• borda

Tohle bude asi trochu sebemsrkacsky. Za posledni dva roky jsem stloustnul jako prase. Mam pri nejakych 184 cm ted po vanocich 110 kg. Chtel bych se zeptat: 1. Nemuzu ublizit kolu?. 2. Je tu vubec nekdo takovej jako ja? Nbo znate aspon nejakyho tloustika, kteryho bavi jezdit?

0 0
    • blue  

ublizit kolu muzes vzdycky i bez nadvahy :-)

v tvym pripade bude samozrejme kolo namahany mnohem vic, nez u sedesatikilovyho cloveka, zejmena bych daval pozor na rafky a vyplet, tvrdsi pruzinu do vidlice (jestli to u tvoji jde), kriticky misto by mohla bejt sedlovka a obecne na tom kole moc neprasit…

a z kolika ses na tech 110 dostal?

0 0
      • borda  

no, prave, ze z nejakych cca 80 v roce na konci roku 2002. Dokoncil jsem skolu, zacal jsem chodit do prace, sedavy zamestnani, ale nejhorsi (teda na pribrani vahy) bylo, kdyz jsem loni prestal kourit. To slo nahoru 15 kilo a to nekecam. Co se tyce kola, tak jsem pekne v pytli, protoze ho mam u dob, kdy jsem byl „normalni“, takze je to Author Vision. Se scarebem. Pruziny uz mam objednany extra tvrdy. Je mi cim dal vic lito to kolo prasit takovym prasetem jako jsem ja, musim se sebou zacit neco delat.

0 0
        • Homer  

Ja bych se na tvrdsi pruziny do skareba vykaslal, prodal ho a koupil jinou vidli. Skareb mel problemy se mnou, a to mam pod 80 kg. Neni to proste otazka tvrdosti pruzin, ale otazka tuhosti. Skareb je vidle pro chrty do 70kg. Pro tebe by byla lepsi vzduchova vidle. Treba MX Comp. Nebo pokud nechces tohle, tak treba RS Duke.

0 0
          • Pá-dlista1  

Ja vim, ze mas zalibu v te MX Comp, ale pro takovyho chlapaka by byla vhodnejsi poradna vidlice. Aspon treba ten FOX.

0 0
            • borda  

za skareba 03, uz dostane stejne kulovy, takze ho asi proste oddelam a pak koupim, treba toho foxe

0 0
            • Homer  

:) je to proste moje oblibena marka, jiste 36 by nebyla na XC uplne od veci, pokud clovem ma pres 100kg

0 0
        • Volf  

Mělo by ti bejt spíš líto vlastních kloubů než kola. Jinak já když jsem před pár rokama přestal kouřit / pořád jsem se uklidňoval, že dokud stíhám s ostatníma i mladšíma, tak o nic nejde / tak jsem přibral 10 kilo jen tím, že jsem nepřestal žrát a to myslím vážně. Když už jsem se nemohl vidět v zrcadle, začaly mi bejt malý věci / stejný oblečení ti dovolí přibrat tak cca 5 – 6 kilo / tak jsem začal pít tak dva litry vody za den mimo jídlo a přestal jsem jíst po 18 hodině. Po roce zase vážím svejch 82 kilo což na 42 let a 182 cm je docela dobrý.

0 0
    • JMT  

sem si myslel ze sem tlustej 185 cm 85 kg CHLAPE NEZER !!!!!!!

0 0
      • borda  

no jo, diky za radu

0 0
        • Lance  

ale zas je hezka ta tva sebekritika, ale fakt s tim neco delej, co na to manzelka nebo pritelka? ty jo a to jde? ja zeru taky sedave zamestnani a mam svych 80 kg a je jedno jestli sou vanoce nebo nevanoce

0 0
      • fousac  

ale to mas i s tim CRXem, ne???

