Rad bych potesil sebe i bike novyma klikama – nejlepe ctyrhran. Podelte se o vase zkusenosti, doporuceni vitana.
Rad bych potesil sebe i bike novyma klikama – nejlepe ctyrhran. Podelte se o vase zkusenosti, doporuceni vitana.
Umistil jsem to do spatne kategorie, sorry
Lehké kliky za super cenu jsou od Pointu. Zkušenosti s nima nemám, možná by něco mohl napsat TinkTink.
Jo Tinku, napiš o nich něco:-) A co vydržej převodníky?
No tak jo…proc ne :)
Sem je vozil…dopredu chci prohlasit, ze jezdim styl – jeden retez, jedna kazeta, jedny prevodniky – atkze to presne tak dopalo – prevodniky jsem tedka vyhodil…kliky si dal na druhyho bajka…
Za cenu pod 3 litry je to docela zajimava varianta – je to na 4hran…(coz je pro me vyhoda…)…je to lehky – pod 600 myslim, kdyz jsem je vazil…nebo tak nak – proste vysly pod XTcka…
No…sou duty…a sou trosku mekci…to priznavam…
Prevodniky – no tak ty 3500 km..asi..nebo 4500km…nak tak – sem to vozil docela divne zkrz sezonu a stridal to s jinyma :o))))
Na tvých bajcích se snad nestřídá jen jedno jediné – ty:-)
Pche…hlavko mam uz rok a neco! …a rohy mam uz 3 roky…hmm…nic jinyho pres rok nemam… :o)
firexy od truvativu…lehke[640g±],super cena[2000],pomerne tuhe, dobre radi,nejsou problemy s prevodnikama[narozdil od deore]
Jo…tak Firexy SLka tu ma nachystany moje polovicka – uz chybi jenom par veci a jeji bajk je v celku…(bohuzel jedna z veci je ram…)…
Hele chlapi, mam takovej problem … potreboval bych taky kliky, ale nejaky opravdu good. Mam totiz asi 130 kilo a chtel bych jezdit nejakej lehci freeride. Ted mam Truvativ FiveD a vazne z nich mam strach… Poradite neco ?
Zkus se podivat po nejakych pokud mozno ocelovych…na lehci freeride – nestacil by jeden prevodnik?
No jeden prevodnik urcite, mam v planu 36 zubu. Premyslel sem na klikama od Aricle (http://www.supereshop.cz/…_product.php?…), protoze i ta cena je skousnutelna. Ale rad si necham poradit jeste nez udelam nejaky neuvazeny nakup