Jakej z techto ramu si myslite ze je lepsi a v cem se funkcne lisi
Jakej z techto ramu si myslite ze je lepsi a v cem se funkcne lisi
Integrovana hlava, horizontalni patky, velikosti, monostay, barva :) Uvidime jak Cocaine, ale Pointy praskaji ve svarech (ale vzhledem k cene..).
Co tak najednou ze chces jit do pointu?! Dyt mas lepsi ram uz ted… Jo a myslim ze 15" velikost je na tebe mala… Davas se na strytec nebo co? Jo a Leader Fox bude delat i celopero! Jo a diky ze si mi dneska zvedl ten mobil, kdyz jsem te prozvanel. :-)
no tak sem jenom cumel a tem mobil to nebylo umyslne mne mnela volat matka tak sem si to neuvedomil a vzal to a kde sto vzal s tim celoperem
Treba u pramene?
Jdi na jejich web tam to mas a navic to tu nekdo uz psal!
nebud socka:-).kolik mas kredit?:-)
jo nevite nekdo jak mam zvednout vidli Marzochi Dirt Jumper II or 20 ze 110 na 130 prej to de nejak bez toho kitu
Nejdriv hledej a pak se ptej. www.pinkbike.com/modules/photo/?… Uz sis nechal vyplist to kolo?
kdyz uz Leader Fox,tak radsi Dragstar.Ten Cocain jsem prohlizel a neni tak masivni.Dragstar ma za stredem takovej kovanej dil a az k nemu je privarena zadni stavba.Cocaine ma zadni stavbu jen privarenou na stredovou osu,bez vyztuh,tomu bych neveril.Presne v tomto miste mi totiz praskl na obou trubkach zadni stavby ram Merida:(
No jo ale tady jses v Zitny. Teda to byla Merida :)
a nebude spis problem v pruchodnosti? cocaine ma min mista pro plast nez dragstar.
nemeril jsem toa,ale diky tomu ze ma navic kratsi zadni stavbu nez Dragstar,by to mohlo nastat.