0 0
    • grafik  

A co takhle trochu pohybu po praci. 4 roky pracuji v kanclu jako programator a nedovedu si predstavit, ze bych se dostal na 110 … 185/82 a to je po vanocich takze vaha celkem ok(nejsem chrt). A si bych moc neresil, jestli muzu ublizit kolu kdyz vlastne ‚ublizujes‘ sam sobe …

0 0
      • Belial  

Jo tu praci programatora doporucuju. Ja jsem u ni zhubl 10kg a pak jsem dal vypoved a to bylo 100% sedave zamestani. Rano asi 2 hodiny na WC, a pak dalsich 8 za compem. Asi spatna firma :-)

0 0
    • JMT  

hele, este ti napisu jak sem zhubnul ja (sice mi to asi moc lidi neuveri ale zhub sem 20 kg-fakt) zacal sem o hodne vic jezdit prestal sem se prezirat a zacal sem vic pit (pochopitene nealko)-takovy 2 litry cisty vody udelaj fakt hodne

0 0
      • Pá-dlista1  

No to je jasny. Pak behas furt na zachod a je po sedavym zamestnani :)

0 0
        • mastihuba  

o vikendu mě zas jeden čersvej hubeňour (-20kg) radil že mám začit pořádně kalit. To pak prý de dolů samo.

0 0
          • blue  

pokud budes kalit pivo, tak nevim :-) nerikal spis smazit? tam by mel byt efekt jistejsi :-)

0 0
          • robero  

ale jedna rada nad zlato – nesmis kalit u piva (obsah cukru v nem je kolem 40g/litr) – takze kdyz jich das 10 mas to hnedle 20dkg!

0 0
      • borda  

fakt, s ti chci neco udelat, takze s tim neco udelam. protoze ten tlustej debil v zrcadle to snad ani nejsem ja.

0 0
    • BB  

potesil jsi me, protze sdileny problem je mensi problem. Resim podobne 182 a k tomu 87 kg. Takze slibuji, ze do prvniho dubna, se dostanu na 82 kg. Hlavne nezrat vecer a kdyz tak zeleninu a ovoce.

0 0
    • Lister  

Nic si z toho nedělej. Já jsem na škole přibral ze 70 na aktuálních 90 a tyk s tím chci něcio udělat. Ale já mám tu výhodu, ža poslední půlrok jsem fakt nedělal vůbec nic. Takže začnu opět plavat. To je u mě nejlepší způsob. Loni jsem tak přes prázdniny spolu s kolem stáhl váhu asi 88 na 80 během pár týdnů. Nejlepší je se tam dopravovat na kole, protože tě to přinutí aspoň na nejě sednou. Mám to na kry?ák asi 5 km a jezdím tam na taková staré plečce. Ono se to nezdá, ale pokud úplně vypadneš z tréningu na kole tak i těch 10 km 4× až 5× týdně udělá svoje navíc pokud přidáš nějaké 2 kiláčky v bazénu

0 0
      • Pá-dlista1  

To jsem videl. Jezdili v nejakym kanale. Pak taky po morskym dne, ale to uz chce bomby. V bazenu to musi byt luxus. Jak mas dlouhy šnorchl? Nedycha se spatne v takovy hloubce? :)))

0 0
        • Lance  

myslis, ze je dobre mit prilbu? a cim mazat retez?

0 0
          • Pá-dlista1  

Urcite. Obratky jsou dulezite a dlazdicky tvrde. Mazat necim ekologickym co nedela na hladine a ostatnich plavcich skvrny.

0 0
        • wraftler  

jaky snorchel podla mna je napojeny na vzduchovu patronu vo vidle a to dyxa:)

0 0
    • rasto  

moc si nenadavej. ses machr zes seknul s cigaretama! nezacni kourit ;-) pribrani vahy se muze stat kazdymu. mne staci abych mel vypadek na 1 mesic a uz to jde nahoru :-) rozhodne, ze zacatku, nejezdi tak rychle jako pred 2 rokama. mohlo by Ti to ublizit :-/ obecne, casem bys mel byt rychlejsi nez pred 2 rokama. jizda bez cigaret je prej dabelsky znat. co by Ti prospelo: nemuzes jezdit do prace? tam bys ubytek poznal fest ;-) hodne stastnych km! ;-)

0 0
      • borda  

diky:-) No do prace sice jezdit muzu, ale protoze to mam necely dva km a jeste musim mit oblek, tak radsi chodim pesky. ono na ty vzdalenosti je to asi prinosnejsi.

0 0
        • náčelník  

Chceš-li zhubnout, chce to jezdit velké objemy vysokou frekvencí po silnici.

