Co se musí dávat do této svítilny? Toto světlo se mihnulo v diskuzi, najde se ještě někdo, kdo má praktické zkušenosti? Doporučili byste něco jiného vzhledem k poměru cena/výkon? Ď!!
Co se musí dávat do této svítilny? Toto světlo se mihnulo v diskuzi, najde se ještě někdo, kdo má praktické zkušenosti? Doporučili byste něco jiného vzhledem k poměru cena/výkon? Ď!!
5 baterii, daji se nabijet baterie (jen nabijecky:-) i bez vyndani (neni v baleni nabijecka ni baterie), lepsi je mit ale lepsi nabijecku a baterie vyndat. Co jsem videl tak sviti sqele. Majitelem jednoho kousku na b-f je Wizard.
Tak baterie mě taky napadly :-) Zajímalo mě, jaký typ AA, AAA malé monočlánky?? Podle počtu bych si typnul na AA ne?
jsou to opravdu AA, tipnul sis dobre, ted uhanim Wizarda aby sem neco napsal, se mu moc nechce lenochovi.
Mam ho a sviti opravdu dobre (viz snimek v sekci foto/kola a komponenty). V navodu uvadeji vydrz 6 hodin na plny vykon – bude to asi pravda v lete, ted v zime bych to odhadoval tak na 4 hodiny. Baterie AA nabijim radsi v rychlonabijecce. Provedeni vypada dost lagricove, ale uz to prezilo bez uhony 10 metru letu vzduchem (letelo svetlo, ne ja).V kombinaci se svetlem na helme to na nocni jizdu staci.
Přidal sem recenzi tohohle světla do sekce: ostatní ostatní! :-)