Ja sem dostal chranice a helmu tak se pudu na novy rok nekam pekne rozstipat:)
Ja sem dostal chranice a helmu tak se pudu na novy rok nekam pekne rozstipat:)
já jsem dostal parádní držák na flašku,flašku Isostar, a reflexní nálepky:)
Cepicku pod helmu a navleky na kolena, ktery uz jedny mam :o) a prilbu Giro Mira za 590, kterou sem si ve stredu koupil namisto 5krat praskle Met Fireball.
powerball, kosilku billabong, mikinu, fusekle, parfem a ram =)
Proplacení nákupu rukavic – zvolil jsem si Polednik thermo, páč mají dlaň z kůže.
na kolo kokosa:)
DH kalhoty, DH rukavice, zimni Moiru
zimni navleky na tretry,litr vodky a 95%vidlice:)
pumpičku SKS, triko Sensor Double face, iontak a plisovyho psa vod segry,a ten je fakt nejlepis :)
nadelil jsem si kliky RF Diabolus Xtype, pak vidlici DJ 1 05 ale to uz pred mesicem, ram Banshee Scratch, ram RB Monster DH, a jeste si nadelim Saint brzdy a nejaky riditka, predstavce, kola, gumy abych ty kola dal uz konecne dohromady… a pocitam ze i naky obleceni na bajk, hrozne mam zalusk na Troy Lee design helmu :D…
A to si jako tu vidli prehazujes z jednoho ramu na druhej? heh :)))
neprehazuji, na RB dam 888 kterou tu mam jako zbytek po starem kolu.
Pak mu mají zůstat penízky pro ostatní…že se nestydíš takhle ho dřít z kůže. Hnus.
Franta vykradl banku;-) CO, ze padla volba na Sainty?
no padla na ne volba pac jsem je zkousel, byl jsem nadsen a jelikoz na pevnaka dam Hope M4 z bejvaleho kola tak jsem musel vymyslet neco na RB a tohle se me zdalo jak gut reseni
Tretry, hadriky od Senzoru (DF,Coolmax), ponozky a Racing Ralphy
perfektní zimní rukavičky s dlaňema z kuže
A litr vodky,ne? v kančích horach sou kruté zimi,že? co nového?
Hmmm.. no umě koukám taky klasika. Senzor , Moira, OF3, Maxxis ,F.U.N.N, FSA a… no uvidíte ;-) Deodorant od Kenze se taky hodí
Jinak se považuju za exota protože sem dostal kulicha s integrovanejma (zašitejma) sluchátkama 8o)
Uz sem myslel kulicha s integrovanou helmou! :-))
Jo jasně, všítý karboový pláty :-)) LOL
jen nejaky drobnosti… ;)
zapleteny Pointy ELEMENT XSD-3 (zdar Tinku :) Deore hydry M525 P+Z(180mm vepredu) SRAM X-7 packy a saltr SRAM kazetu a 3 retezy SR Suntour Duro E (ale psssst, nikomu to nerikejte, at se mi nesmejou) Uvex Supersonic RS Axon brejle Racing Ralphy 2,25" cerny deore kliky a cernou sedlovku plysovyho Jezka (dik SavoH;) pyzamo
a neposledni rade slusnou opici… ;)
Na ty brzdy napiš recenzi, až je nasadíš :-)
a na tu opici taky napis recenzi,chtel bych si nejakou poridit 1.ledna :-))
jeee, koukam sem jeste zapomel „hodinky“ Sigma PC1600 …
a pak nejakej alkohol… ;)
Kam koukáš, neřikej že na ruku, že je nosíš pořád na ruce:)
a kde jako nosis hodinky ty, kdyz ne na ruce??
ja som dostal kotuce Hayes MX2 asi pol roka jazdene od kamarata…len vykendovo… sponzoroval ich Ježiško :) a potom stativ pod kameru(aj fotak)… takže sa teste na nove freerideove video z Košíc heheh:) a nejake deodoranty, a nohavice civilne, nie na bajka.....
