Keď nejazdíte, na akom alkohole si najlepšie zašmakujete?
Keď nejazdíte, na akom alkohole si najlepšie zašmakujete?
gin beam :-)
Hmm, zajímavý pití… Kde se to dá sehnat ? Já znám jenom Jim Beam Bourbon Whiskey… :-)
No, a abych ale odpověděl na dotaz:
Samozřejmě vede pivko, poté červené vínko, a z tvrdšího nic moc nemusím, ale občas si dám Fernet citrus, Jack Daniels, Jim Beam, Magister, Ballantines a nesmím zapomenout na Stroh 60% nebo ještě lépe 80%…
taky pivo (Regent Prezident:-), vino (hlavne bile) a zelenou pak alpsky rum (80%) prekvapive dobry byl i cisty lih (96%) no a kdyz se namane tak ruska vodka, no v podstate vsechno co tece krome becherovky a ferneta:-)
A to ja bych si zas dala ;o) Nejlepší je nový nápoj vzniklý omylem – jabko s tonikem
nebo to co pijou s svagra v praci Dratenka – rum s octem 1:1 fakt zajimavy piti:-)
To bych nedala. Kolegové a kolegyně v práci popíjejí víno (červené) a zapíjejí to Becherem. Taky bych si dala…
no vzhledem k tomu jak jsme popijeli v patek v laborce stale jeste nejak nemam potrebu – drzek krok s dvema ukrajinci a dvema rusi je vrazedny, jo a ten rum s octem kupodivu chutna min hnusne nez to zni:-)(po ctvrtym absinthu:-)
Se člověk divý jak pomalu roste česká ekonomika … Chudáci mi studenti :-)
Jináč já taky pivko, červené, rum, a jak dám od každýho pár kousků, tak už mi pak chutná všechno :-)
Dá se to pozřít? Musí to být strašně agresivní …
testoval sem ocet s pivem(asi 1:10) a jecnakovy to moc nejelo:o)
V zime slivovice apod. palenky (merunka, calva) Jinak no de facto vsechno (vodka,whiskey,gin,barevne piti,vino,pivo,vermuty:))))))) ale decentne, neoziram se!!!!
Vlastní višňovka, The Glenlivet(single malt, 12y old scotch whisky), slivovice, Rulandské šedé, a pivo – Krušovice 11°
Ano, rulandské šedé a ještě Courvoisier :)
no jsme češi ne, tak zásadne pivko:)
no nejradsi cerny pivko, ale nerostou nerostou :), pak asi Zemanovku, víno moc ne, a cucnu si slívky
Pivo, obcas dobre vino. Z tvrdeho pak domaci slivovice. Hlavne ne zadny tlamolep nebo navoneny piti.
pivo, vyjimecne vino, extremne vyjimecne finskou…
BIKER = ALCODRINKER
cokoli…teda kromě výčepní lihoviny, tu fakt nedám :-)
co sme to teda chlemtali tenkrat tam nekde u Savy chaty??? nedoslo i na tu??? prece jenom panak za 6,– , to neni normalni… :)))
snad proboha ne, ikdyž možný je všechno :-) s sobotu jsem se ukrutně zkomatil absintem, úplně našrot ve 4 ráno nás nenapadlo nic lepšího než načnout láhev, ve dvou… naštěstí to byla jen 0,35l jinak bych tady asi už nebyl…
se nekdy musis zase stavit u pigiho, neco spachame… :)) treba pristi ctvrtek.. ;)) no nic, ted mizim vyvetrat Fine-Off-ku… :)))
jo zajedu, chystám se na zimní tunning bika přes víkend tak pak někdy…
kua to byl zase napad… nakonec sme u pigiho poslouchali queeny v japonstine a sem rad ze sem pred chvili tu vec dopilotoval domu.. :/
Nejlépe něco co bylo vypálený ve Skotsku popřípadě v Irsku, ale raději to Skotsko třeba tady. http://www.mujweb.cz/…isky/w1.html
Naprostý souhlas, občas i burbon.
