Tak se takhle vcera uz za tmy vracim z vyletu. Z tech koncin mi vede domu jen jedna dost velika silnice … v nedeli vecer navic s dost drsnym provozem. Najednou takovy divny klaxon za mnou … radsi jsem se neohlizel, bylo to dost o hubu. Zachhvilku zas a za dalsi chvilku vedle me na motorce cetnik mava rukou rychlejc rychlejc. Nejak jsem netusil ktera bije … no tak dobre … rozslapu to na 35. Cetnik mi porad dycha za krk a za chvili zase … rychlejc rychlejc !!! … vymackam ze sebe co to da az na 40 (bike po rovine). Tahle to drtim jeste asi 2 km, az prijedu tam, kde konecne muzu odbocit na klidnejsi silnici. Tam si me zastavil a pta se jetli jsem se nahodou nezblaznil jezdit na kole, po tme v tak hustym provozu. Tak rikam … a co muzu delat kdyz tu zadna jina cesta nevede (je to neco jako silnice 1. tridy) . Pak mi jeste rek ze tam maj spoustu nehod, tak jeli za mnou (byli 2) aby me ochranili. Priste at tudyma radsi touhle dobou nejezdim.
No bylo to docela zajimavy … z pocatku jsem netusil co po me chtej kdyz se objevili vedle me. No asi je poslechnu.