Ježíško mi sľúbil nové sedlo, mám si vybra? medzi Fizik Dolomity a Nisene, poraďte Vaše skúsenosti. Bude to na bike, ročne 5500 – 6000 km.
Ježíško mi sľúbil nové sedlo, mám si vybra? medzi Fizik Dolomity a Nisene, poraďte Vaše skúsenosti. Bude to na bike, ročne 5500 – 6000 km.
nejspis jenom ty vis co je pro tvou prdel dobre.
moje si na Nisena nemuze stezovat.
Obe jsou to rovna sedla. Nisene je tvrdej, Dolomity zase docela meke sedlo. Zalezi co preferujes.
ja mam dolomity a jsem v celku spokojenej jen se asi poohlednu po necem malinko trvdsim, lae jak bylo receno jen tvoje prdel vi
S tim druhym sedlem posli prosim jeziska za mnou.
Jezdil sem rok a pul Dolomiti a bylo v pohode, zadny problemy nebyly. Pripadalo mi to jako dost pohodlny sedlo – az do ty doby nez sem poridil SLR :-))
Mám Nisene, mám ho na biku, a uplně v poho, jen na delších tratích po silnicích a dlouhých kopcích mě začíná bolet zadek:)
San Marco Race Gel ;-)
doporucuji Fizika Gobi – jeste lepsi nez Nisene…
v cem je lepsi? to, ze ti pasuje na prdel lip, neznamena, ze je lepsi.
viacerym ludom na neho pasuje prdel lepsie:-)
doplneni pro ty mene agresivni: pokud vasemu pozadi vyhovuje Nisene, s nejvetsi pravdepodobnosti bude Gobi jeste lepsi (pohodlnejsi)…
Dolomity jsem měl, teď mám Nisene Ti a fakt ten Dolomity je proti Nisenu matrace ( je pohodlnější )jinak jsem rozdíl nepoznal – než jsem u tohohle sedla zůstal, vyzkoušel jsem fakt asi 6 různých sedel od všeho možného ( tvarem a pohodlím se tomu nejvíc blížilo nějaké Velo asi za 300,–, ale provedením to byl pěkněj shit – proto ten F:izik
Moje zkušennost s Nisenne Ti:
Z toho mi vyplývá, že při Tebou najetých kilometrech bych z Nisenne neměl strach …
měl jsem Dolomiti a jse rád že ho už nemám.tři roky jsem s tím bojoval a furt mě bolala prdel. Teď mám wtb nebo jak se to jmenuje za poloviční cenu a je super.Ale moc nejezdím, jen rekreačně a váha mě moc netrápí.