Chtěl bych vědět vaše názory a zápory a jestli jí někdo vozíte.
Chtěl bych vědět vaše názory a zápory a jestli jí někdo vozíte.
Moc mekky pruziny – urcite by to chtelo tvrdsi. Druha vec je, ze casto prestavaj fungovat tlumice. Diky reverse arch je ta vidle vyssi, otazkou je zda by ti to vadilo.. Nevim jestli ma tahle to meneni zdvihu, ale co vim tak to taky obcas nefunguje nejlip a rada od Manitou byla skoro doslova „radeji nepouzivat“ :-) Cerpam hodne z toho co rikal Mr.Pevnak, kterej ji nakej patek vozil na test a asi by ti k ni nikdo nerekl vic.
já vým kde maj jetou 300km ženou za 10000kč.měl bych jí na fr.a co řikáš na stance kingpin.nebo flick 05
LOL chlape začínáš „dumbovatět“.
a tak pokud by Sirenna prodávala Norka lechce jetej nebude protože i holka může jezdit pořádně.
No osobně bych šel do Stence. Je to ocel a byl by novej, pokud bys měl vatu tak teďka Tintink má výhodnou 888
takže mam vzít stance kingpin.a co stance blunt ten má 120–150mm.taky docela dost a ktomu sliderovi já mám 42 kg takže nevím jestli by to vydrželo
ked mas 42 ta to pri rochu vecsom drope vyhodi dozadu :-)
hehe…ho odpinkne ta vidlice,kdyz se bude vracet…:))
tak nejak… :-)))
já ho asi vemu toho slindera přece jenom je to 10000kč.a ty kecy jako že mě to odpinkne jsou pí…
Hele ja mam Stance Kingpin a je to fakt luxus a neverim, ze Sherman je horsi. Pokud mas 42kg tak nezlames !skoro! ani RST…
Blunt se montuje jen na kola. Teda co vim.
S tim odpinknutim to byla asi prdel ne? A i kdyby ne tak to ma TPC+ a ten je celkem pomaly…
Mejse..
jestli to vyjde tak vemu slidera.ale jestli ne tak dám na Richieo.