Chtěl bych poradit potřeboval by jsem koupit nějakou hydrauliku,protože, mám deore mechanickou už asi 1rok jsem sní spokojen,ale váha.Odlechčuji
Chtěl bych poradit potřeboval by jsem koupit nějakou hydrauliku,protože, mám deore mechanickou už asi 1rok jsem sní spokojen,ale váha.Odlechčuji
HOPE mini, nebo Magura Marta, ty by měly být dost lehké, ale jak fungují, to nevím
3ti podminka byla cena…
Ale to je jedno – lehka a levna hydra, tak aby brzdila neexistuje…
Marty se daj koupit pod 9000 za obe brzdy. co sem videl ale hodnoceni v nemeckym Biku tak tam nic extra nebyly, ale vysly lip nez ty Hope mini. ale priznavam ze sem ani jednu z nich nejezdil(vlastne sem este nejezdil zadnej kotouc…)
jezdi bezbrzďáky…
Usnadnim ti to. Tady mas nejstarsi vlakno na B-F.
Tyhle dva parametry jdou velice těžko skloubit dohromady. Aby to fungovalo a bylo to levné.
Za mě slx nebo xt, xt bude asi o něco lehčí, ale ve funkci jsem rozdíl nepoznal.
Prý už to nechce, už jezdí autem.
prý už zase nejezdí…je drahej benzin…
http://cyklobazar.cz/…-formula-rx/
mam doma stejný, můžu ti je nechat levněji.
aaachjo .. porad stejna pisnicka :-(
kdy uz si lidi uvedomite ze koupit ferrari za cenu ojety fabie je proste nesmysl…
chces neco extra tak to je drahy, levnejsi pokud koupis z bazaru ale stale drahy…
zlata stredni cesta vetsinou bejva dobrej pomer mezi cenou a funkci/vykonem/vydrzi
extra nizka cena sebou vetsinou nese jisty rizika omezeny kvality / vydrze
chces neco extra? proste za to musis zaplatit, je to v uvozovkach premium segment a ten si svoje ceny podrzi, nikdo nema potrebu v tehle cenovejch hladinach neco slevovat, oni nemusi proptoze svy zakazniky stejne budou mit… netvrdim ze co je drahy a extradrahy ma vyssi kvalitu nebo vydrz… to je vec dost specificka kazdemu vyrobku a vyrobci, ale v principu je to o tom, ze budto to chcia mam na to tak si to koupim, nebo nemam…a nekoupim…
ptal se před devíti lety :-)
nojo hele :-D co naplat– ale koukam ze Pepinova kosa padla na pekne starej kamen :-DD
JDS mocny to grave digger :-DDD
dyť říkám…kdo rychle dává, dvakrát dává…
:-)) ste kokoti