Cus chlapy, zajimaly by me vase zkusenosti s timhle ramem… dikes a stastny a vesely… :)
Cus chlapy, zajimaly by me vase zkusenosti s timhle ramem… dikes a stastny a vesely… :)
nekdo ti mozna odpovi, at pouzijes vyhledavani, ja sem se na to sane ptal nedavno, nikdo se neozval
Už ho někdo z Vás má? Ten letošní je mňam – třešnička!
Ma ho libik, tak se tu snad ozve.
tak ja uz ho mam a sem max spokojenej. :) povedlo se mi ziskat noveh modela za cenu staryho, navic posledni kousek v cervnu… ted budou az v prubehu rijna…
No a jak to chodí? Co s tím jezdíš, kolik to má váhu, atd? Díky za každý info.
podle me bude chodit dobre. jen ma trosku malej zdvih
no jeste sem to nevazil… je to muj prvni full, ale zda se mi to super… prijde mi to lehky, tady po plzni mi zdvih staci…
tak co tenhle ram? ma s nim po tech letech nekdo njaky zkusenosti?
no to je hafo informaci najednou… nemohl bys to prosimte napsat normalne, treba gde na tom jezdis.. jako ze jakej typ jezdeni… kolik to ma zdvyh atd atd.. docela me to taky zajima… diky
Mno tak obnovujem tuto temu…mam zaujem kupit tento ram za celkom dost slusnu sumu, len si niesom isty jeho kupou… bude to moj prvy full…rad bi som vedel jeho vahu a hlavne vase osobne skusenosti
tady pisou, ze to vazi 4,3 kg, ale je to model minulej rok
4.3kg? hm no to je docela dost na 130mm ram..no ja este uvidim ci sa donho pustim…a nejake skusenosti nemate prosim vas??
Cau, vlastnim ram model 2007. Zkusenosti zatim same pozitivni. Ale je to muj prvni full tze nemuzu srovnavat. Kazdopadne pokud ho koupis tak neprohloupis.
Tak to jim pak sedí „The Cherry-Bomb XC frame combines a lightweight chasis with big hit performance“ :)