víceméně všechno… když jsem dneska ráno viděl účet ze včerejšího večera, byl jsem docela rád, že v Kolkovně nerozlejvaj naftu ;-)
pivo, vodka, vodka se RedBullem, teqila, befeater s tonicem, becherovka, bily vino…
Pivko, slivovice, vodka cokoliv co tece krome druhu ktere jsem si znechutil brutalni vozirackou v „mladi“ – broskvova, becherovka, fernet citrus, fernet a pendrek alias vycepni lihovina :-)
hehe, jsme na tom podobne. Ja se jednou z Becherovky tak zeblil, ze mi bylo blbe kazdy rano, kdyz jsem sel do skoly (korem tovarny na Becherovku – jde to tam neskutecne cejtit). Pred casem jsem ji opatrne zkusil a zjistil, ze to az tak hrozny neni… a ted ji zacinam z patritismu docela pit (hlavne s moravakama na koleji);-)
broskvová :-) jsem roky nemohl ani broskvovej čaj…
jj, broskvova je zlo;-) Me je blbe taky i z broskvovy mattonky;-)
Naprosty souhlas, broskvovy caj, matonka i broskvovy nanuk … hnus :-)
sveho casu sme se s kamosen nechali vyhecova kdo driv exne pulcaka broskvovy kamaarad vyhral ja byl pokoren to nemeni nic na tom ze ze ztbytku toho dne nic nevim a jak vidim broskvove napoje tak je mi blbe uz od toho pohledu
Taky napodobne.I po 12-ti letech je jediny co ma broskvovou prichut a me z toho neni blivno jenom broskev.
to ja nekdy v zacatcich prehnal s vodkou s dzusem (znate to :). druhej den kdyz sem pil dzus, tak sem v nem tu vodku citil, i kdyz tam nebyla :))
Hořící. Dole griotka, nahoře Absint. Fakt hoří – http://www.krysy.net/…DSC00385.JPG
nic nevidim, musim to zkusit,kdyz tak me mas na svedomi
pije se to brčkem a hlavně rychle, aby ti nechytlo.
To je dobrý pití, jen se mi to napoprvý nepodařilo vypít dostatečně rychle a nějak se seškvařilo brčko:o(
Není tak zcela pravda … je víc zbůsobů (ikdyž se nechci prohlašovat za odborníka, ale viděl jsem to i jinak a fakt efektivně!)
U nas se do toho dává ještě kávový likér a říkají tomu B52.Jinak hlavně pivo..
Já jsem rád v ovocném sadu…Jelzin – kyselé jablko, Berentzen – švěsička,kyselé jablíčko no a z ostřejších třeba citróny z Božkova:-)
Takze zensky piti;-)
Záleží na úhlu pohledu:-)…hlavně se člověk při pití tohle dostává pomaleji do stavu, kdy je z něj zvěř:-).....btw dva moji kamarádi přešli na ženský pití…z dělnický whiskey na zelenou
Dělnická whisky…to bude myslivec-whisky chudých. Borovička – gin chudých
dělnická whisky.......rum…:-)
a komu smrdi rum tomu smrdi prace to mi kdysi rekli zednicti typci
Mě smrdí práce .. raději si místo toho dám ten rum .-)
wikipdia rika Prace je posledni a nejzoufalejsi zpusob jak se dostat k penezum
Nachádza sa tu aj nejaký abstinent?
Každý je vlastně aspoň dočasný abstinent:-)
Ja ja som prilezitostny abstinent…
Jsem nedobrovolný abstinent už skoro měsíc ;o(
no ja nevim, ja byt abstinent, tak sem asi nepíšu :)
myslis mna?vravim ze som PRILEZITOSTNY abstinent.taka riadna prilezitost nepit sa len tak nenajde :)
Proč? Abstinent jsem a viz výše mám taky názor na fajnový pití (i zkušenosti :))
dva dny po silvestru sem nepil dvoudeni abstinece byl krasna pak sem zkluz dohnal ;)
No,zmazat bych se z toho nechtěl,to musí být hrůza to ráno..
to martyss… ale kdo to má platit? když dáš za večer 30 panáků po dvacce a nějaký pivko tak máš ráno kromě opice i problém v kešeni :-)
No musíš mí zmapovaný restauce. Třeba u nás máme jednu a tam je poměr cena/výkon dost dobrej. Malej rum mají za 5,50. A? jsem odcházeův jakym kolik stavu, tak jsem tam ještě neplatil víc jak 300 Kč:-) Jinak zaleží pro co konzumuješ. Já pro stav ožrání teda ne. Ten občas vyplyne ze situace:-)
Přesně tak .. nechápu maníky (a ještě hůř holky) co to do sebe lijou jen proto, aby byli na šrot … :-/
to je těžký, ženská pije proto aby se ožrala a chlap proto aby nevystřízlivěl.
