Zrovna se v jiným threadu nakousl svoufázový trénnink. Docela by mě zajímalo v čem je lepší než klasický a pro koho je to vhodné, a pro přípravu na jaký typ závodů se používá. Je tady někdo kdo tak trénuje?
Zrovna se v jiným threadu nakousl svoufázový trénnink. Docela by mě zajímalo v čem je lepší než klasický a pro koho je to vhodné, a pro přípravu na jaký typ závodů se používá. Je tady někdo kdo tak trénuje?
tak 1. ja to netrenuju (mozna bych mel…) 2. tady nekdo nebude mit cas co? pritom tajne sprada taktiku jak makat a pak na nas machrovat ze zajizdet vysledky se daj i bez treninku a ze trenink je jen pro netalentovany :)
hele já to fakt nechci pro sebe… jenom mě to zajímá, kromě toho já nikdy neřekl že trénink je jen pro netalentovaný…jdi se projet na trenažer :-)
Na trenažer nemůže, na něm píchl:)
treba dobry je na zacatku sezony pokud chces shodit vanocni spek, rano vyjet na 20 km pred snidani a pak jeste jednou dopoledne… funguje to sice skvele, ale klasicky problem,ze se nikomu 2× denne na kolo nechce a zabere to moc casu. jinak se treba jede jeden na vydrz a druhy na useky a podobne veci celkem uzitecne ne jare, ale je to spis pro silnicare
… nejvetsi klasicky problem ale bude hlavne v tom ze na to 99% lidi nema v tydnu cas a o vikend si da radeji dlouhy trenink v kuse :) Jinak me by se celkem libilo rano si dat 20–30km pred praci a pak po praci tak 80–100km. Buhuzel hakuju ale uz od 6:00.
no i kdyz treba cas mam, tak rano a dopoledne ztratim „planovanim trasy“:) a prmlouvanim ze teda pojedu… ona uz to 2× denne je skoro nuda, nedelas cela den ez na kole:)
„nechce“? Tak to jste malo odhodlany bikeri;-) Kdyz mam prazdniny, tak v podstate jen jezdim, spim a mezitim jim.
no ja se pul dne odhodlavam a nutim na kolo a pak druhou polovinu dne premyslim jak si to prodlouzit abych nemusela hned domu:)
A nabylo by lepší jet na tři fáze? Teprve tři fáze vytvoří správně točivé pole a to je přesně to, co cyklista potřebuje!
Je to skoro zbytecny. Dve faze jsou malo, kdyz chces sportovat a kdyz jedes aby ti chutnala vecere staci ti jedna.
Dvoufázově? No, do prce a z prce :-))))
ja som ako dieta mal dvojfazove treningy. Nie bikovanie ale plavanie. A nemozem povedat, ze trning rano od 6:00 do 7:30 by bol zrovna nejaky plezir.
mám stejnou zkušenost. ale jako úplně první rozčeřit vodní hladinu jak zrcadlo má taky svý kouzlo:-)
mozno na jazere. Ale rozhodne nie v bazene kde s Tebou kruzi mnozstvo dalsich rozospanych spoluplavcov.
Najdi si praci dal od bydliste a jezdi tam na kole – to je dvoufazovy trening jak… Ja kdyz jsem takhle jezdil, tak jsem byl ke konci tydne pekne vyrizeny. K nejakemu serioznimu trenigu by to chtelo aspon 40 rano a 60 vecer, jenze to by za mnou musel jezdit na motorce drab a bicovat kdyz by se mi nechtelo :-)
Kazdopadne je to o case a i kdybych cas mel, tak si radsi dam neco dlouhyho na cely den nez dva maly frky (jenze ja netrenuju, ale proste jezdim pro zabavu).