Kdo by jel v sobotu na krátkou vyjížďku? Ne Praha sever… Navrhnětě nějakou normální trasu do 40 km s NORMÁLNÍM terénem (berte na vědomí, že mi před 3nedělema sundali sádru:o) Díky
Kdo by jel v sobotu na krátkou vyjížďku? Ne Praha sever… Navrhnětě nějakou normální trasu do 40 km s NORMÁLNÍM terénem (berte na vědomí, že mi před 3nedělema sundali sádru:o) Díky
Já bych byl pro, navrhuji trasu klidně po červené na jih, jelo by se třeba z Hájů k Sázavě a domů..:) Ale jen tak na chvilku, max. do 14:00
rád bych – uvidím jak bude time, if budu vůbec v Praze
Mozna bych prijel, kdyz bude slusne.
Jasne, ale mel by jsi dat ne 40 ale 140:-)). Bohuzel, tentokrat nemouzu, musim se otocit taky na severu. B
PS: Nekdo se chlubil, ze dal 90, tak to doufam splni, teple obleceni ma ;-)
Rikal jsem si ze bych tam jel z Kralup rovnou na kole a pak si dal se Savou a spol. to kolecko a potom zas domu. To by bylo tak akorat :)
pridam sa ak sa do stvrtka zbavim prechladnutia :-))
Ze by nasledky z posledni vyjizdky? :)
presne tak, a k tomu 2hod na vianocnych trhoch a predchadzajuca kocovina z piatka:-)
V sobotu Ti to slušelo, ale honit frajeřinky, když je venku –4°C se nevyplácí;o)
mno ja myslim, ze som prechladol ked som po prichode na bixku na niekoho cakal :-) chodim tak obleceny casto do tych –5, a zatial to bolo bez problemov…zeby vekom? :-))
mno me dala sakra zabrat cesta z palacaku k tocny, na tocny pak lavky a cesta zpet, chce to kuklu, ale neim jak to bude vypadat :/
no jako model z casaku vypadat urcite nebudes, s tim pocitej :-))))))
tak to je jasny, o to mi ani nejde, spis de o tu integralu :) ja si to nedokazu predstavit
btw: pomahaj na tohle sjezdovy bryle??
co si nedokazes predstavit? si nikdy nevidel piloty formule, nebo zavodniky pri rallye? ;-)
hm, jenze to mas jinej matros kerej moc nehreje ;) mno nic hlavne ze mas dobrou naladu
ste měli jet beze mě. Bych klidně ještě dvě hodinky spánku v tu sobotu snesla
si nestazujem, hodnotim – sme Ta chceli pockat :-) cakali sme aj na lempla
Ja doufam ze se na me vikend nejak moc nepodepise. V nedeli jsem jel v mlze, ktera na me rovnou namrzala. Po necelych 60ti km jsem byl doslova zaledovanej a doma jsem musel rozmrznout, abych si mohl rozepnout bundu :)
mno mozna bych jel taky
jtm: co dat v nedeli bixku??? ;)
jo to bych se kouknul, xc kolo zatim este neni, tak aspon fr…
hm taky dobrej napad ;) tak se nejak musime dohodnout
nedele 11:00 na miste (repy).. s sebou hodne grogu… ;)
Jsem pro. dkyz nebude prset, snezit atd. tak tam budu. Nadhod nejaky cas.
Pridam se. Doufam, ze uz na novem ramu.
ne praha sever?? tak to je jasny, to se pojede na brdy… ;)))
no az se dohodnete kdy a kam, tak nad tim taky zauvazuju…
navrh trasy: sraz na Zlichove u Barandaku-Prokopak-Reporyje-Orech-Kalinuv Mlyn-Trebotov a po cerveny na Karlstejn, potom podle chuti a sil bud podel vody zpatky, nebo se nekudy vyhoupnout na druhou stranu na kopec a pres Jiloviste a Cukrak na Zbraslav
myslis z orecha do trebotova po modry??? tam je to dost husty… ;)
jsem pro..
po modry je to je jen kousicek a moc husty to neni… nebo nevim, co myslis :-)
no po modry dolu, asi 2km stop po buldozeru v asfaltu… to z cloveka chte nechte vytrese dusi.. potom brod a stoupak balvanitym uvozem nahoru k trebotovu.. vyzivnej uphillek..
