Tak co? Čeká nás teplý a slunečný weekend. Vyrazíte vysoko do hor se mačkat na sjezdovku, nebo protáhnet bika? Já bych se tak rád projel, ale musím do práce, tak mě aspoň inspirujte, abych mohl závidět.
Tak co? Čeká nás teplý a slunečný weekend. Vyrazíte vysoko do hor se mačkat na sjezdovku, nebo protáhnet bika? Já bych se tak rád projel, ale musím do práce, tak mě aspoň inspirujte, abych mohl závidět.
no já osobně ani jedno… nějak jsem to na kole přehnal a chytl jsem zánět do obou uší:( , takže asi nic no…
no ty vo.e! tusim, ktera bije, do svych 10 jsem trpel chronickym zanetem usi :-/ drzim palce v bezproblemove uzdraveni!
vyrazím do hor, na sjezdovce se mačkat nebudu, ale kolo taky nevytáhnu … běžky volaj
výtahnu asi bika, protoze od soboty budu mit nové brzdy, tak je musim projet…asi tak:)
nevim jak u vas … ale u nas je 7 stupnu a skoro porad tu prsi – snih je nejbliz v Jesenikach coz je na celej den a na to fakt chut nemam … hlavne ted mackat se ve fronte .. letos to proste za prd
Mozno skusim ist zahajit lezecku sezonu na Pajstun. Tak mozno padne dajaka 6+…
Ja hlasuju kazdopadne pro bike. Problem je, ze slunecnej vikend je tak v Pze – u nas je dost snehu i ve meste.
no!a jaktoze v praze nic?!sakra
Vysvetli mi, k cemu by ti byl v Pze snih? To se tim tak rad brodis?
celej rok se tesim,jak si zajezdim na kole ve snehu.jestli jsem divnej tak pardon:-)
, ale proc v Praze?
a proc ne? me to bavi jezdit na snehu a naledi.je to dobrej trenink.jeste nejaky pitomy otazky?
Ale to me taky, ale proc v Praze? :) Vzdyt je to tam hnusny, ale to si rodny prazaci neuvedomujou. Jo na horach to me taky bavi jezdit na kole ve snehu, ale na Vaclavaku… ?
ale uvedomujou ;-)
a kdo rika ze na vaclavaku,co to placas?:-)). nerikam ze mame v okoli prahy velehory ale jde to:-)
Sníh u nás na běžky není, na sjezdovce na Stupavě to bude asi bída a hafl lidí, takže vytáhnu bika a dám si v sobotu nějakou delší trasu, aspoň 60 km po Chřibech, lesní silničky a šotolinky.
Jednoznačne bežky, včera v meste pršalo, od 800 m sneh, na Kremnickom hrebeni jedna báseň – upravené bežecké trate atď.
Podle predpovedi zatim jednoznacne kolo.
no, ja budu asi zavidet s tebou… mam 18.1. statnice, takze musim veskere aktivity trosku presunout na potom! Radsi ani na tu predpoved uz nekoukam… :-(
Uz se tesim na vikend a kolo. Vypada to ze si konecne letos poradne zajezdim.
Nu vzhledem k tomu, že je v sobotu testovací den Sportenu na Zadově, tak asi hory, ale to počasí kur*a…:-(((
Od kolika já totiž jedu na Šumavu, možná bych se tam kouknul. Běhat ale pujdu asi do Finsterau, pokud NP nepřekvapí a letos popvé neupraví stopy.
Tak už jsem to našel týká se to jen sjezdovek a prken a navíc to zrušily.
Nevíte někdo, jak to vypadá se sněhem v okolí Černé studnice?
Bude to asi slabší, je dost teplo a ani před oblevou to v téhle nadmořské výšce nebylo nic slavného :-(
Beru si na hory oboje a rozhodnu se az podle aktualni situace.
Nakonec docela parada. V sobotu v tom teple jsem jezdil na kole a v nedeli si poradne zaboardoval. Takhle by to klidne mohlo byt cely rok :)
Vzhledem k tomu, ze se tento vikend kona Jizerska 50 a akce s ni spojene, tak to vypada spis na kolo – pokud kolena dovoli.
Koukám že je to tak půl na půl, už teď závidím, ale jestli se nase.. tak i mezi nočníma si přivstanu a pojedu se projet aspoň hodinku. Lepší než nic.
Jestli ta úplně jasná obloha z noci přetrvá přes den, budeto bomba a já to prospím, už jsem zas nasrnanej.
Tak dnes to bolo kolo a zajtra asi tiez. Nic sa neda robit ked je tak pekne…