co říkáte na novou vidli RST rapide hill tady máte odkaz www.rst.com.tw/pr.htm je to v 2005 rapide hill a co rapide super??!!""__:://( :-)
co říkáte na novou vidli RST rapide hill tady máte odkaz www.rst.com.tw/pr.htm je to v 2005 rapide hill a co rapide super??!!""__:://( :-)
abych pravdu řek, tak nevypadá nejhůř. akorát se mi nezdá ten nápis RST postranách. taky sem zvědavej, kolik bude stát.
keby ze mi da niekto zadarmo Sigma alebo rapid hill tak mu ju o hlavu neotrieskam… :) mne by kludne mohla byvat na bicykli…
Myslis tohle? http://www.rst.com.tw/…5-sigmaq.htm Stranka je rozdelena na framy, takze jestli chces hodit link, tak musis jen toho framu, jinak te to hodi na index.
To je tak, kdyz clovek necte prispevky dokonce: http://www.rst.com.tw/…ID-HILLQ.jpg
hej, to vyzera ako moja shivera…
ne, ty mas jiny samolepky.
Kez by se dalo RST a Suntour hodnotit ciste podle vzhledu a tabulkovych hodnot :) Radej nic nerikam :)
už jen ten design ble, jinak koukam okopčená korunka ala Manitou, RST bude pořad RST
hmm… mam dojem ze se to nebude dovazet
to je jedine stastie:-)
me by nevadila, akorat sem nepochopil proc do nich rst cpe vzduch, akorat zvysujou naklady(snizujou spolehlivost) a pak to nekoupi vubec nikdo, kdyby dali pruzinu do kazdy nohy, co nejednodussi olejovy tlumeni a cena ±7000Kc, tak maj sanci, ale takhle......
mne by nevadila v obchode… u mna doma uz asi hej… staci mi judyTT:-)
aby z toho byla obycejna a draha vidle?to si pak kazdej koupi radsi marzocchi.lidi si reknou hele je v tom vzduch,to je vychytavka,to se da hezky nastavovat,tak co s tezkejma pruzinama.ze to diky tomu bude aspon trochu fungovat uz moc zajemcu o RST asi resit nebude.
myslim ze ten kdo kupuje dvoukorunu tak urcite mezi gramare nepatri…
to neni pravda :-)
muj boxxer je pri zdvihu 178 mm stale o neco lehci nez DJ3 05 se 100mm a jen jednou korunkou. Asi sem gramar, protoze pomer zdvih/hmotnost byl jednim z duvodu koupe boxxera.
Sis mel koupit Acros.
Nebo staryho stovkovyho Sida.. :-)
to bych si jich asi musel koupit vic a jezdit na kolo s alespon 2–3 nahradnima v batohu (co kdyby nahodou nevydrzel:-)
nahodou? :-D
Kdyz vidim RST a to jakekoliv tak se mi chce grcat. Nenavidim tudle znacku? A tudle vidli uz urcite ne! Snad jenom snaha o dalsi lacinou vidlici, ale s vizazi a „technikou“ velkych a dobrych vidli. Seru na RST.
Jinak se mi zdaji trochu tenke ty korunky a snaha o tluste nohy, e ee, dle me to svedci o nevychytanosti materialu a proto tlustejsi nohy. Mozna, ale ne 888 ma taky 35mm, ale je to 200mm.
Neco podobneho jsem videl v tescu. Dvoukorunka, prumer noh tak 40mm a zdvih asi 40mm. Vsechno na blbe srotiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§§§§
drsny…
Já nic říkat nemusím, já mám fotky…
www.pinkbike.com/modules/photo/?…
Od tý doby, co pode mnou rupla RST Gila TL vozím k plné spokojenosti Marzocchi MX Comp ETA.
hej delate si ***** rst to sou největší shity tu bych nikdy nechtěl měl sem ji raz a je to největší ********* co sem udělal
Vypada docela dobre ale jinak vlastnim starsi model od RST a uz bych do ni nikdy nesel. zdala se jako dobra volba ale neni tomu tak.
já vozím starou 381 tl a jsem spokojenej a to jezdim fr a zatím nekřupla
tak to mas urcite uzavrenou zivotni pojistku na velkou sumu a je ti lito ze zijes
mno… ale kde má úchyty na brzdy co? :)
je jen na kotoucovky, presne tak jak to pisou, respektive na tom webu davaj na vedomost pomoci hnusnyho malyho obrazku