čau lidi těd dostanu novej rám a-zona a je na nem ten DNM ST-8RC a nevim jestli je dobrej na skoky,dirt,fr!a jestli snim mate nekdo skusenosti!
čau lidi těd dostanu novej rám a-zona a je na nem ten DNM ST-8RC a nevim jestli je dobrej na skoky,dirt,fr!a jestli snim mate nekdo skusenosti!
Dejavue?
cože?
Je to nejvetsi ***** na svete!Jestli skaces tak do 1 metru tak snad vydrzi,ale jinak odchazi tlumeni a tlumic kope a authorovi neuznavaj cinani reklamace!doporucuju shock works,nebo x-fusion co dovazi RB ty drzej,jinak samozrejme fox,ale ten je drahej!!!
teraz som dosiel domov s novym RB bandit FR s tlmicom Shox Works,takze vravite ze vydrzi?
ja mam nekolik let jezdenyho shokworxe DH, pouze pravidelna udrzba. slusnej tlemic.
A akym sposobom sa to udrziava?Asi ho nestaci iba postriekat vapkou…mam prvy krat full tak to nechcem hned doje**t
no když ho párkrát důkladně prostříkáš vapkou, tak brzo nebudeš muset řešit udržbu ale servis.
moje udržba: neopren, občasné sundání neoprenu a nastříkání silikonem.
stejne jako vidle – udrzovat cisty a obcas namazat silikonem, neopren nepouzivam.
kdyz se zavzdusni tak nechat odvzdusnit a kdyz je potreba, nechat vymenit tesneni
a samozrejme wapka=pruser