0 0
          • Homer  

To je pravda, ale vysoke objemy=vysoke naroky na cas. Ja to resim tak, ze se snazim aspon 3× tydne vecer cvicit – misto vecere :) – takovou smes cviku na posileni svalu kolem patere a bricha. Pomaha to i na hubnuti v kombinaci s mensimi objemy na kole. Loni jsem tak postupne zhubnul z 85kg na 75.

0 0
            • rock  

Hmm, na to cvičení se musí rozumně, kombinovat to s životosprávou … já na to nešel dostatečně vědecky a dopadl jsem tak, že mi naskočily ramena a prsa (nevlezl jsem se do dresu) a přibral jsem 5 kilo … postava sice vypadala výrazně lépe, ale hubnutí se nekonalo …

0 0
              • Lance  

a cos delal? posilka?

0 0
                • rock  

Ano, 2× týdně posilovna, zaměřená hlavně na horní část těla (břicho, záda, prsa, ruce). Nohy jsem docela šidil, protože jsem 1) měl tou dobou problémy s koleny a 2) nohy dostávaly přece jenom alespoň trochu zabrat na kole. Šlo mi spíše o celkový rozvoj těla, než o zvýšení výkonů na kole. Zamýšlený účel to splnilo, ale rozhodně jsem u toho nezhubl :-) … cyběla přísnější životospráva …

0 0
                  • Lance  

to je prave to, se zivotospravou jsem tezce na stiru, a menit to nebudu, protoze pak se psychicky trapim:)

0 0
                    • rock  

Další věc, kterou bych musel změnit, bylo cvičit s menšími váhami a vyšší frekvence a vyšší počty opakování … člověk se učí celý život …

0 0
              • MartinXC  

Tak tak, shazoval jsem jen na kole a výsledek byl o 4cm větší objem stehna, ale pupek a váha pořád stejně…

0 0
                • kankrlicek  

Mam dojem, ze to tady rikal Beeda – hubnout na kole dlouhe vyjizdky pri nizkych tepech (80–120). Jestli se pletu, tak me nebijte :)

0 0
                  • MartinXC  

To už po pár letech taky vím :-/ (I když 80 tepů je o ničem, řekl bych spíš 120–140, a? tělo aspoñ trošku podává výkon).

0 0
              • Homer  

To co cvicim ja se objede skoro bez naradi (cinek apod.) V podstate mam jen 2 zavazi, ktery se da pripnout na nohy nebo na ruce. Jedno ma 3kg. Jinak cvicim jen s vahou tela = hodne opakovani (treba i 100). Me pomohlo takhle cvicit 3× tydne po 1 hodce, coz se da zvladnout.

0 0
          • borda  

o to jde. samozrejme nechci byt tlustej. ale na kole nejezdim primarne proto abych zhubnul, ale protoze me to bavi. uz dlouho. jezdil jsem jako hubenej, jezdim i tlustej. To jenom aby jste si nemysleli, ze jsem nejakej vocas co si rekl ted zhubnu a zacal premyslet o kole. Taky nejsem zadnej zavodnik, proste si jezdim, takze jestli neco jedu tri, nebo ctyri je mi celkem jedno.

0 0
    • nakata  

No ja som bol a z casti este stale som v podobnej situacii, ale nie az tak dramaticky. Tiez mam sedave zamestnanie a tiez som pribral. Mne osobne velmi pomohla delena strava. Teda zo zaciatku som tomu vobec neveril, ale fakt to u mna funguje. Bez toho aby som sa nejak obmedzoval, jedol som zo zaciatku mnozstevne tak isto, postupne som jedol o dost menej, uplne ma prechadzala chut do jedla, ale nikdy som nemusel hladovat. asi po cca 6 tyzdnoch som schudol cca 8 kg! Naozaj to funguje.

0 0
      • fousac  

delena strava, to je ze clovek sni oddelene maso a prilohu??

