who cares?
Proč by ho měl platit za to, že nic neodvádí. Myslím si, že Konečnej je pouze namistrovanej frajírek kterej myslel, že se z něj každej po… No a další věcí je asi to, že XC už moc nebere diváky, je malá návštěvnost, sponzoři ubývaj když je nevidí patřičnej počet diváků.
myslim, ze dvojveti „Celkem neúspěšnou druhou polovinou letošní sezóny, včetně Olympijských her však Jardovo působení v tomto velkotýmu skončilo! Dle jeho vlastních slov nepřistoupil tým na některé Jardovy základní podmínky, a tak se rozhodnul vrátit se zpět do Čech.“ mluvi za vsechno… chudak Jarda, ty hnusni kapitalisti ze Siemensu a Cannondalu mu neumoznili podavat dobry vykony…
kdyby to nahodou nekoho zajimalo, tak novej tym, kde bude jezdit Kulhavy, je Michelin MTB Team, ted mi pristaly v mailu podklady pro tiskovou zpravu
Michelin → Cyklo zitny. Takze plati ze budou i Moratky co tu nekdo psal?
na oficialni fotce je vyfocenej v bikovejch tretrach se silnickou od Duratecu :-)
Tak pošli fotky (jn@atlas.cz)
4.2. je tiskovka, tak potom to sem klidne hodim cely
btw. tohle je primo Michelin jako takovej, se Zitnym nema nic spolecnyho
Jo? A jak se to jako pozná, že stim Žitnej nemá nic společnýcho? Já bych podle tý silničky a bikovej treter soudil, že to nic světovýcho nebude!
protoze ty materialy jsou z Michelinu, ne od Zitnyho… tak si to alespon myslim, i kdyz na dresu loga Avidu, RS a Sramu ma, to je taky pravda
Tak to jo. No já bych myslel, že Michelin asi něco dal, ale ten team bude nejspíš práce Žitnýho a Sovy… Nakonec, brzy se to dozvíme.
no, Zitny to je; jde jen o ty ramy, budou to Moratky?
nemam jeste finalni text ty zpravy, jen fotky, a tam je s duratecem, jehoz logo ma i na dresu… o moratkach ani „slovo“