poradíte levnej, ale ne šmelo, na předek? na 20mm osu… máte něco proti POINTu třeba? díkes
poradíte levnej, ale ne šmelo, na předek? na 20mm osu… máte něco proti POINTu třeba? díkes
Poit Grimeca /XSIV Ritchey FUNN Novatec
Cannondale cca 800,–
????? Jednak sem neviděl komponenty Cannondale, spíš to bude asi komponent Coda . A pak mě napadá že v době kdy Cannon dělal Dh vidli, nebyly moc standarty, tak aby nebylo potřeba hora podložek, nebo nestandartní kotouč. Ale neviděl sem takže je možný že to bude pohoda.
Nevidel, ale uz tu blbe placa :) Je to docela hezkej a na pevnou neskutecne levnej naboj. Zajimalo by me co to vydrzi.
No náboj Cannondale na 20ku osu, IS2000 za 800,– sem neviděl. Myslím že ty taky ne. ;-) Náboj Coda jsem videl, byl na 20ku sou, ale jaká byla dýlka nevim a byl na 5ti děrovej korouč (Sachs?). Aby to nebylo něco jako padělek Adidas s jménem Adida :o). Osobně je to podezřele nízká cena.
Mas pravdu. Za rovnych 800 jsem ho nevidel. Videl jsem ho za 890 nejdraz a 490 nejlevnejc. Na trhu je minimalne pul roku. Uz by ses mohl zorientovat :)
Uhejbáš a bagatelizuješ :-). Co je na tom náboji tak „dobrýho“, že musejí jít s cenou tak nizko, abyse to vůbec prodalo?
K těm 490,– Kč,na krámě s účtenkou, nebo by? sebemíň jetej bazarovej? Bazarově seženeš i Rooxe skoro nejetýho za 600,– ;-)
ten naboj je na 32 der a standarni 6dirovej kotouc a maj ho v bajkranchi nebo treba v katmaru
Standarní nepoznáš jen tak „od oka“ Lépe řečeno to že je 6děrovej není hnedka že je standartní.
Zkoukněte tohle: http://www.7thexchange.de/…099front.pdf http://www.7thexchange.de/…z_is2000.pdf
Ale bez šupléry nebo bez vidle bych to radši nešel koupit.
Me uplne staci, ze ho lidi vozej a funguje jim :)
a kdyz to vydis s kotoučem a brzdou hayes na vidlici marzocchi a vse to funguje jak ma a kotouc je uprostred mezi destickami ,nikde nic neskrta?
Ale furt proč nevíme proč jinak předraženej komponet je tak levnej
jak predrazenej? vzdyt stoji tech cca 800 odjakziva. predrazenej nikdy nebyl. dokonce ani drahej. vypada celkem slusne a nic nestandardniho na nem neni. nenech se zmast napisem cannondale.
Videl bych to asi tak, ze tahle naba ma spolecneho s Cannondale jmeno stejne jako falesne AMD procesory :-)) Ikdyz ty snad jsou AMD ale jen predelane :-) Pokud lidem slouzi proc ne. pokud bych si chtel kolo hodne vyvonet sahnu po Chris King treba ze :-))
Jako proc ne. Kdyz bude do tech osmi kil tak treba Ringlé :)
YoYo…
Je uplne v pohode.Černej a nápis CANNONDALE.Mam ho ted nejakou chvilku.Je to klasika 6 děr standart.Sířka 110 mm. 20mm osa.Mam na nem zatim cca 300 km a bez problemu. Maj ho v BIKEZONE,ale ne standartne,ale muzou ho lehce sehnat. Jo a v novym Workshopu je na obrazku.Rekl bych,ze je to ten smej podle obrazku,ken v leskly černy,ale cena je 94,99e
daBomb Mighty
no ten da bomb je celkem fajn, takže jestli mi ho můžeš Pádlisto s čistým svědomím doporučit…?? máte zkušenost??
Zkusenost nemam, ale chystam se na ne asi na oba.
DaBomb ty? proč né FUNN?
Vzhled, cena.
padlista je vic na drsny loga na nabe :-))
Kdyz mi z ceny toho bomba slevis o ten horsi design, tak vemu FUNN :)
Hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joshuove!!! Abych se vyjadril tak ja ho mam na Manitou a zaden problem s delkou nebo necom neni. Koupil jsem ho za 690.- kc a je na prumyslech!
No problem! Jestli chce nekdo fotku na dukaz tak vat ji poslu…
To se melo priradit k tomu prispevku o naboji Cannondale! A fakt je to Cannondale a vyradi to WinZip nebo necotak
A co rikate na naboj Power Tools?