Toto tema sem zalozil za ucelem seznameni mnoha bikeru z Plzne a okoli, kteri nemaj skym pokecat a hlavne pro ty, co schanej poradnou bike-bandu na biking!!!
Toto tema sem zalozil za ucelem seznameni mnoha bikeru z Plzne a okoli, kteri nemaj skym pokecat a hlavne pro ty, co schanej poradnou bike-bandu na biking!!!
Co tu máte pořád s tou plzní? Nejdřív trasy, pak obchody, teď bratrstva. Ještě ktomu se mě včera opůlnoci zeptal jeden černoch jestli nejsem z Plzně. No, je jich tady víc, když se podíváš na příspěvky s Plzní, tak jich pár najdeš:)
No nak mi to napadlo dyz sem z Plzne a videl sem tu ty prispevky tak mi napadlo ze by se chtel nekdo pripojit!
Mě se zase ptala na Výstavišti v Holešovicích večer holka,jestli nejedu do Plzně.Ale já tam teď jdu studovat do čtvrtáku práva a tak budu shánět partu na bike,nechte tu nějaké maily,pokud to jde.Já tam jel jednou ČS 50 a super,už se tam těším.Zdárek Honza
No tak sme tu zatim zastupci „mlade generace“ ja ted chodim do tretaku tak to se nak domluvime mail sem!
Jogador vytahni uz bika a projed se, ses nakej podrazdej:-) Prazaci zas maj porad tready s nakymy srazy, vyjizdky, terory, bowlingy :-). No je ale fakt, ze plzen se dost cini az moc.. Caves B.
hm… jak to čtu tak věkem jsem out… a to jsem se chtěl přihlásit…
A proč se hlásíš knám Pražákům?:)
No tech prazku zas na srazu moc nebyva :-) Posledni pomer byl myslim 4:11:-)) B.
Ale pohoda chodim do tretaku Sš (stredni) Takze mi asi ujedes! Klidne se pripoj!
Sem dnes byl:) Tak od bahna jsem už dlouho nebyl, a to jsem se ani skoro nenatáh:) Mě, dostal včera ten černoch:)
Ja taky do Srbska a zpet, celou cestu ok, a pred Pha zacalo chcat… B. Nj, uz i cernosi jsou z Plzne:-)
No,ale na tom minulém, to bylo v poměru 15:20, když porovnávám poměr židle:lidi :) Je fakt, že se tak ukazovali i lidi mimopražští, dokonce i Plzeňačka:)
Chci vas asechny pozadat jestli nevite nakou stranku s cenama FOXů hodlam si poridit novou vidli a stale se rozhoduju mezi Skarebem nebo necim jinym jako nejlepsi konkurent se mi zda FOX, ale nemuzu na nej najit zadnou cenu!!! Dik za rady!!!
jj dik Franto!
Švec na ně dal pořádný ceny:-(
poradna banda je bikesport plzen! ta je tak velka, ze se tam ani vsichni neznaji :-)