Jaký byste mi doporučili bajk v ceně kolem 35tis??? mám podmínku hydraulický kotoučovky…
Jaký byste mi doporučili bajk v ceně kolem 35tis??? mám podmínku hydraulický kotoučovky…
vic podminek nemas ?
nee! :-) ale nesmí to být shit kolo a raděj bych do nějakýho katalogovýho – prostě žádný skládání…
pokud jseš tak nenáročnej, mrkni se na akční nabídky firem pro „závodníky“
to kolo ma jezdit i do kopce nebo to ma bejt FRjednosmerka? ht nebo full?
Takhle ti nikdo neporadí. Specifikuj. Ht, full, jaký terén, sportovní nebo pro zábavu, radši výkon nebo pohodlí, váha ( tvoje i bajku).
giant xtc.kdybych kupoval seriovku tak tohle.
a tak nic:-),jsem malinko ustrelil,nema kotouce:-)
A co když to chce na silnici? Ale je pravda, že chce hydrauliky, tak co když chce jezdit DH?:)
Nenaroubovali u Morati kotouče na silničku ? Nějakou takovou fotku jsem viděl, ale netuším, jestli to zůstalo ve stadiu vývoje, nebo jestli to dotáhli do konce …
CPSka tam dali:-)
videl sem to i na hopech M4 ?!?
okej…říkám bajk,tak tím myslím horský kolo, lepší kolečko pro hobby jezdce kerej za rok najede 2500–3000km a dá si tak 3 maratonky…a teda hardtaila, full za 35 se mi nezdá jako skvělá volba…jo a moje váha ±80kg. slyšel sem že Skareb není na takovou váhu moc dobrej… a váha kola – čím nižší tím lepší! snad sem to specifikoval dostatečně… jo a chtěl bych na něm samozřejmě jezdit aji do kopce! :-))
zajdi si na cykl.cz a TROCHU hledej:-). a v jezdeni do kopce ti nikdo nebrani,jenom tvoje schopnosti:-))
Kdybys slevil s těch hyder tak ten Giant XTC by byl asi nejlepší volba. S toho cos napsal to odhaduju spíš na sporotvnější svezení tak tam by mohl být dobrý Apache Blackhawk disc( tam je S. Axon- nevím jaká je, ale třeba by vyměnili, kdyby se ti nepozdávala) nebo Kellys Majestic. Ještě třeba Merida Special ed-disc
jj, Kelys Majestic mi padl do oka…akorát sem na netu nemohl narazit na jeho cenu…a možná by mi neseděla ta SR suntour vidlice…ale kouknu po shopech!
33990,– rikal jsem cykl.cz,ne?:-)
RB+MARZOCCHI+komplet LX05 disc
To mu nevyjde podle me, RB 8–10.tis, LX 05 16200kc., vidla M 7tis+ a na rafky, draty, plaste, sedlo, sedlovku, ridititka, atd. + praci mu toho moc nezustane.
Pokud bys chtěl víc ovlivňovat jak bude kolo vypadat tak zkus http://www.spyder.cz Jen tak zkusmo jsem zkusil něco postavit:
cena vybraného kola: 33 472 Kč Alu 7005 2× zeslabovaný Komplet LX 2004 Doplňky Uno Ultralight pláště Kenda Vybrané příplatky Odpružené vidlice MTB – Rock Shox Duke XC U-Turn (6599,–) Ráfky – Mavic XC 717 Disc (864,–/ks) ( oba ) Nášlapné pedály – SPD Shimano 520 (700,–) Kotoučové a ráfkové brzdy – Shimano Deore 525 hydraulické (1948,–/ks) ( obě ) Náby – Shimano XT DISC (387,–/p, 416,–/z) ( obě )
cena kola je 33 472Kč. Takže je tam ještě rezerva kdybys chtěl něco měnit, navíc kola jsem postavil trochu výš než zbytek bajku.
taky jsem koukal ze si je postavil trochu vys,uz jsem chtel neco rict:-)
Středy kol považuju za jeden z komponentů, kde se rozhodně nevyplatí šetřit. Přece jen se pořád točí tak větší životnost tam určitě neuškodí. Taky jsem přihlížel k určení kola, že na něm majitel fakt bude jezdit, tak by měl komponent, o který se nemusí moc starat. Přece jen přehazka se vyměnuje lehčeji než středy. To samé platí o ráfcích.