Nevite prosim Vas jak se da znicit pulsmetr (kdyz pomineme ranu kladivem, hozeni do kamen a pod.)? Uz jsem mel 3,5 pulsmetru – Echowell OPAL 100, Echowell ELITE 101, Sigmu PC 14 a ted naposledy jsem vyreklamoval jenom novej pas u Sigmy (to je ta pulka :). Pritom jsem koupil jen ten prvni – ostatni jsou uz jenom vyreklamovane. Problem byl, ze mi vsechny po zhruba 2 mesicich provozovani prestaly fungovat (u Echowellu ten tep pri stejnomerne zatezi skokove lital ±60 tepu a sigma prestala pro jistotu tep ukazovat uplne). Uz jsem to tady nekolikrat resil (kazde zvlast), ted me napadlo jestli na ty pulsmetry nemuzu mit nejaky zhoubny vliv ja nebo neco v mem okoli. Uz vymejslim vliv geopatogennich zon, elektrickeho napeti, meho potu nebo meho bioelektrickeho pole a nevim ceho jeste. Ke vsem pulsmetrum jsem se choval stejne (asi stejne spatne :-() a v souladu s navodem. Ja uz proste nevim co mam delat! A aby toho nebylo malo, tak ten pas od Sigmy co jsem vyreklamoval mi fungoval jenom jeden trenink a uz je zase v kelu. To ale nadprirozenym silam nepripisuju, protoze kdyz jsem otevrel kryt baterky, tak byl vevnitr pot a shrnuty tesneni :-/ (takhle uz mi to poslali z Nemecka – v tom jsem ale fakt nevinne). Privitam kazdy napad, H.