0 0
        • nakata  

Nie, delena strava znamena, ze nejes bielkoviny a sacharidy sucasne, ale vzdy iba jednu skupinu na raz, po straveni si mozes dat aj druhu skupinu. V praxi si nemozes dat napr maso(skupina bielkoviny) a zemiaky (skupina sacharidy) – zemiaky mozes nahradit napriklad paradajkou alebo paprikou (neutralna skupina).. takze tak

0 0
        • nakata  

Nie, delena strava znamena, ze nejes bielkoviny a sacharidy sucasne, ale vzdy iba jednu skupinu na raz, po straveni si mozes dat aj druhu skupinu. V praxi si nemozes dat napr maso(skupina bielkoviny) a zemiaky (skupina sacharidy) – zemiaky mozes nahradit napriklad paradajkou alebo paprikou (neutralna skupina).. takze tak

0 0
        • Pá-dlista1  

Principielne funguje delena strava tak, ze ti to jidlo mene chutna a nesnis ho tolik :)

0 0
          • Peslezedirou  

Dělená strava je uplně něco jiného, jste docela vedle panové! Dělená strava znamená, že když si třeba ohříváš svíčkovou, tak knedlíky dáš do jiného rendlíku než maso a omáčka cha cháááá :o)

0 0
            • fousac  

ja si rikal, v cem bude ta finta.. treba rizek s hranolkama, to by slo sezrat kazdy extra, ale kdyz sem si predstavil gulasek, jak se nejdriv (nebo potom?) laduju suchejma knedlikama … aaaha, v tom to teda bude… suchy knedliky mi nebudou chutnat, tak si dam jenom samotnej gulasek s chlebem a snim toho min… ty brdo to je finta.. to zkusim.. ;)))

0 0
              • kolombo  

S chlebem nemůžeš! To je stená skupina co knedlík :-) Moje žena to zkoušela taky a podle mého to funguje tak, že prostě nemůžeš sežrat na co přijdeš a tak prostě jíš míň. Jo a samozřejmě pak zase úspěšně přibrala.

0 0
            • Honza z H  

A já jsem myslel že dělená, jako že se rozdělíš a nesežereš všecko sám :-)

0 0
    • fousac  

k vydrzi biku.. je to „jen“ spotrebni material.. ;) no dobre, kdysi, s vahou lehce pres 100kg, sem jezdil crossa meridu a v poho vydrzela…

ted sem pres vanoce zase nabral (z 86–87) a mam cca 97kg a vubec v tom nevidim problem.. jak se zacne na jare zase vic a vic jezdit, tak pude 10–12kg dolu, aniz bych se v jidle nejak omezoval.. kazdorocni kolobeh..

0 0
      • mastihuba  

se dívám z okna a jaro už je tu. :))

0 0
        • blue  

to ono nas jen tak skadli, neboj… jeste bude hur :( hlavne aby pak pri tomhle zpusobu pocasi nebyl snih pro zmenu nekdy do kvetna

0 0
        • Lister  

Sem si nevšiml. Mrzne a všude sníh. No možná mám o jaře zkreslené představy, ale není to takové to jak kvetou kytky a jezdí se v kra?asech.

0 0
          • mastihuba  

mezi vánocema sem jakýsi květiky viděl no a jestli si dobře pamatuju tak na jaře jezdí v kra?asech jenom plašani. :)

0 0
    • black.horse  

hehe, když čtu ten Tvůj dotaz… tak já mám 192cm a v létě 101–105kg, ale přes zimu a hlavne po Vánocích se to zvedne na 110–115kg… a neříkám snad? hele, to že si připadáš jako tlouštík je blbost… máš rád kolo? baví Tě jezdit? tak neřeš píčoviny sedni na bajk a užívej si:-)))) hehe, momentálně mám 112kg, jezdím dirt, street, freeride a XC a vytřu si prdel s kdejakým hubeňourem, co se mi pošklebuje…

Není to ve váze, do kola musíš dát v srdce…:-) Ride to Live & Live to Ride

0 0
    • Lada1  

No já mám docela opačný problém. Aerobní činnost mi uzavírá žaludek. Nemám vůbec hlad jak při jízdě (MTB několik hodin) tak i po ní. A pokud jedu volněji – tep tak do 160/min tak nejsem schopen ani nic vypít, protože mi to nejde. – Jedu např. 4 hodiny a vezu si půlku flašky domů. Tam se to naštěstí zpraví a do večera vypiju nějaký ten litr vody. Horší to je s tím jídlem – musím se dost nutit , abych něco do sebe dostal. Mám ca 74/182 a dost se bojím jak přijde jaro a začnu více jezdit, kam ta váha zase spadne :-(

0 0
      • Lance  

neres to, jestli jsi ok je vse ok.:)

0 0
      • o.ndra3  

No a já mám 69/183 a taky žiju. Při vyjížďce na kole taky jím tak jednu sušenku na 100 km.

