Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás má Mono M4? zkušenosti,problémy,dodávka dílů …atd.Pište pouze ti co máte tyto brzdy!!!!!!
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás má Mono M4? zkušenosti,problémy,dodávka dílů …atd.Pište pouze ti co máte tyto brzdy!!!!!!
sice nemam mona ale M4 to sou a napíšu jen co se týká dodávky dílů -dovozce www.yarroline.cz/ sežene fakt všechno a přístup je takovej docela rodinnej až na ty ceny teda. kdysi mi sháněl jeden dost specifickej díl hope a z anglie jsem to měl až doma asi za 15 dní…na dobírku.
hua, kecam blbosti…jsem si to popletl s mini…takže mam HOPE mono M4. Brzdí skvěle, žádnej problem jsem zatím neregistroval, leju do toho normal dot4 z benzínky, používám na DH.
jedna taková perlička…na original M4 nono kotouči to brzdí lehce mín jak na kotouči k normal M4(měl jsem také)…na plochu se sice nehraje ale u těch mích asi jo.(M4-kovej kotouč má trošku větší plochu, bo není tak vykousanej)
s dovozcem jsem už mluvil.Protože je to slovák tak vůbec neměl páru o tom co po něm chci.Manuály mám stažené,ale stejně jsem se nedozvěděl jestli dělají 160/74 klasickej hayes.To ale neřeším.spíš mě zajímají uživatelské zkušenosti.Zahřívání,zavzdušňování,chod,seřízení desek a podobný nesmysly.
jo to je on…je to s ním trošku na dýl nevím proč se ptáš na hayes kterej je postmount ale hope mono M4 jsou iso, jinak hope dělá ještě víc druhů třmenů, jsou označený 6 nebo 8…je to podle toho na jakej kotouč to chceš…prostě si můžeš obědnat třmen M4 rovnou na 180-ku kotouč a nemusíš používat redukci. Co se týká zavzdušnování…zatím jsem neměl tu čest chod…relativně krátkej a brzda je dost tvrdá(aspon ty moje) seřízení desek…jaký seřízení???? tam se nic neseřizuje zahřívání…zahřívat se asi zahřívaj, ve špindlu mi ke konci trochu vadly, ale desky jsem ještě žádný neupekl(kool stop, fibrax, originaly)
no jelikož mám nějakou prazvláštní navářku na zadek od franty tak mi tam jde jenom jeden adapter.je to přední avid 203+ normal hayes,ale jakýkoliv jiný tam prostě nejde.Přední ani zadní.takže jsem chtěl prase na 160 a dal bych si to na ten původní funkční adap.Jenže oni dělaj 74 pouze na 165.Tak nevim co si má vlastně objednat.
hele nevím jestli jsem to dobře pochopil......ale jestli ti to faká přeš adapter avid tak ten má podložky a ty můžeš vyhodit nebo přidat…takže těch 5mm je na poloměru 2,5mm a to snadno došteluješ podložkou jestli jsem to pochopil špatně tak to vyfot a dej do sekce foto jinak teda absolutně nechápu jak to máš vzadu udělaný, že tam jde jen jeden adapter
ten adap.není s těma půlkul.podložkama.Je to normální avid př. na 203.Měl jsem prase přímo na něm a ten rovnou v rámu aby desky sedly celý na celou plochu kotouče.Když tam dám jinej tak je to někde mimo.
Kdyz jde jen o to, tak preci muzes pouzit jakykoliv adapter a doladit podlozkama. Jake mas vzdalenosti ok od osy? Standartne je to tak, ze predni prase na 180mm kotouc pasuje vzadu na 160 kotouc nepletululi se.
Mel bys mit oka v radiusech 78,1 a 39,9mm od osy a samozrejme 51mm od sebe, ale to mas, jinak by ti tam nesla asi zadna soucasna brzda.
mno myslim ze se da taky koupit od A2Z adapter z treba 185mm na 205 (tj 165–185mm kotouc). Tim padem bys mel vyreseno.
mimo jine http://www.hopetech.com/…tab_fitt.htm
Pokud je to Avid dopredu na 203 tak je to totez co dozadu na 180.Je tam vzdy tech 20 mm rozdil.
Mám je sezonu a spokojenost. Design, funkce, dávkování, atd. Vpředu 180 a vzadu 160 mm. Jelikož mám Leftynu a dopředu se mi při 180 mm kotouči nevleze snímač, budu se té přední zbavovat. Zdar.
si mel Saint bukvice ne? Nebrzdilo?
čus tak už je mám na kole ,ale nějak to furt není ono.Zadní kvičí jak střelený prase a celkově to moc nebrzdí.Nevím jestli nemám vyměnit desky za KS?Mám to seřízený ,zajetý,odmaštěný..atd.Prostě to není ostrý jak HFX 9,ale možná to tak má být.
chtěl bych někoho požádat kdo má nějakou MONO jestli by to mohl vyfotit se zhora aby bylo vidět na pístky a dal to sem nebo mi to poslal.dík
cusik ja je mam taky a sou dobry i kdyz mas pravdu ze nejsou tak jedový jako hayesy!!taky sem byl na ne zvyklej a furt me pripada ze to nejak nebrzdi.......ale treba si zvyknu mam je asi 2 mesice a furt nic!!!ale zkousel sem kombinaci :kotouce od mono M 4 a hayes mag a to brzdilo uplne nechutne brutalne lip nez z hayesackejma kotoucema.