něšlo by prosímtě ten mail v useru udělat aktivní, abych to nemusel kopírovat a pak mazat a přepisovat ten zavináč a tečku? sice to člověk často nepotřebuje, ale když to tady tak pilně piluješ k obrazu našemu...... dík hanz
něšlo by prosímtě ten mail v useru udělat aktivní, abych to nemusel kopírovat a pak mazat a přepisovat ten zavináč a tečku? sice to člověk často nepotřebuje, ale když to tady tak pilně piluješ k obrazu našemu...... dík hanz
no jestli chceš mít mail zahlcený spamem, tak ti to admin udělá u tvé adresy a za měsíc uvidíme :o))
hmm…mam na spoustě místech svuj mail a aktivní a spam teda nic…to neznamená že to nejde (asi teda, já se v tom moc nevyznám) ale nemusí to bejt hned aktivní, stačilo by to bez těch zavináč a tečka…prostě to pak přes bunku překopírovat…ale jeli to opravdu jak říkáš tak bych bez toho dokázal žít…ale aby to tak bylo.
nezalezi na tom, jestli je adresa jako aktivni odkaz, podstatny je, ze tam prave ten zavinac a tecka nejsou, takze roboti, co sbiraj maily, maj smulu
já ale žádnýho robota v tý bedně vedle monitoru nemám :-)))))
OK tedy, beru, radši budu přepisovat než pak urputně probírat poštu, děkuji za osvětlení.......
ale ze by to bolo spravene ako a href=„mailto:meno (zavinac) server(tecka)domena“ by myslim malo rovnaky efekt proti robotom a robilo by sa s tym lepsie
ja osobne se takz nepriklanim dat tu aktivni mail. Preci jenom tim na vas muzou dostat kontakt spameri takze radeji bych to nechal tak jak to je.
přesně zažil jsem to když mi každej den chodilo takovejhc 25 zavirovanejch mailů:-(
No vidis…ja jsem ve fazi, kdy mi jich chodi 50…a porad to nic neni, takze pohoda.