zdravím, chtěl bych koupit diskový ráfek, ale tak maximálně do litru. Co doporučujete?
zdravím, chtěl bych koupit diskový ráfek, ale tak maximálně do litru. Co doporučujete?
mavic X223
EX 325
XM 321 Rigida Taurus DISC atd…
zalezi co jezdis…
no jezdím cross country…
Já vozim alexrims TD 16 disc , Určení: MTB XC, pouze pro kotoučovou brzdu Konstrukce: vložkovaný spoj, jednoduché kalíškování, pro galuskový ventilek Rozměr: 559 × 16 Počet děr: 32, 36 Povrchová úprava: komaxit Barvy: černá Hmotnost: 455 g
cena: 690 Kč , tot v progresu… Mam ho chvilku, nemuzu hodnotit.
Ja na TD 16 zatim najel cca 500km a bez problemu – je tuhy a nejspis ta ochrana proti procvaknuti duse funguje,protoze zatim bez defektu
Já mám na TD16 asi 9000 km, centroval jsem je jenom jednou a to spíš preventivně. Pěkně blbě se na ně ale nasazujou pláště, zlámal jsem už několikery páky.
jj, stim souhlasím, na Mavic nandavám bez pák, a na TD16 sem nemohl ty samé pláště nandat ani s pákami. A slicky, který bývaj ještě menší, nato se opravdu netěšim:)
Mám TD 17, najeto přes 3500 km, spokojenost (Alexrims TD17 32 děr, dráty DT swiss, náby XT). Na blbnutí dobré, jsou o 50 g těžší než TD 16. Na velotrade je mají za 520,–
na td16 najazdené 5900 km nie v parku zatial ok.
Od podzimu mám ráfky Rigida Taurus Disc 559×19, lehký, poměrně úzký, 32 děr, galuskový ventilek, koupený v Koloshopu za 375Kč. Spokojenost až do středy, kdy mi za jízdy bouchla duše vlivem prodřeného boku pláště o hranu ráfku. Tak nějak nevím proč k tomu došlo, takže kdyby někdo věděl…
koukni na www.cyklozitny.cz maji tam doprodej modelu 2004 a konkretne rafky jsou za dost dobry ceny.
jezdí někdo Mavic XM 321? Jaké s ním máte zkušenosti? Docela reálně o něm uvažuju… Na jaký je ventilek?
zaslechl sem neco o tom, ze Mavicy sou az moc odlehcene a praskaji, tak nevim…
A takhle vznikaji famy. Jo prasaly (praskaji), ale ne vsechny, jen 517
A jen někomu …
X517 jsou z myho pohledu super rafky…hooodne moc odolny s perfektni gramazi…