Nazdar, Bikeri! Ktorý rám od LeaderFox je lepší Dragstar 2005-kový model alebo Cocaine? Nie som amatér. PORAĎTE!!!
Nazdar, Bikeri! Ktorý rám od LeaderFox je lepší Dragstar 2005-kový model alebo Cocaine? Nie som amatér. PORAĎTE!!!
ja davam hlas pro dragstara… cocaine se mi zda oshizeny u stredove trubky (chybi tam navareny ten vykovek)… ja dragstara jezdim necely rok a zatim drzi…
tak se divam, ze cocaine ma jinou geomtrii, tak asi taky zalezi na co to budesh chtit…
Jaký výkovok?
myslim ze nejlepsi by byla kombinace tehlech dvou ramu, dragstar ma vetsi pruchodnost pro plast u stredovyho slozeni ale nepouzitelny vedeni pro hidraulickou kotoucovku, cocaine ma pevnejsi hlavu, lepsi navarky pro hadicku ale nensi pruchodnost zadni stavby. otazka je co je lepsi pro tebe.
Ja jazdím street, dirt a niekedy trial. Takže?
na street a trial by som bral cocaine,na dirt a fr dragstar
zdravim když se věnuješ těm disciplínam tak ber cocain není vnih sice moc roydíl ale dragstara bych bral na lehčí dh a fr ja ho mam už dluho a drží,unas ve městě ho ma 5 týpkú a stoho 4 jezdí dh,fr a jeden ho ma jen na trial a nikdo si nestěžuje je to o zvyku at vezmeš ten nebo te zvykneš si
Džez nade vše!