pojetí MTB DH, 4X, se mi nějak nezdá ;-)
A s tim ja souhlasim taky. Celou sezonu co kolo lamu vsemozne po kamenech korenech, nedoskocenejch nebo preskocenejch skokach, sem ani jednou neprorazil. Jen jsem ted na vyjizdce s Bobem urval ventilek, ale to bylo ciste moji blbosti.
To je hlavne zasluhou kvality plastu nez jejich rozmerem. Kdybys chtel neco vic chrticiho Schwalbe dela na 24×2,4" Racing Ralpha a vazi 535g. Vcera jsem Sirenne obouval RR v 2,25" , tak jsem na to zvedavej. Sice je to hrozna ziletka, ale vahove slo kilo dolu a asi to nebude nejpomalejsi. Hlavne, aby to slo jeste zabrzdit:) Smes se zda taky dobra a perfektne se obouvaj a vzouvaj.
no, na chrceni, nebo BX, mam vyhlidnuty DMRko, hlavne kvuli vzorku. 2.25'' neni moc ziletka, ted mam vepredu 1.9'' a jsem velmi spokojenej :-)
Udavanym rozmerem v palcich se nesmis nechat zmast. Od Tiogy by to bylo tak 1,1" :)) Ver mi. Je to ziletka. Jsem se divil, proc treba Blacky lacni po 2,25" a az u tohohle plaste jsem to pochopil :)
Aha, tak to potom jo. Zkus zjistit koli ma ten 24'' rozmer v mm. Lehkej plast bych bral vsema 10ti.
Ja sem bohuzel nemel moznost si oba projet, ale papirove by mel bejt Molotov kratsi.. A myslim ze Seskoc bude mit nejaky gramy navic.. Jenom odhaduju..
Spis o kila :-)
Ječňák je borec!