Vypadá to že v neděli se na Všenorský DH trati sejde něco sjezduchtivých jezdičů. Kdyby chtěl někdo dorazit pojezdit, pokoukat atd. tak dávám jen vědět..
Vypadá to že v neděli se na Všenorský DH trati sejde něco sjezduchtivých jezdičů. Kdyby chtěl někdo dorazit pojezdit, pokoukat atd. tak dávám jen vědět..
Uvazoval jsem o tom, ale hory jsou hory :) Navic je tu pak jeste Manasova lakava nabidka na novy trailsy. Bohuzel asi s lopatou v ruce. Sehnal na sobotu par tatrovek hliny. Tagze to pujde taky mimo me :)
Ale prosim te. Ta hlina uz tam je a bagr je domluvenej … tak nemlz :-)
Taky jsem o tom uvazoval, ale v pondeli mam bakalarku:-(((
Ale tohle bude v nedeli… :)
Presne neco takovyho jsem od tebe cekal;-)
od kolkej tam budete?
No driv nez v deset asi urcite ne..
Ja jsem prislibil ucast, ale az do Vanoc si nezajezdim. Sem se po 3 mesicich dokopal k doktorovi s tim ze me obcas boli koleno ( po tom padu v Bystrici ). No a co cert nechtel tak RTG ukazal skoro zhojenou zlomeninu kosti primo v koleni. Takze ted 3 tydny orteza a pak se uvidi :-/ Neni nad to si to takhle pekne vybrat na konci sezony :-)
Tak vem treba fotak, abys jen tak nezevloval.. :-))
kdyz slibite predvadet nejaky opravdu pekny kousky, tak bych si mozna vzal na vikend fotak z prace :-) skoda, ze stativ ma nekdo doma
Vsichni se budou rozhodne snazit poradne zajezdit a cilovej dirt myslim neunikne nejakymu tomu skoku.. :-)
Dirty nemaj nozisky…dirty neutecou :o))))
A taky ze neutek – potkali ho vsichni co tam byli, nekdo vic nekdo min.. a nekdo neuniknul ani klpoence pred dirtem.. :-))
vsichni ne.. sem se veskerejm skokum dusledne vyhybal.. kdepak, na me si neprisly… ;)))
alespon vim jiste, ze v DH opravdu vynikat nebudu.. :((
pekne koukam, hodte sem fotaz, videl sem akorat sekacu s carysem pls pls pls fotaaaa diky diky diky (at se mam podle ceho ucit)
Hehe…no ja ty dirty moc nemusim :)
nepodarilo se mi ututlat svoje narozeniny, takze v nedeli budu asi doma slavit s familii. radsi bych sel jezdit. treba s to nejak vyvrbi?
Co sobota – Petrin, Hradek.. fotak sebou??
dam vedet rano. kazdopadne to zkusim udelat tak abych moh jeden den aspon pul dne jezdit. fotak je redy.
OK – dalsi domluva na founu..
jo