0 0
    • kandik psi zub  

nejsi sam mam 102 a stale stoupam , na gymplu 83 zajimavy je ze rychlost mi moc neklesa alespon subjektivne

jsou to ty mrdky pocitace ty nas tloustnou

0 0
      • martt  

ja som mal na gymplu 60kg a teraz po vianociach 102 :-(

Rychlost na rovine na cestaku mi moc neklesa (hlavne v protivetre) ale v kopcoch je to tragedia++.

0 0
      • blue  

blbost, ja sedim uz asi sest let u kompu, predtim tri roky za volantem a vahu si udrzuju porad stejnou plus minus 2–3 kila :-)

0 0
        • Smepet  

Loni jsem prodaval Author traction jednomu klukovi, ma 125 kilo. Pred tim jsem volal do Autora, jestli to pod nim praskne a oni rekli, ze na tom kole jezdi i tezsi borci. Ram drzi, ale porad pod nim prskaji draty v zadnim kole. Bude si muset poridit lepsi rafky a vyplet.

0 0
        • náčelník  

Není to blbost, je to „od kusu.“ Já když žeru a nehejbu se tak mám stejně jako když nežeru a hejbu se. A znám lidi, co snědí dva rohlíky a přiberou pět kilo.

0 0
          • Pá-dlista1  

Neco malo na tom asi bude, ale ty ten vahovej pohyb nemusis poznat za kratky cas, ale dlouhodobe se to projevi. Nehlede na to, ze zadna zmena na vaze byt nemusi, jen svaly nahradi tuk. Proto taky nechapu souvislost mezi vyskou/vahou a nadvahou pripadne obezitou. Urcitou predstavu si podle tech cisel udelat muzes, ale taky vubec nemusis. Dva lidi se stejnyma cislama vyska/vaha muzou byt jeden kulturista a druhy becka sadla. Btw. taky znam lidi co tvrdi ze snedli dva rohliky a pritom toho dneska tolik nasportovali kdyz vstavali z postele :) Jak rikal Mensik… Ona ani neobedvala. Ona si pri vareni sem tam zobla a snedla celou husu. :)

0 0
    • Roman  

V Moravském Krasu potkávám už 2 roky maníka, co je širší než vyšší na Votecu. V zimě, v létě, prostě furt. Pohodovej kluk na bika, na pokec. Na něm je vidět, že ho to baví lhostejno jesli se potí v horku, nebo se brodí v blátě. Působí na mě, že je stou váhou srovnaný. A tak to má být, tak je to správně:)

0 0
    • Pida  

185cm 95–103kg. aspoň to jede líp z kopce – vozim za sebou pravidelně v háku kámoše, kterej má při stejný vejšce o 20kg míň.

0 0
    • Twisp  

kdyz sem asi pred 4rokama vazil pri svych 191cm nejakych 91kg rekl sem si dost → zhubnul sem na 79kg (na zimu vzdy lehce priberu tak dve tri kila) Zacal sem pravidelne plavat..(2Xtydne) snazil sem se neprejidat a nejist po 18.00 hodine kdyz me vecer honi mlsna vezmu si nejaky ovoce s vysokym podilem vody. (treba vetsi pomeranc me celkem zasyti) Jinak hodne pij. Trosku si uprav jidelnicek, hodne testovin na ruzny zpusoby, ryzi atd. Pokus se snizit prijem smazenych jidel, knedliku, bileho peciva. Hlavne jez stridme , hodne stesti

0 0
    • jakub  

neres to proste si trosku srovnej jidelnicek a bajkuj co to da za chvili se to spravi a bedes zas v poho, hlavne nezatrpkni a makeeeej

0 0
      • McBlacky  

jj takovejch 25000km ročně a bude vážit polovinu :-)

0 0
        • Pá-dlista1  

Jiste, ale jinak nez si vsichni mysli. Pri takovem objemu nebude mit cas na praci a bez prace nejsou kolace a bez kolacu zhubne. Pak jeste existuje jedna teorie, ze bez prace nejsou dolace, tim padem je o vyplatu lehci nebo spatnym prekladem vzniknuvsi teorie, ze bez prace nejsou dolace a bez penez do hospody nelez. Cimz se snizi konzumace piva a hubnuti se dostavi take. Jeste PPPŠ+G radili tolik popularni kolecko na zhubnuti. Ovsem je nutne si pri prvnim cviceni rozbit usta, ktera pak nemohou prijimat potravu a hubnuti se dostavi samo.