hodne stesti s tema kotoucema ja si s nima porad nevim rady:)
To jsme dva,na jare jsdou pryc,zimu s nima jeste odjezdim…
ja som sa nanich vozil kym som ich vyplatil a brzdia dobre…teda lepsie ako moje V… chlap co ich jazdil ma postavu skutocneho chlapa cca 118kg a nikdy nemal problem zastavit tam kde chcel… jazdil som snim parkrat a nemal take problemi dobrzdovat ako ja… a este ktomu my ich predal za 3500sk Hayes MX+203mm kotuce+bovdeny+paky Avid 5+karbonova nalepka na ram asi tak 20cm2… proste dobra cena…napriklad ja som bol 100% spokojny zo svojimi veckami az na zimu a blato :) toto bude brzdit aj v zime a blate a este ktomu aj ucinnejsie…
takze clovek ktory je spokojny s „V“ od Promaxu a gumkamy no name za 45sk bude z MX2 nadmieru spokojny.....
no ja mam 160mm tak to mozna bude ono, ale stejnak brzdi dost bidne a rek bych o hodne bidneji nez moje predesle Vecka od promaxu, jako ty brzdili opravdu nebezpecne ani nevim jak to bylo mozne…
asi to dost zalezi na doskach zabehnutiu bovdenoch a pakach…
paky mam Avid 5 bivdeny nejake ani neviem ale su potiahnute nejakym prepletanym vlaknom striebornej farby… dosky neviem ake…
proste videl som toho typka jazdit a fakt zastavil kedy potreboval… 120biker ± nieco helma a chranice
ja mam 85kg takze teoretycky to bude maso
Me MX-2 6" brzdej taky nebezpecne. Sem se malem zabil, kdyz jsem je vzal do lesa :)
rám RB CR 1500 a cyklocomputer Sigma BC 1600
Ja jsem dostal klasicky krome jineho zase svetr a parfem. Jinak jsem si nadelil lx kliky, lx prehazku, ram schwinn moab comp v L, Lx razeni. Jeste musim pockat na presmyk a sedlovku a bude se skladat.
thermopradlo blue fly, sekeru fiskars, a DVD rom
tu sekeru dostal dedula. Ale pouzivat ji budu z vetsi casti ja…Letos jezura donesl gtx botky a par dalsich drobnosti. na bika nic:-(
Tak to budete oba hezky stavet s novou sekerkou lavky;-)
me uplne staci ty prirodni
Docela překvápko. Od mojí „Ježíšky“ na kolo blikačku, verkcajk, triko Bushman a nový auto, Subaru Impreza Sportcombi 2,0 WRX.
To subárko bylo BBurago, ne? :-) Jestli bylo v životní velokosti tak obrovská závist, jednak kvůli bouráku tak kvůli štědré ježíšce. :-) PS: hodně dobrý výběr(čtyřkolka kombi, taky bych chtěl).
tak tos toho moc nedostal covece:)
Mohl bys to hodit do sekce bikes, protože takový kočár tam ještě není. Teď asi dva roky na kolo nesedneš, když máš takový nadherný nový čtyři kola :-) Na barvu se asi nemá cenu ptát. Předpokládám modrá a zlaté disky:-)
Zas tak úplně nadšenej nejsem. Původně jsem si přál Nissana Skyline GT-R. Ale 80 000 liber je nechutnej ranec a to řízení napravo, asi by mi to vadilo.
Chuděro! :)
Mě by jen zajímalo, kdy dostaneš rozum a nebo Tranzita, jak chceš v tomto převážet 4 kola?:)
me nekdo koupit imprezu v kombiku a jeste ne STI tak ho s tim vyzenu:-). ale ne kecam,asi bych s tim chvili jezdil(nez by dosel benzin).
