ahoj, mam takovy problem ze mi stale sklouzava hrudni pas dolu, nesklouzne jen kdyz to opravdu hodne utahnu ale to je pekne naprd – proste to skrti .. napadlo me si k tomu udelat „raminka“ treba z podprsenky … nebo mate jiny typ ci zkusenosti
ahoj, mam takovy problem ze mi stale sklouzava hrudni pas dolu, nesklouzne jen kdyz to opravdu hodne utahnu ale to je pekne naprd – proste to skrti .. napadlo me si k tomu udelat „raminka“ treba z podprsenky … nebo mate jiny typ ci zkusenosti
ehm .. jiny tip samozrejme :))
nech si narust srst… ;)
nevim jakou srst ma „fousac“ :)) ale ta moje jaksi malo
A pořádně zauzlovat z obou stran:)
jestli mas spodni triko bez rukavu, tak zkus protahnout tak, aby ve predu byl pod trikem a vzadu na triku a bude drzet.
pribit hrebickem do hrudi a nespadne…:))
A co si pořídit pivní mozol a bude po problénu
co to treba podlepit smirglem? :)))
Nepovoluje se ti proste jen ta guma ve spone-pomohlo by zafixovani(prisiti) v jedne poloze
Kanagon vole:-)
Tak tomu říkám rada nad zlato :-)
nemas doma ? mam takovej pocit ze uz se nevyrabi :o(
Neboj, vyrábí se pořád.
hele, bejt plochá holka, tak Ti řeknu Herkules, ale ten je jenom na fošny:-) tak zkus žvejkačku;-)
mi se osvědčily připínačky ca 5–6 rovnoměrně po obvodu
to nemuzu … mati desne nadava ze se krev blbe pere ze zlutyho dresu
Tak tento problém mě taky pálí, i ramínka z podprdy mě napadly, ale
to jsem pro riziko posměchu zavrhl.
Jednodušší bude, když vezmeš pruženku (gumu do trenek) dlouhou asi 40cm,
její konce uvážeš za snímač v místě uchycení hlavní gumy a vzniklou
smyčku si přehodíš přes hlavu. Musí se vyladit vhodná barva, délka a
tuhost.
diky .. tohle zni konstruktivne i docela dobre, pokud tu nepadne lepsi napad, v nejblizsi dobe to zacnu nejak zkouset
Viděl jsem kdesi, že pro děvčata mají podprdu s jakým si tunýlkem právě pro sportestr, tak mě napadlo něco podobného našít do trika, dresu…
tak jsem se donutil vyzkoušet si vlastní radu. Ta guma je potřeba delší, asi 60cm a funguje to nejlíp za ten krk. Pak jsem zkoušel i provlíknout to vzadu za pás, takže vznikly jakési ramínka, ale nebylo to lepší a hůř se to oblíkalo. (a nebezpečně to začalo pod tílkem připomínat podprdu. Na to bacha:-)
vymeň tu gumu za protisklzovú to je taká čo sa používa napr.na spodnom okraji kratasov
Řešil jsem podobný problém a vzhledem k tomu, že se více než kolu věnuji běhu tak nakonec závody jsem běhal bez pásu.Kamárád si vyrobil z podprsenky svojí ženy kšandy a pohoda – napřed posměch a potom závist. ALE ! nakonec jsem vše vyřešil tak, že jsem si koupil nový kódovaný pás Wearlink od Polaru, který je CELÝ z textilu a ten drří prfektně, stačí když ho před jízdou namočíš do teplé vody a potom drží jako přilepený. Stojí cca 2000,– a má vyměnitelnou baterii. Posledně jsem běžel závody v krosu a super. Musíš mít samozřejmě Polar kompatibilní hodinky. Čau.
hmm porid si sportovni podpresenku, tak ti guma kolem obvopdu konci akorat to hercnou a krasne ji drzi na miste:)
Eilo, Eilo … kez bych byl holka :)) pak bych to bral perfektni napad, ale jako chlap bych se asi propadl hanbou kdyby na to nekdo prisel :o( :))
Upřímně řečeno, já když to tak nosim, si řikám, jak holky můžou vydržet v podprsence, mě i toto vadí:)
ty se snad nekde svlekas?:) muzes se tvarit jako drsny triatlonista:)
no necim si ty vylety clovek zprijemnit musi, kdyz je kolem tolik peknych cyklistek ne ? :))
a ted vazne … kdyz jedu kolem nejakyho jezera nebo tak – tak si jdu zaplavcit a v dresu se nekoupu