ten uphillek je trochu min turistickej, to uznavam :-)
Zavrhuje se!!! Si jezděte sami. Psalo se na pohodu a žádný brutality! Jsem ráda, ze nemám polámaný kosti.
to neni zadna brutalita, neboj… fousac jen prehani… myslim to uprimne :-) ja mam polamany kosti uz taky za sebou a taky se uz od ty doby bojim :-)
Podle toho co se ke mě dostalo o tvym stylu jízdy, ti nevěřim ani písmenko
lidi toho napovidaj a naprehanej :-)
Toz by som sa tiez pridal. Pri tychto teplotach je pre mna 40km taka sympaticka dlzka.
Jestli me prestane bolet v krku, tak se urco objevim.
Jak tak na to koukam, dohodly se tu 2 srazy. pro souhrn: Sobota 18/12/04 v 11:00 na Zlíchově u Baranďáku Neděle 19/12/04 v „11:00 na miste (repy).. s sebou hodne grogu… ;)“
ja bych jen upresnil, aby nedoslo k omylu, ze muj navrh trasy byl jen navrh trasy, mam na sobotu uz jinou nabidku, takze se bohuzel nezucastnim :-( kdyby to slo v nedeli, to by byla jina…
na sobotu sem bez zaruky.. v nedeli budu, pokud nejak nezesili pocasi (tzn. nesmi foukat vitr a prset.. )
Ja se pridam urcite v sobotu. V nedeli uvidim jak budu mit cas a chut. Kazdopadne by bylo dobry vymyslet kdo nas povede, kdyz Blue nejede. Ja treba netusim kudy bych jel.
jestli mas mapu, tak je to jednoduchy, budes se drzet tech orientacnich bodu, co jsem psal a nemuzes netrefit…
já to nebudu, jedu off Praha :-( ale můžete to vzít prokopákem do dalejskýho, dozadu do Řeporyjí, pak po modrý na Kalinův Mlýn, ikdyž možná by bylo lepší po silnici na zmrzlík a na Radotín a vzít to po červený přes Rutický mlýn, je to tam docela dobrý a když ted dlouho nepršelo tak i bez bahna. Z Kalinova Mlýna po modrý na Třebotov /trochu krpál/ sjezd po žlutý k rybníku na Pekárkův mlýn, kopec nahoru na Vonoklasy, stále žlutá a z Vonoklas klasika do Černošic a cestou back třeba pivko u Pigiho.Trasa dobrá cca 40km. tohle trefí každej, není to těžký, koukni na mapu :-)
Já se přidám v sobotu, ale nevim, kde je Zlíchov, ale vim, kde je Baranďák:) A neni to pozdě? Já bych byl pro 10:00
zlichov ja ten kus za smichovskym nadrazim, zhruba od lihovaru az k barrandovskymu mostu
hlasoval bych pro jogadoruv navrh. radotin a okoli ja az moc casty.
Já taky:)
lempl a otaku též, sme 4, to staci ne?
A možná se přidají i další:) A Lempla rád uvidim, musim mu vrátit pumpu, už mám svojí:) Se ještě dohodnem
Doufam, ze si Lempl uz konecne veme naky dlouhy kalhoty. Vole, kdyz chces zavodit tak si nehuntuj klouby a vercajk :-). Neco delat lempla v hospode a neco pri sportu. Cus. B.
naúposled co sem ho videl v dlouhejch kalhotech na kole tak to byly jeany. to uz sou lepsi ty kratasy
Ja taky – smerem na Sazavu se moc nedostanu, respektive vubec, takze radeji tu Sazavu.
Taky bych na neco kratsiho vyjel, jen se musim do soboty zbavit kasle. Ta sazava by mozna nebyla spatna..
No,počkej, ona ta Sázava neni zas tak blízko, dalo by se říct, že by to zas tak krátký nebylo:) Tušim tak 50 kiláčků, což ale jde, a to se na ní jen podíváme, ale znám to tam, je to tam dobrý, můžeš se knám přidat, jede asi zatim jen Lempl, Cabbage a Otak, nebo jaky ma nick.
tak padesát najedete jen když to švihnete nejkratší cestou k soutoku do Davle a back :-) jestli se ještě víc okosí, jako že se má, tak i 50km bude dost. No já si o tom pak nechám v teple vyprávět, ale rozhodně bych nejel podle navigace Lempla -nic proti-.