0 0
          • McBlacky  

dá se to, potkal jsem typa co najezdí tolik za rok, ale je pravda že přes půl toho natočí v práci jako mesík :-)

uznávám, že najet 25tkm při normální práci je sci-fi :-)

0 0
    • Petr_67  

Já měl ze zdravotních důvodů 3 roky pauzu od kola a za tu dobu jsem se dokázal dostat až na 105 kg (174 cm). Letos v zimě jsem se rozhodl shodit, protože se mi strašně blbě jezdilo do kopců. Začal jsem plavat 2× týdně, jezdit na rotopedu, tedka už hodně na kole venku. Dietu žádnou extra, jen jsem se přestal přežírat, ale to pivko si neodpustím. Od vánoc jsem shodil 15 kg. Ještě 10 a bude to OK :-)

0 0
    • rejow  

Zdravim podobnyho borce jako sem ja. Ja mam prez zimu cca 183/105 a v sezone kolem 95kg. Hlavne se vubec neboj jezdit, to za material nevydrzi jsou jenom povery. Ja sem jezdil postupne Reta Falcon, Marin Bear neco, Diamond Back (ocel), Specialized Rockhopper a ted mam GT I-Drive. Problemy byly akorat s tim marinem, ale to jenom kvuli tomu ze mel vyrobni vadu (vlasova trhlina u vzpery zadniho kola). Vydli RST Zeta a ted MX ETA. Nejezdim zadny specialne vypleteny kola, zlomenych komponentu taky uplne minimum, jenom se musis vyvarovat levnejsich nekvalitnich soucastek. Ale hlavne jezdi, je to nejlepsi spusob jak ty kila shodit a jakmile naberes kondici zacni behat.

0 0
    • caesar  

stejne, asi to mam z vahou nak obracene. Ja dyky priberu v lete. Na jare zacne telo nak mercit, ze je trochu vetsi vyber zradylka a peceni a grilovani a pivek venku na terasach…no a v zime sem na tom nejlip (ale to zas na kole nejezdim).

0 0
    • Belial  

Stala se mne jednou takova vec, kterou mi nikdo neveri. Jednou jsem se zvazil pred zavodama (triatlon – 1,5km plavani, 58km koloMTB, 8km beh cross) a tesne po. Vazil jsem min o 7kg. Nekecam. Asi 3kg jsem pribral zpatky za 1 den. Sam jsem se divil, ze to jde.

0 0
      • mlyny  

Možná jsi byl i odvodněný? 7kg dolů to bych taky brala. A kdyby to šlo jedním závodem, no to by byla paráda.

0 0
        • Belial  

No, ono to tak funguje po každém triatlonu (aspoň u mně). Jenom to už nesleduju. Ale jak vždycky přijdu v pondělí do práce (i dneska), tak všichni říkají, že vypadám hrozně :-)

0 0
          • mlyny  

Mě to říkaj furt, ani nemusím být po závodech. Triatlon jsem kdysi taky zkoušela a málem jsem se utopila, po startu jsem dostala kopačku do břicha a pak už nešlo pořádně plavat, jak jsem si nalokala, otec se furt rozmýšlel, jestli má pro mě skočit, ale nák jsem to zvládla a pak jsem je stejně všechny předjela na kole :-) Fakt je, že jsem se pak taky cítila náká zcvrklá.

0 0
      • lubos  

To je jednoznacne dehydratace (pokud ti neco neodebralo jeste krev a tak :). A uz 5% dehydratace je pruser. Na to pozor.

0 0
    • climber  

Mám 180 cm a 87 kg, taky se považuju za tlus?ocha, ale zatím jsem na biku nic nezničil.

