Co byste řekli na takový 3 hoďky pohodovýho ježdění v okolí Prahy zítra?
Co byste řekli na takový 3 hoďky pohodovýho ježdění v okolí Prahy zítra?
ja nejedu, neco prez 3 hodky sem si dal dneska a to myti kola ve vane si fakt nechci zopakovat navic v lesich řádili lesnici:-(((
Dneska 150 na silnici (pokud se to tak nekdy da nazvat – tak spatny silnice jsem jeste nevidel – bylo lepsi jet po hline na krajnici). Zitra odpocinek.
seš sakra vostrej…
Rád bych,ale makám:) A dnes sem se celej den učil, ale po tomto týdnu, a po 4 písemkách si dám oddych,tak příští sobotu,pokud budu puštěn…:)
no ja spis nepojedu musim se vyspat…
Taxem jel rano a dojel sem jenom do Branika na ten cyklokros. Tam sem chvili mrznul a zase jel domu… Ukrutna zima!
co se jelo v bráníku?! kdybych to věděl, stavil bych se
máš to v levým sloupci v Bike-akce /velké ceny TJ Kotva Bráník/
a dá se takovýho závodu zúčastnit s MTB kolem?
oni maj na cyklokros přesný pravidla co jo a co ne. určitě maj zakázaný kotoučovky a podobný šílený přikázání. na webu pořadatele je Závod se koná dle pravidel svazu cyklistiky tak se jukni do pravidel, já jsem moc línej na takový hledání.
hmmm, tak na cyklokros nesmíš mít rovný řídítka (sice vozim vlaštovky, ale to bych asi neukecal), nu a s kotoučema i pláštěma značně širšíma než povoluje limit(35 mm) by mě asi hnali :-)
sem si rikal ze bych tam na fulu dobre zapad:-)
počkej až uci zavede limity a pravidla na mtb
No, a zakážeme kotoučovky, nebo V-brzdy??? :-)
oboje, brzdi to zavodniky:-)
Taky co jinýho by to mělo dělat:)
urychlovat!
Hm, tak to mám asi špatný brzdy, mě pořád jen brzdí:)
zakážem kotoučové i ráfkové brzdy a bude se brzdit těma brzdama co brzdí o pláš?
Zeshora, jako u dřevěných kol, ale s hrubým vzorkem by to bylo extra silný brždění:)
tomu rikam technicky pokrok pod dohledem uci:-) neznate torpedo?
ten ďáblův nástroj? žádný takový, ve jménu UCI mu zatopíme.
tak to zustanu u nejspolehlivejsi brzdy ze vsech- podrazky:-) akorat bacha na pantofle:-)
nohu mezi zadní kolo a rám? to je ostrý způsob brždění
to nevis ze je ucinejsi brzdit prednim kolem:) myslel sem podrazkou o zem:)
Par lidi tam na bikach bylo, ale jenom v prichozich. Ale full zadnej a kotoucovky myslim taky ne – no pripadal sem si jak exot! :-))