čau lidi jaká je trat na všenorech?já bych se chtěl někdy na jaře učastnit a tak nevim jestli bych to tam zvládl je mi 12 a mam a-zona+sherman slider 170mm 04!tak nevim
čau lidi jaká je trat na všenorech?já bych se chtěl někdy na jaře učastnit a tak nevim jestli bych to tam zvládl je mi 12 a mam a-zona+sherman slider 170mm 04!tak nevim
Záleží na zkušenostech , můžeš to dát i na celopevnym.
Nebo na BMX :)
Stoklada sjel na nebrzdicim starym BMX Sopku;-)
A to je sakra narez oproti Vsenorum. Ma muj obdiv.
Kuba přece Všenory taky jel na frýčku. Jen pegama občas vzal pařez.
No nevim co je víc, jestli že to bylo fullhard nebo bez brzd. Jinak Mount Sopka sem jel na celopevnym jednou a naposled newermore… Dole sem si připadal jako přeborník v práci se sbíječkou
Vzdyt tam vcelku zadny sbijeni neni. Podle me tam neni ani full nejaka extra vyhoda – je to celkem hladky. Jo, to takovej Klinovec, to je sbijeni;-)
Trat je celkem az asi na 3 useky lehka, zalezi jak moc ovladas kolo a kolik jsi toho najezdil v lese. Taky si myslim ze budes potrebovat licenci a ty srandy jako krunyr, helmu ale to asi mas. Nejtezsi na sjezdu zrejme bude, uhejbat rychlejsim (aspon docasne) bikerum. :-)
helmu mam integralku bell belistic !ale krunyr ne!a budu ho potrebovat?jeden kluk mi nabyzel 661 race jacket jetej ctvrt sezony pc:3000kč a ted za 1000kč!mam ho vzit!a kdy se pojede dalsi zavod?
V prvni rade si orecti neco o interpunkci a velkych pismenech – tohle se neda cist. Zda je ten krunyr nutnej ve Vsenorech nevim, ale na CP jo. Dalsi podobnej zavod bude o tyden pozdeji v Beroune. Pak je az 29. kvetna 1. zavod CP. Lokality CP zatim nebyly zverejneny (ja je sice vim, ale pockejte si na oficialni zpravu – nechci nic rikat, kdyz by se to mohlo jeste zmenit)
tak sorry !!a mam ho koupit!!
to CP je českej pohár
CP = ČP = Český pohár, Radek zase nezvládá háčky a čárky ;-)
Radek pise hacky deeeesneeee pomaluuuu a jen, kdyz musi;-)
keca neverim ze umi pssat… sem ho videl dyt na bowlingu nedal ani supermana!!!!!!! :) vsenory nevim, krunyr bych rekl ze do zacatku docela zaklad, aby to hned zas nebyl konec…
Jo vem ho, za 1000 je to dobra cena a nemusis ho mit jen na zavody.