Podle nálady – Jack Daniels nebo Portské. Za mlada jsem měl rád džus ředěný vodkou…
Ja chlastam jenom na zavodech :-) takze ted abstinuju, ale kdyz se v predvecer celodeniho zavodu sejdeme z nakejma kamosema tak to bejva vesely (naposled s kamoskou napul flasku vodky-posezavsky dymak) jinal ani nejsem nak vybiravej takze nejcastejc je to prave ta vodka (z dzusem) nebo fernet anebo cokoli jinyho ale hlavne NEMICHAT-to se pred zavodem vyplati dvojnesob :-)
co ze si se nehlasil??? si musel bejt desne nenapadnej, kdyz sem si te tam nevsim.. a to sem tak chlastal v patek do tri a v sobotu do dvou… ;)
my taky nak tak ale v tu sobotu dyl, a bavili sme se spolu (ale jenom rano-myslim :-) koukal sem na tvoje prototipovy kolo,dojel sem ctvrtej na kratky-kamoska co se mnou jela musela bejt brzo v praze
ha.. na zaklade tveho tvrzeni a po konzulatci s vysledkovou listinou si troufam rict, ze ste byly ty mladata ob „krysy“ od nas… ;) jen porad nevim, jestli si ta merida nebo artur.. :/
Ja sem bejvalej arthur (ted uz rb :-)
hele a jak jsi dopadl na dýmákovi? já a fousáč i přes alkoholový handicap a přes to že to byl náš první mtbo jsme byli 3. a ted k tématu,. je ,0.49 a jsem na kashi ale byl to kvalitní moravský muškát :-) jenom ho bylo trochu moc :-(
Ještě nevím co to bude, ale vypálil jsem letos asi 60 litrů Hruškovice a Kalvadodsu tak to budu muset zpracovat. Teda už sem s tím začal, ale budu muset jit ještě pálit, jak se tak koukám na zásoby, nějak se to ubývá. Nemáte někdo navíc jabka? Nebo hrušky?
Teď zrovna popíjím Dobřanskou Modrou hvězdu 17° – to je fakt materiál. Berounský medvěd je další favorit. Plzeň mi přijde, že se poslední dobou hodně zhoršila.
Tvrdý alkohol nepiju. Přímo nesnáším Fernet a Becherovku. Jedinou vyjímku činí kvalitní slivovice, ale tu ordinuju jen ve zdravotních dávkách.
Na žádném a za jakýchkoliv okolností …
Abstinenti jsou nejohroženější skupina obyvatel pro onemocnění aterosklerozou! Tak nad tím přemýšlej.
Alkohol podávaný v malých dávkách, neškodí v jakémkoliv množství!
Jsem tak neskutečně otrávený a znechucený ze života, že je mi do značné míry jedno, na co a kdy chcípnu … můj život je beznadějně bezcílný, těžko mne tedy může trápit, když skončím dřív, než dorazím do cíle …
co te trapi v tento predvanocni cas? Neni to brzo? nepropadej beznadeji
Víc než teď už jí dost dobře propadnout nemohu, takže v tomto směru jsem docela klidný … ale pus? to z hlavy, moje problémy jsou poněkud mimo zaměření tohoto fóra a nepatří sem …
klidne se sver, ja to nikomu nereknu:-) vsechny problemy i nebikove problemy bikera by se tu mely vyresit.:-)
To je pravda, lidi by si měli pomáhat a třeba najdeš zastání a pochopení …
to bylo rockovi
… ale díky za upozornění …
Zajímavé téma,ale připojím se Cabernet Savignou a nepohrdnu ani dobrým pivkem.Slivovice (ikdyž je to oblíbené místní pití)je u nás v ledničce netknuté.
