Pridal jsem novou sekci trasy, nemel sem moc casu na poradne otestovani, proto prosim pokud najdene nejakou chybu dejte me vedet.
Uvitam i pripominky k vylepseni :)
Pridal jsem novou sekci trasy, nemel sem moc casu na poradne otestovani, proto prosim pokud najdene nejakou chybu dejte me vedet.
Uvitam i pripominky k vylepseni :)
Výběr typu MTB a silnice mi připadá málo, ještě bych přidal turistika, prostě něco mezi.
mozno by nebolo zle pridat aj slovensko…
slovaci su diskriminovany!!!!!!
sem nepochopil zadávání těch kilometrů a teď to vypadá jako ultramaraton. Pokud bys mohl spravit ten sloupeček celkem tak by to bylo dobrý.
ok vecer na to kouknu a upravim :) zadavaj se zvdalenosti od predchoziho bodu.
ještě pošlu mapy, nejsou na nich TZ ale jsou tam výškový body a jen tak informativně by to mohlo stačit.
Jo je to OK, akorat nemam moznost tam vlozit mapku,tudiz to je asi bezpredmetne. Teda pokud by to nekomu nevadilo,ze to bude bez mapy.
To Lance Myslím, že pokud bude trasa popsaná podle údajů, které lze nalézt např. v „padesátkách“ ShoCartu nebo KČT, tak to vůbec nebude vadit.
Ze jo? Ja si to taky myslim, pripadne upresnim dole v poznamkach.
než tam začnu něco psát měl bych dva dotazy:
dík
doplnovat nemuzes nic nascanovany mapy ano
dík, takže co tam jednou vložím to tam bude… já jen že bych tam něco napsal ted a mapy dodal až později, tak to radši udělám všechno najednou. zima je na to dlouhá dost :-)
Do té poznámky k tomu úseku se nevlezu. Některé úseky jsou dost složité se spoustou křižovatek a to tam prostě nepopíšu. Rozepisovat to do více úseků mi přijde taky nevychytaný, protože to bych tam jeden KM rozkouskoval i na pět částí.
hod to do poznámky celkový a napiš k čemu to patří :-)
Ještě k velikosti obrázku bych chtěl říct, že při velikosti 800×600 v poměru 1:1 (např. sken) resp. výřez skenu je území rozlohou strašně malé. Zmenšovat mapu A4 ze skeneru na rozl. 800×600 při 72 dpi je o ničem – bude nečitelná. Nejde to nějak parametrově zvětšit alespoň 1200*1600, vč. doporučeného rozlišení, které má vliv na velikost souboru, ale i jeho čitelnost a přehlednost ? Franta alias Mastihuba si dal pěknou práci s popisem, ale mapa mě nic neříká – o ničem nevypovídá????
to protože je to z PJ softu a není tam zakresleno učně kudy to vede. Já si to naskenuju a pak do toho ručně asi ve photoshopu zakreslím trasu, takže rozlišení nebude muset být nijak brutální, stačí když ve spolupráci s popisem to bude jasný. taky jsem to zkoušel zakreslit do tý pjsoft mapy ale tam nejsou tz a převážná většina komunikací pod úrovní III. třídy. snad to zvládnu to sem hodit co nejdřív tak uvidíme.
Zvetsil sem to na 1024×800