Bikeři, nevíte někdo jaká je baterie v dálkovém ovladači na Nissana Almeru. Je to Model 7727, čtveratej červené a modré tlačítko NATS S kolama to teda moc nesouvisí …
Bikeři, nevíte někdo jaká je baterie v dálkovém ovladači na Nissana Almeru. Je to Model 7727, čtveratej červené a modré tlačítko NATS S kolama to teda moc nesouvisí …
To uz se neridi uvnitr tim velkym kolem?
Tak to teda upřesním, auto se řídí tím velkým kolem před řidičem ale odemyká se takovým malým čveratým ovladačem s baterkou vevnitř, a já nevím jakou.
Proč rovnou nenapíšeš mejla do tvýho Nissan servisu ? Nechápu…
a uz si se dival, jaka tam je???
misto toho abyses priznal ze zavidis protoze na almeru nemas,tak jenom rejes:-)). peace:-)
Proto se ptam kam ten pokrok uz dospel. Btw. bych ani Almaru nechtel. Dle meho vkusu je uz jen malo osklivejsich aut :)
tvuj nazor:-).me se ani nelibi,ani neurazi.asi bych se za ni nestydel:-).ale njn,kazdej nema skodku,to je pak jiny svezenicko:-)
Použij vyhledávání, tam to určitě najdeš :-)
Myslis ze sa to tu ako uz riesilo. Tiez si myslim, ze to tu uz na beton bolo :))
myslim, ze jsi se seknul. toto je bike-forum, pro cyklisty, bikery a jim podobne uchyly. moto-forum by mel byt sousedsky server ;-)
Tak mi v nissanu doporučili to rozdělat a mrknout dovnitř na typ baterky, trochu jsem měl obavy že po výměně baterky budu muset ovladač znova programovat Masterem ale prý není třeba.
To je velmi cenná informace. Až mi příště dojdou baterky v blikačce, tak už se to taky nebudu bát rozdělat.
A kde bydli ten pan Master. Je asi hodne chytrej. Mohlo by se mi to nekdy hodit…