kdyz sme u toho piti: http://www.wagenschenke.ch/index2.htm
tak se priznejte, kdo jste to hral a kolik jste dali? ja takto po ranu 78 :-)
84, debilnejsiu flashku som nevidel
a co nejlepší flashka… u mě vede simgirl, akorát to je na hodinku a víc :-)
hod link;-)
dalsi co nezna pana Googla, je dobry se s nim seznamit: http://www.ebaumsworld.com/simgame.shtml
Ja ti dam!!! Vetsinou sem takovyhle rady pro lidi, co neznaj google pisu ja;-)
tak tohle parim dost casto
vodku
plzeňský nebo Budvar. Ale klidně i když jezdím. :-)
podla nalady… najradsej mam kombinaciu pivo a zapijat tequllou… ;-)) ak nie je, tak aj fernet sa da vypit… ked som na veceri s nieky, tak dobrym vinkom(rulandske sede) neohrdnem… da sa to zhrnuto do konstatovania, ze vsetko, okrem vodky.. .;-)) tu naozaj nemusim.. ;-((
Dobre chlapci, vidím že vám tiež chutí. Takže vyspovedám sa aj ja: Prím drží čapované pivo, suché vína červené aj biele, domáca slivovica. Domáce výrobky: Trnkové, šípkové a ríbezlové víno, robím ich suchšie, hubolepy neznášam. Takže borci: Na zdravie.
Na zdarovje, skoda,ze sa nemozem vypit.:-)moj slovensky brat:-)
Sem skoro abstinent, alkohol piju jen pri vyznamnych prilezitostech a obcas jako lek jinak kdyz uz tak: medovina, dzus-vodka, leky: pivo, fernet
Rum, ale musí to bejt ten z Božkova s plachetnicí. Ostatní značky nejsou tak dobré.
No, myslím, že ten kdo ochutnal někdy pravý třtinový rum, tak už by se k Božkovu asi nevrátil
ze by Bozkov KeyRum?:-)
Samozrejme pivo, ale momentalne frcim na Vajecnym konaku …
jo ten je dobry, v detstvi me ho naucili pit:-)
Asi nej je pivo. V zimě nebo, když je kosa, tak slijovička nebo svařáček, taky grog nebo čaj s rumem přijde vhod. Víno moc nemusím, ale sem tam si dám. Nějaké whisky nebo podobné pití moc nemusím. Už vůbec ne šampóny typu Jelcin. V létě si docela rád dávám kofolu, i když to není alkohol. Je to sladké, má kofein i cukry, umí celkem slušně nakopnout třeba před maratonem. Fakt to na mně funguje. Po pivu se někdy nedá skoro jet, mám nohy jako z kamene. Ale jen někdy, většinou ne.
joooooooo,vodkaaaa 4ever
SLIVOVICE,aspon 52 gradu,ta zahreje:-)
Nejlepší složení: Voda, velejemný líh :) Ředit dle chuti.
konzumní líh s vodou, tak padesát na padesát, je nejlepčí míchanej nápoj co sem kdy pil. a ráno potom vůbec nebolí halva ani nejni člověku blbě.
a vieš že máš pravdu, lebo kotrba bolí s tých debilných dukrov, čo tam miešajú. Ešte prirovnateľná je frndžalica, ktorú páli Pacho Hybský zbojník.
Pacho byl bohovsky film,škoda,že už sem ho moc let neviděl.Ale pit se da kdeco,když sem dělal ve špitale pili sme jodisol a tež se dalo :-)
Pivo nejlíp Krakonoš a Gambáč, nesnáším Krušovice a podobný sračky, doufam že nikoho neurazim ale to se fakt nedá! No a samozřejmě Fernet a vůbec všechno co teče :)
no nevim jestli je gambac zrovna nejlepshi pivo, to raci snad starobahno (pardon starobrno)… nic proti, ale nejlepshi je radegast! :o) a jinac piju vshe co tece…
s radegastem naprosty souhlas, ale starobrno je druhe nej (mozna to bude tim, ze uz jsem si zvykl :) … kdyz se nechci ozrat, nejlepsi je kazdopadne medovina :))
no na starobrno sem si za ty 3 roky uz taky zvykl (co mi ostatne zbyvalo, kdyz se tu toci skoro fshude), ale musi byt dobre nacepovane a nejlepe dvanastka…
brno je nejlepsi 11°
po krakonosi mame vzdycky sra.ku! jak to muzes pit? :-)
u SavyH na chate docela dobre a po kyblech.. :) no neber to za 11,– toceny.. ;)
Dobrá slivovice to je věc. No a ještě lepší je trnkovice – pro neznalé, trnky jsou takové modré kuličky rostoucí na pichlavém keři. Kdysi trnky rostly na každé mezi, teď už je člověk dost těžko hledá. Je to jemnější a chutnější pití, než slivovice, ale bývá toho poskrovnu.
