U drzaku myho novyho VDO 12.6 mi trosku sjela kabelaz, cim to muzu zakapnout aby to nedoznalo ujmy? Staci bezbarvej lak?
U drzaku myho novyho VDO 12.6 mi trosku sjela kabelaz, cim to muzu zakapnout aby to nedoznalo ujmy? Staci bezbarvej lak?
sjela mi izolace z kabelu, ne kabelaz (sotek)
Proc nedas izolacku?
izolacka na tom uzkym kabilku moc nedrzi nechci aby se mi tam dostala voda
Hele…nevim jestli tendle napad je gut, ale pokud vis, jak se kdysi (a asi i ted) opravovali skluznice – proste se roztavil takovy umely bazmek a zakaplo se do diry…neslo by to udelat takhle taky? :)..myslim ze i to na lyze nebylo moc tvrdy…nevim..mam to nekde doma…
mno to by treba slo, ale otazkou je jako by to melo teplotu abych tim neposkodil ty kabilky.
rekl bych, ze dratenej kabilek roztavenym plastem asi neposkodis… co koupit nekde v elektru nejakou tenkou buzirku, navliknout a horkym vzduchem z fenu nebo necim podobnym natavit a smrsknout?
opravdu existují smrš?ovací bužírky – sám je dost používám nejen na kabely – mají v sobě nějaké zvláštní lepidlo a nahřátím se smrští a zcelí – vypadá to i docela profi, ale hlavně to profi drží. Fakt dost dobrý!!!!!!!!!
A maj je v každým autoservisu.
Nebo v obchodě s elektroinstalačním materiálem.
Nebo modelářství, nebo prodejně akumulátorů,…
Klidně třeba lakem na nehty.
Já bych zkusil smrš?ovací elektrikářskou bužírku, rozříznout, slepit vteřin. lepidlem a lehce nahřát.
Zamatlal bych to silikonem a víc bych to neřešil.
me se osvedcil izolacni lak.. ;)
Silikon, nebo pokud to chceš mít na fest tak epoxidem :-)
Takovy to plastovy taveny lepidlo, nebo silikon
co zkusit tavící pistoli.