Taky se přidám se svou troškou. Triko termo od Sensoru, dvoje teplé cykl. ponožky, trenýrky Sensor Doubleface, a lyžařskou bundu. U nás se hodně Sensořilo. Přítulce jsem nadělil kalhotky double face, protože na narozky dostala podprsenku tak aby to měla komplet :-) A to je na sport všechno. Pak už klasika, ponožky, trika, knížky, něco abych nesmrděl.....bohužel letos žádná hudba.
Ja som dostal kotuc predny XTR s centerlock kotucem a deore pákou, termociapku Moira
ja sem si nadelil to ze sem vsechno rozprodal a na jare bude vsechno novy
jeste mi zustaly kliky jestli je nekdo nechce :-))
mnooo AMD 64 3000+ 512 ddr 400 ram, leadtek fx5900×t, msi k8t neo2-fir novou case, novej zdroj :) a tak :)) holt kolo ustoupilo
a na tom se taky da skakat? :)))
Jo, to urcite da, ale moc to nevydrzi… :-)) To vys, tam se vsude honi vykon!
stydim se… :-)
no jasně a jak, když si pustim disorder :)
Jak tak ctu tak si pripadam jako chudej pribuznej. Dostal jsem valce, ponozky, trenky, set od Nivey a nejaky strasny bonbony. Taky jsem si vcera privodil velmi slusny okno.No co, nemel jsem ten calvados pit po deckach. :-)
Capaky kalas No-wind. K tomu sem si sam nadelil pumpu a blatniky.
integralu, penize na chranice a pak nejake drobnosti…
Nerez termoska, 50L iontaku, goretexovy pohorky, ale daleko vetsi zazitek byl po pulnocni v hospode.Trosku se to tam zvrhlo a oslavil se jezisek pullitrovym a zidlovym bojem asi tak 20 lidi na 20.Skoncili to az pani v uniformach:))
trenky:-)
tretry sidi energy,ciclosport HAC4 a chřipku…
Helmu MANGO a pumpičku
Integralu, take bikove chranicove kratasky so suspakom + domacnost celkovo dostala Sony trinitrona + DVD … a potom blbosti ako blikacka, termo vybavicka, lepenie a to este pojdeme k 3 babkam, a 2 krsnym rodicom:)
já dostal rám a-zona,hydrapack,pedály,kliky truvativ a střed truvativ,asi 8 dvd,se ségrou dvd přehrávač,čepici,mikynu,kalhoty,gripy.To jsem musel bejt hodnej
A-zona? tys trosku behem roku zlobil co? :)))
vedel som ze sa nikto najde kto mu skazý Vianoce :)
niekto
skazi:)
Me to jen nedalo si nerypnout..:) jinak nic ve zlym, kamos s kterym jezdit ma taky A-zona + JrT a slape to hezky! Ten ram vubec neni spatnej, akorat je v jedny veci trosku nechvalne znamej..