Z trniek robím víno, u nás je toho ešte stále dos?. Keď robíš trnkovicu, páliš trnkové víno, alebo ich necháš klasicky vykvasi? celé ako slivky?
Tatova 15-cti letá slivovice.Není nic lepšího.
Ona ani taková 15–ti letá pěkná holka není k zahození .-)
Na kole nic, ale když tak slivovičku. Teď nedávno jsem okoštoval 24 let starou slivovici – no lahůdka!!!!! To byl orgasmus. Jinak i nějaká dobrá skotská není špatná. No a ještě se dá „lak na rakve“ čili Fernet – ale klasika, žádný citrónový a podobné šílenosti. Pivko už mi vůbec nejede – buď už mám své odpité a nebo jsem těsně před smrtí.
Noo co nejradši to ani tak nejde říct. :) Mám rád dobré červené i bílé. Pivo záleží na hospodě, ale nejsem vyloženě pivař takže mi jede jak 12-ka Plzeň tak Velvet, Kelt, Hoegarden, Kvasar… vše čep. Lahvové nemusím. Z whisky Bushmills-10ti letá, Tullamore Dew-12 letá no teď jsem zkusil Chivas Regal 18, ale ty dvě před tím jsou lepší :)) No a z domácích Trnky, Třešně, Marhule, dobrý kalvados…
No ještě nevím jestli zkusím, ale doma se mi toulá Fernet z roku 66 a Becher z roku 71 v original balení. Jako bonbonek pak Slivovice z 69 :))
Nemusím lepidla a mám velmi divnej pocit z tuzemáku. Ale Key Rum mi šmakuje.
Tak a teď jsem jak alkoholik :))
ted v zime po svihu nejaka ta samohonka, jinak pivo a spis bile vino.
Dobrýho pětipívo není k zahození… a po předchozích zkušenostech už ne-e absinth nebo jak se ten bazmek pise:D
RedBull-vodka, Capt. Morgan, GT..
já už nepiju! takže rybízový džus, černý čaj a křišťálově čistá voda z horských pramenů
alkohol-to je moje oblíbené téma :) ale vypsat co piju by zabralo server takže co nepiju: Z piv: Holba, Kutná hora, Staropramen a podobný srágory Z vín: vůbec růžový málo bílý a žádný červený co má pod 12.5% vol. Taky nepiju sladký (rozuměj demi-sec) sekty Z tvrdého: cokoli bilinýho včetně bechera, dokonce už po nějekém tom hektolitru z mládí nemůžu ani ferneta. Jinak cokoli. Ale čím dražší tím lepší :)
No a eště top ten:
1: Caipirinha (taky je to jediný mix co piju, ještě tak dobře solenou a silnou margaritu) 2: Jakékoli plné červené (Chile, JAR, Argentina, Autrálie, Rioja) 3: Plzeň 4: Jameson 5: Single malt-jakákoli 6: Kozel 10-bydlí u mě v lednici 7: G12 8: Hoohegarden 9: suchý sekt 10: suché martini s Absolutkou nebo Gordon ginem
cerveny vino. cim „tezsi“ tim lepsi.
obcas skotskou nebo lepe irskou.
na zizen treba Keyrum s kolou.
cas od casu pivo, ale tak treba jenom jedno nebo dve – pak mi prestava chutnat.
…ale stejne joint je joint.
Pivo-víno-vínovice---rum-----zelená /abych neurazil :))/
Všechno co teče, pořadí obliby pivo-zmrzlá becherovka-domácí slivovice-4 růže-víno
Ke každý příležitosti je třeba pít něco jinýho. K pořádným horám a žízni patří odjakživa Radler. Ale ne ta česká čuňárna z ječnýho ležáku a Spritu, nýbrž správně namixovanej ze Stieglu a originální rakouský citrovový brčy.
no tfujtajksl, nejses ty nejakej skopčáckej nastrčenej honza zeman? du hodit tyčku. na horach v osterreichu jedině weissbier, mistní „ležáky“ už zásadně ani neochutnávám a stejně radši dojedu až do sudtirol a dam si italsky červeny!
Chlast slast! :-)
co tece:-)
ty prase:-)
Hmm, tak teda divím se, že ještě nikdo nenapsal, že to sem nepatří… :D:D Čím to asi bude..... :))