0 0
      • vasek  

Čau vážim teď 106při 186, no taky budu muset dolů. Do srpna chci tak na 90kg. Kolo – kellys, zatim v pohodě – jenom vzadu jsem jednou centroval – povolenej výplet. Jezdim tak normálka – žádný brutality, ale co odjedou kámoši – odjedu taky.Zase kolo je nejšetrnější odtučňovák pro klouby a ostatek.

0 0
        • Belial  

No to bych netvrdil (s těma kloubama). Po nějakém prásku kdy stačí tak 3 hodiny na kole (v terénu), se nemůžu celkem běžně tak 10 minut narovnat :-). A při sprintu do delšího kopce taky pěkně cítím kolena. Kolo je možná šetrné pokud jezdíš velmi, velmi rekreačně, a nebo ho srovnáš s během.

0 0
    • mantak  

No, ja (187cm) sem zacal jezdit do prace na kole loni v srpnu, vaha 103. Denne to bylo tak 25km po Praze, do prosince jsem najel asi 1500km, jedl jsem skoro normalne (trosku min, ale zadny hladoveni, na to nemam) a spadlo to na 92 kg. Pres vanoce to nejak vylezlo zpatky, takze zacinam zase od tech 103 ;-). Jo a mam Authora Stratose a krome vytahanyho retezu a trochu rozcentrovanyho zadniho kola zadnej problem. Kolu IMHO neublizis (no, zalezi kde a jak jezdis) a za chvili se dostanes na vahu, kdy uz se ani nebudes muset o kolo bat.

0 0
    • boboman  

ja mam iba taky malicky problem, ale o to viac ma sere…mam 185/77 co je v pohode, som spokojny…jediny problem je v tom, ze napriek tomu, ze vacsina mojho tela je relativne vysportovana, tak mi vdaka tomu, ze cele dni presedim za kompom, zacali hrubnut stehna, ale iba z vnutornej strany, kde mam teraz celkom slusny tukovy vankus a zacinaju sa mi suchat stehna!! co je teda absolutne nepripustne a okrem toho mi to na biku celkom vadi…inak mam stehna tvrde ako skala, len zvnutra tlstnem :) asi by sa dali najst aj ine miesta, ale vadi mi len toto…takze, neviete na to nejaky cvik? potrebujem to surne zhodit, som aj chvilu behaval a nic…na biku to dole nezleze…fakt neviem…

0 0
      • Lance  

potrebuju pet kilo z bricha dolu

0 0
      • RomanH  

Zensky kdyz chteji v techto jejich problemovych partiich zhubnout, tak si pry bali na behani stehna do potravinaske folie.

0 0
        • boboman  

to mas odkial? znie to zaujimavo, mozno by to mohlo aj fungovat :) aj ked mi to pripada trochu komicke …ale ucel svati prostriedky, ze?…nejake ine napady?

0 0
    • Meesha  

Sem si loni poridil luxusni vec (nevim jak to ta doktorka jmenovala) na vystavisti v Letnanech – tusim na Sportpragu. Dal sem si langose asi za dvacku a za noc sem zhubnul 5kg! Nevedel sem jak se mam k tomu hajzlu otocit driv! Stravil sem tam celou noc. Cokoliv sem do sebe dostal (i tekutiny) slo do dvaceti minut ven. Prusvitnyho me chtela doktorak poslat na Bulovku, ale nastesti to asi po 18 hodinach preslo… Kam se sere Ultra Fit and SLim! No, tak sem mel na jare 67kg /185 cm :-)

0 0
    • gaston  

me to bavi moc :) (185 cm /92 kg) a nema problem kolo taky ne zatim…

0 0
    • climber  

Jseš na tom sice o trochu hůř než já (180 cm, 90 kg), ale boj s nadváhou je moje nekončíčí řehole. Vždycky na jaře se mi podaří shodit na cca 85 kg za cenu toho, že běhám, jezdím na biku a nevečeřím. To ovšem není nic příjemného (to nevečeření), takže se po čase přestávám kontrolovat, žeru a vracím se na 90–92 kg. Klasický jojo efekt. Nezbývý než abychom si popřáli hodně pevné vůle do boje se společným nepřítelem jménem nadváha.