Vzhledem ktomu, že bydlim na Hájích, tak tuto cestu k Sázavě dobře znám, no, ale rad Lempla se teda vyvaruji:)
tys nekdy jel podle lempla? ja nikdy a ani to nechci zazit, ikdyz ja mam taky obcas navigacni okna.
Aby se to nejak vyresilo – jestli neda nekdo nejaky rozummny navrh (a rovnou i cas, cil, delku a misto srazu), tak budu v sobotu v 10:00 na tom Zlichove. Trasa by byla tak jak ji navrhnul Blue.
nevim kde je zlichov(asi nekde u barandaku), takze ja jedu na haje.
sem rek ze jedu na haje, akorat si mi sebral vymluvu.
Ta predlozka je DO. To je takove ustalene slovni spojeni.
hned po ranu me takhle rozesmivat, to neni dobry :-))))))
plati ta sobota? isiel by som tak max na 2hodky.idem dokupit nejake teplejsie veci :-) i ked zajtra by malo byt +5 a to je uz na bikiny :-)
Plati, ale sraz je na Hajich v 10:00 a vede nas Jogador.
Se máte ne co těšit, ale bude to víc než dvě hoďky:)
podle toho co jsi napsal to bude spíš tak na tři a to za předpokladu, že ze Zbořenýho kostelce pojedete přes Kamenici po silnici z5 :-)
No,však když vyjedem v 10 a vrátíme se na 14, tam máme 4 hodiny, a to je cca 50 kiláčků, tak myslim, že to pujde, ale vrátit se můžem vždycky:)
Ked bude aspon trocha slusne pocasie, tak sa pridam, ale je dost mozne, ze sa trhnem niekde v priebehu, ked mi bude kosa, alebo budem chcipat.
tak tam budu…:) budu voblecenej, kdo neveri at tam jede:)
kecas, prece si neznicis novej vohoz(capaky a bundu) kdyz muzes mrznout:)
možná se taky stavim. podle počasí a chuti
nechci teda tříštit skupinu :-) ale
ještě je alternativní odpolední sraz na mini vyjíždku pro chcípáky a lenochy. 13,30 na Výstavišti, trasa do Šárky, přes Horoměřice do Roztok a z5. Je to cca 30km, pohoda. Tak kdyby si to někdo rozmyslel po obědě :-)
A pro ty co vstavaji pozde ;-)
Máš namysli konkrétně koho??? Jedu odpolední vyjížďku neb ještě teď bdím a pochybuju, že v 10 ráno budu na Hájích. Sorry.
hele slabý, ted jsem dorazil domu :-) no kdybych zíttra nebyl v 13,30 na výstavišti tak bych být vámi na mě nečekal :-)
NO tebe tentokrat ne, to je tak nejak na vsechny (vcetne me). Jestli se trochu vylepsi pocasi, tak se v 13:30 objevim na tom vystavisti.
ja to teda s triestenim priklincujem – pojdem niekam na hodku-dve do prokopaku atd okolo 11h00
tak pro zmenu jeste jedna varianta.. mirne po 9:00 z vystaviste, smerem do kralup, v 10:00 rez, kralupy a asi na rip. mozna ne, podle pocasi a nalady ;)
chudak Savah, ta z toho tady musi bejt pekne zmatena :-)))
co je tu matouciho? prece v 10:00 na hajich:)
Ale Sava vubec nepise, pritom je ta trasa sita presne pro ni na miru:) No, ja tam budu za kazdeho pocasi:)
Enjoy, mi tak něco řiká, že zítra nemakáš? Poje? taky!!!
za prvy:-).konecne jsem umyl kolo.krasne se blejska.takze uz v tomhle bez blaniku ani nahodou.premlouval jsem se 14 dni nez jsem ho umyl.za druhy budu konecne taky chvili(doma:-)) s… no a dalsi vymluvy jsou ze nemam navleky,zimni rukavice…:-)
Hm, pěkný výmluvy. Lempl byl tuhle v kra?asech a a trikotu. Tak v 10 na Hájích.
a co zítra? jel by někdo za přijatelnýho počasí? já uvidím ráno