Ja ho videl taky! Rozpulenyho za hlavovou trubkou…
tricko, mikinu, ram, rajdy, predstavec, wireless mysicku od microsoftu, naradicko a tot asi vsetko…
a este blikajuci stojan na mobil ked chyta signal :)
Bylo mi naježeno: řetěz, duše, pumpilka, Isostar Fast Hydration & Long Energy (5 + 5 l), 60 tyček + hromada dalšího necyklistického Naježil jsem si: dlouhé spodky Moira Imarion, rukavky dlouhoprs?áky Thinsulate, zimní dres X-Treme + něco necyklistického Je třeba si doježit: návleky na kolena se zdvojením a WS/NW (jestli nakonec nebudou Axony, tak nechat ušít!) + něco necyklistického
vysněný Ciclosport HAC4. Tak si hraju a těším se:-)
Ja sem si nadelil ram RB Monster HT, zadni kotoucovku HfX-9 HD…ale tu jeste musim objednat:o) a naby DT Swiss Cerit Disc…takze to docela slo. Ale jak rikam, nadeloval sem si sam :o)= rodice letos nic :o(
Haha, sranda. Dostal jsem – tri knizky a lupu. Ale jste si nadelim metronom… po Silvestru…
podla mailovej adresi pozeram ze dalsi mudic asi:)
He? Jako MultiUserDungeon? Jestli jo, tak to uz je daaaaaavno… Jestli ne, tak fakt nevim, co je „mudic“… Jo a jestli to ma bejt jako Seda mys, tak bohuzel se nejmenuju Pavel :) (a prijmeni taky nesedi..) (Ale jinak pisek, vedro, to je moje :))
Jó to byly doby. Zvládal sem hrát i dva najednou v jeden čas na jednom compu. nějaká grafiky pche, xterm 80×25 ,telnet nebo putty a jelo se, stačila 386 a modem 28k LOL dneska sme holt jinde
Sedel som pri tom cely 2002 a 2003 :)
Tak ja sem dostal na Racing Ralphy, fin. prispevek na ram a rychloupinaky DT a mimo kolo vonavku, holici strojek, obleceni…
Brusle, ale na kole jsem je ještě nezkoušel – nevlezou se mi na ně návleky.
Na kolo sem dostal dres, satek pod helmu, model kola a knizku o mym milackovi:)
jaky model kola ? akoze plastykovi model ?
O miláčkovi? A to je jaká? O ženách, o psech, o kolech a nebo Amstrongovo pokračování?:)
Dres VELO, batoh Velo, kra?asy Néma Stone......
Jak tu ctu ty vase darky tak premyslim kde se u me stala chyba a proc:(
a napsal si Jeziskovi? a byl jsi hodnej? :-)
No nenapsal,ale strasne jsem na to myslel co chci, a hodnej jsem porad – fakt
Nebrec,nejsi sam…:))
tva odpoved pro me byla tim nejkrasnejsim darkem:-) Strasne to zamrzi........:-):-(
Me sportovni Jezisek prines batoh Axon Brook, 2× retez a boty na behani. Jeste jsem si psal o MX Pro Eta, ale asi uz se Jeziskovi nevesla do krosny :-)
Na kolo brýle od Axonu s dioptr. klipem, nerez termosku + upravený košík na ni a kufřík na nářadí …
Skoro to samé jako každoročně… Takže na bika opět nic…:-)
spoustu veci:-).ale na bika jsem si za cizi penize nadelil od northwave navleky,zimni dres a rukavice.a pak jeste blatniky speedstuff.docela peknej jezisek.akorat nemam cas to vsechno vyzkouset:-)
Letos to stalo zato, novy bike(viz. sekce bikes), rukavice od Spešlu, bunda Chiba, šátek z Moiry, tretry, nejaké cedečka, voňafka, náramek Connex, no a samozřejmě celkem fajnové počasí na bika.
Marzocchi Z1 Freeride a Camelbak Lobo, jinak klasika – fusekle, voda po holení, trička a tááák…
U nás pod stromkem ležela nová MERIDA MATTS special edition D, tak sem ji vzal. Bude to chtít trochu předělat,ale základ je to dobrej. :-)
Já jsem dostal ,,pokázku" na novej silniční rám. Vidim na Fort Gard model 2005 s carbon vidlou Pells
kopacky:-)
ale ty nebyly od jeziska:-(
já čapáky kalas s no wind membrýnou, nowindovou čepku pod přilbu a přední náboj na průmyslech novatec disc.
Vekou pumpu Beto, pětidyodový světlo m-wave? a návleky BBB Hrdvear, opožděně mi přinese kuklu a zimní bundu (asi od Senzoru)
co se kola tyka, dostal sem toto: http://www.wadescycles.co.uk/…/product.asp?…
akorat mam single bolt verzi (na vysku polovicni), peknej sperk
Já dostal kulový, samý kraviny
to znam:)
Jen počkej, Zající!