Jaky jsou tu podminky pro FR? Ptam se protoze nemam auto, takze premistovani do vetsich vdalenosti pro me bude trosku problem… Jak to delate vy, co nemate autak?
Jaky jsou tu podminky pro FR? Ptam se protoze nemam auto, takze premistovani do vetsich vdalenosti pro me bude trosku problem… Jak to delate vy, co nemate autak?
Jezdime na kole :o)
tocna, 1/2dostupne vlakem
jsi si koupil kolo na FR?
dostupnost FR v praglu je slusna. v podstate se da vsude dojet na kole, popripade pouzit metro. zalezi kde bydlis.
krcak – kousek z metra Chodov tocna – 9 km z Chodova, nebo po cyklostezce z podoli hostivar – kousek od metra Chodov nebo Haje petrin
jinak se da dojet i na sjezdaku, akorat to nejede tak rychle, ale da se. bez problemu jezdim ze strahova skakat na tocnou a vecer domu.
Dik za odpoved. Ptal jsem se proto, ze jsem mel obavu ze koupim kolo a pak zjistim ze ho tu vyuziju tak na jezdeni pro rohliky.
Prolezam FR/Praha historii, takze ‚oteviram‘ trochu starsi thread, ale to je jedno. Zaujal me ten Petrin. To to jako pustis z Petrina(moc to tam neznam) dolu, schody ne-schody, lidi ne-lidi? :)
Neco jako?
Tam se to jezdí bězně:-) mám tam školu a koukám při hodinách v létě ne bikery a v zimě na snowbordisty:-)
Dzju, to je bodrej tip! A kde vedou dobry trasy? Ja tam byl jedine pesky na romantickych prochazkach po chodniccich, tak nevim :)
jazdi sa tam napr takto.. http://snow.cz/…lerie/petrin
Hodne dobry. Paju znam z vejsky.:-)
nooo,tak ja paju tiez poznam z vysky..a z outdooru.ja som brano.ty si ktory jirka??
a ten petrin,tak pred par dnami som tam bol peso,a pri zchadzani sme nesli po chodniku ale rovno dole cez travu a listie,a NADHERNY bordel by sa tam dal robit
nevim, co tam bylo,
ale YT hlasi: This video is no longer available due to a copyright claim by BBC Worldwide Ltd.
není zase tak těžké to podle toho názvu nad tím dohledat
Mno ja jezdim na tocnou z Luzin (metro B) jedu na palacak pak podel Vltavy do Modran a k zel. prejezdu je to cca na hodinku i s metrem, problem je ale odpoledne vejit se do metra to jedu tak 2.-3.. jinak se to dá, ale je to celkem blby se takhle přepravovat :(
neni jednodussi sjet z Luzin z kopce Prokopakem k Barandaku?
je – a este ke vsemu to je rychlejsi a zabavnejsi, ale zpatky…
zpatky jsem do rep jezdil ze smichace, hodne lidi tam vystupuje a da se vlezt i do nejakyho jinyho vagonu, nez do posledniho, dost casto jsou prostredni vagony skoro prazdny
Prokopák Hostivař Točná Krčák Roztoky a mnoho dalšího… Přijedeš, projedeš, vojedeš, dojedeš a odjedeš:-)
a je tohle opravdu FR ? ja kdyz vidim v MBA fotky, kterym rikaji FR, tak me to pripada trochu jine, nebo mozna neznam dost dobre Prokopske udoli a Krcak.
v prokopaku i v krcaku je par skoku (spis dropy), v prokopaku vic (naky dably a dropy). da se tomu rict FR.
suradnice podla Google Earth bike spotov v Krcaku (Kunrataku)
50° 1'10.77"N, 14°28'27.33"E – dirty
50° 1'8.07"N, 14°28'13.46"E – technicky zjazd z hradku, skalky, atd
50° 1'35.37"N, 14°27'44.83"E – zjazdiky a lavky, luxus buxus
a este som zabudol na fajnovy zjazd po starom rozbitom schodisku
50° 1'26.93"N,
14°28'47.81"E
nechci Otaku podceňovat, ale myslim, že s novým kolem to hned North Shore nebude…:-)
no nez zalozim novy vlakno,zkusim protlacit toto..Kde vsude se da v Praze na dirty a podobny jezdeni? Street je tam vsude kolem,to vím,ale dirty? A nemusi to byt hned nejaky pekla,spis aby se tam dalo i trochu naucit,takze klidne i lavice,ne jen dvojaky..:)
Par jich je v Krcaku u Hradku, potom hlavne v Modranech kousek za policejni akademii…ale jinak nevim..
Nevim sice presne, co je to dirt, ale neco asi takovyho jsem zahlid v Roztokach kousek od privozu.
na zličíně jsou dvě lajny malejch dirtíků… hlavně lavice
helou helou, v pondelok a mozno aj utorok (27. a 28.10.08) idem s jednym lokalom do KRALUP NAD VLTAVOU!!kto nepozna,nech cekuje http://720.cz/?… . Cesta vlakom z Masarykovho trva pol hodiny. KTO SA PRIDA?