0 0
      • hermes  

Jsem rád, žr nejsem sám co má rostoucí pupek. Na škole to bylo v pohodě. Měl jsem sice 183/85, ale bylo to spíš ve svalech, teď mám 89 ale pooviční stehna a ramena:(. Hold pracovní proces…

0 0
        • climber  

Přesně, pracovní proces je sviňa. Když jsem začínal jako kancelářská krysa, tak jsem byl 180/80. Po 8 letech v kanclu se to změnilo na 180/90.

0 0
          • Pebe  

Mě se do toho přidalo manželství a je to 180/95, ale už to leze pomalu dolu.

0 0
    • dieegoo  

Ja na tom byl taky docela doooost blbe… pri 178 cm sem mel 99 kilo… to uz byla takova psychologicka hranice a zacal sem neco delat.. od brezna do ted sem dal dolu 20 kg, z toho zhruba deset od konce prazdnin.. .staci zacit vic pit, min jist a vic se hejbat :)

0 0
      •  

jakym zpusobem si se zacal vic hejbat, uz se nakej rok presvedcuju ze zhubnu a naberu naky svalstvo ;) mam 190+ /80 + , pres zimu naberu tak pet kilo, letos bych to chtel zlomit, ale nevim jak na to :(

0 0
        • dieegoo  

tak, ze driv se moje pohybovy aktivity ve vsedni den omezovali na to rano vstat dohrabat se do skoly, ze skoly sem prisel pozde odpoledne, sednul k netu a sel spat… a o vikendu sem byl venku… ted sem prisel ze skoly a vzdycky aspon na hodinku a pul na kolo kazdy den… ze zacatku sem se do toho musel dokopat, ale kdyz sem videl ze to ma vysledky, tak sem zacal jezdit vic a ted uz jezdim pro radost, protoze me to fakt moc bavi… uz jen proto ze ted uz nefunim jak masina po kazdym kopecku :)

0 0
          •  

s tim jezdenim bych asi nemel problem, ja mam problem s jidlem :D po vyjizdce mam totiz vzdycky hlad, ale kdo ne zejo, a jak velky vysledky to u tebe melo ?

0 0
            • dieegoo  

no ja jezdil vzdycky k veceru, takze po navratu sem vlezl do sprchy a ze sprchy rovnou do postele :) takze me jidlo nelakalo… a kdyz tak sem slupnul banan, jabko nebo tak neco…

0 0
              •  

a kdy ses jako ucil ?? ja sem takle nakej cas taky jezdil, ze skoly na kolo, ale pak nez sem se vratil, umyl, najed a tak, tak uz byl vecer a to se mi ucit nechtelo tak sem sel na net a skolu sem dost flakal, tak sem toho nechal,teda spis sem byl donucen

0 0
                • dieegoo  

ucis se ve skole ne? :)

0 0
                  •  

jo jasny, kdyz se mati zepta jestli sem se uz dneska ucil tak reknu jo ,cely dopoledne ;) vono je obcas dobry se do skoly neco ucit vys ;), takova ta neoblibena cinnost, treba pred pisemkou,nebou zkousenim nebo tak ;)

0 0
                    • dieegoo  

nepovidej :) ses nejakej chytrej.. ja mam letos pred maturou a prijmackama, takze fakt uz budu muset zacit… a kdyz je potreba se ucit, tak si na to tu chvili najdu, nikdy toho neni tolik aby se to nedalo… prectes si to dvakrat vecer a jednou rano a je to… bohate staci

0 0
                    • dieegoo  

jeste kdyz uz sme u toho uceni.. zopakni si vyjmenovana slova po V… slovo Víš tam asi nebude.. :)

0 0
                      •  

no to je jako mysleny ze budes na vyssi urovni ;)

0 0
                        • dieegoo  

jo taaaak :) no na vyssi urovni budu doufejme nekdy v cervnu po SNAD uspesne mature… to bude tak vysoka uroven ze budu stastnej jak blecha

0 0
            • enjoy  

to ti vyresim:-).ale otazka je jestli to bude fungovat u tebe jako u me. ja jsem se totiz potreboval nejak donutit vic jist,abych nebyl furt takova houska:-).a prisel jsem na to,ze jak hodne piju,tak pak nemuzu jist. takze mi ted pritelkyne vzdycky u jidla odebere piti a je to.je to boj,ale zvyknul jsem si:-) cili pro tebe,vic pit:-).

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 3

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.