• jiri159

Ahoj,

prosím můžete mi poradit, kde nejlépe mi opraví a vyladí vidlici Suntour XCP 75 LO. Nyní se mi stalo, že mi z jedné patrony začal vylézat takový umělohmotný vodicí kroužek. Potřeboval bych to dát dohromady a nechce se mi do toho pouštět samotnému, radši to nechám na profících.

0 0
    • Pekáček  

Možná ti vylejzá celý pouzdro z vnější nohy, pomůže provrtat jí a červíkem to tam uchytit. Jinak ladění dělá Milan1, otázkou je, jestli se to u této vidlice vyplatí.

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • pepino  

Trochu opráším téma, kamarád koupil kolo CTM Stream s vidlicí Suntour Raidon přes internet, z Moravské Třebové, a zjistil, že mu uniká vzduch – po nafoukání je do druhého dne měkká. Kolo je z cykloobchodu, v záruce, nevíte, zda se vidlice musí poslat prodejci, nebo existují servisy? Konkrétně Plzeň. Zatím zkusil jen utahnout ventilek v levé noze, to nepomohlo, rozebírat ji samozřejmě nebude. Díky.

0 0
      • juli  

V servisu přetěsnění zaplatí. U prodejce vyreklamuje.

Klidně to může být jenom prkotina, například špatný ventilek, pak je škoda vidli někam nosit, nebo posílat. Zkusil bych vyměnit ventil za nový, pokud bude vzduch unikat i pak, tak servis.

0 0
        • pepino  

Jj, kámoš (jinej) má samotný ventilek, uvažovali jsme o tom, tak to zkusíme.

0 0
          • pepino  

Tak prd, ventilek vyměněn, vidle nafouknuta a po 4 dnech stání zas měkká, jen nechápu, jak mohla přijít tvrdá poštou přes půl republiky.. No holt poslat na reklamaci.

0 0
            • kyl  

Ještě bych zkusil ventilek vyšroubovat a stříkačkou tam dát 5ml hustého oleje.Možná tam žádnej není a tak to netěsní.

0 0
      • nox159  

telefonicky se domluvit s prodejcem…

0 0
        • pepino  

Tak tomu jsem samozřejmě poslal mail, jen jsem nevěděl, jestli není servis po republice, asi ne.

0 0
          • Patar  

Oficielní dovozce- firma B.P. Lumen má po celé republice vybudovanou servisní síť. Vztahuje se na smluvní prodejce této firmy a na produkty SR SUNTOUR ,namontovaných na prodávaných kolech v ČR. U nás servis provádíme , dále vím o NSM- Bořivoj Nakládal.

0 0
            • pepino  

Díky, je z Plzně, tak se kouknu, jestli tu nemáme servis

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.