Ahoj, nevim zda to uz nebylo predneseno, ale mam dva napady.
- zrizni online chatu.
- Zmena pozice na strance, tzn. v okamziku vstupu do konkretni ho prizpevku nebyt na konci diskuze ale na zacatku, ted se musim odrolovat…
Diki
Ahoj, nevim zda to uz nebylo predneseno, ale mam dva napady.
Diki
Omlouvam se, vkladal jsem to do sekce, bohuzel to neumi vlozit jako samostany clanek v danem foru,ale zalozi uplne samostatny prizpevek.. :-(.
Kdyztek prosim admina o presun do → „Pripominky k foru“ Dik. Beeda
jestli to chapu dobre, v okamziku vstupu do prispevku to haze na posledni vkladany prispevek… no chat by nemusel bejt spatnej…
ano presne tak, hodi to na posledne vlozeny prizpevek…
Protoze si na to stezovalo vice lidi zrusil jsem to, nyni je to na posledni vlozeny prispevek neskace.
Asi by bylo zajimavý mít on-line chat. Docela bych ten nápad podpořil, dost často se do technických příspěvků dostávají plky, který s tématem nesouvisí.
No, já myslim, že plky budou i v chatu. Navíc pokud se zde online probere nějaký dobrý nápad, tak o něj přijdou ti offline. Pak by mohlo hrozit, že vše bude online a pokud bude chtít člověk něco najít ve starších příspěvcích, tak bude mít smůlu.
Cau, bohuzel 90% jsou/budou plky:-(, ale videl bych treba vyhodu, ze se da na posledni chvili domluvit nejakej svih, rada, tip atd..... Z programatorskeho hlediska to neni zas takova prace.
Dobrej nápad s tím chatem, jsem pro.
Tez souhlasim s chatem…
Chat by nemel byt problem udelat snad nekdy v budoucnu ho pridelam :}
Preco nestiahnut uz hotovy chat. Su free a su good. Napriklad phpopenchat je dost dobry a taky mensi je napriklad jschat. Ale inak ich je na vyber strasne moc.
Ja uz nekde chat udelanej mam. casem ho asi pridam ale nemam to jako prioritu.
a teď? ;-)
byl by fajn, nedávno mě to taky napadlo. Hodil by se hlavne na ty svihy:)
Psal časem, tak pár let snad ještě vydržíš, ne?
Archeolog… :)
ve skole je nuda vid :-D
jasne, v 7 vecer :-)
jasne, v 7 vecer :-)
Proč ne? :)
na to mám ještě dost času..
ciste technicky je mozne aj o siedmej vecer byt v skole. tymto tvrdenim som si 100% isty, pretoze sam som sa trebars dneska o siedmej vecer venoval v skole takym zvrhlostiam dlhym, zvislym, navrchu a dole zahnutym…
:D