Ahoj, nevíte někdo něco o vidli SR Duro,jak funguje a jezdíte s ní i teď v zimě?A ještě MTB frístajlisti, jezdíte teď v tý zimě?
Ahoj, nevíte někdo něco o vidli SR Duro,jak funguje a jezdíte s ní i teď v zimě?A ještě MTB frístajlisti, jezdíte teď v tý zimě?
k Duru.. mam cca 14 dni Duro E.. ale nejsem nijak extra psavy a recenzivni typ.. chodi, chodi (zatim) jenom nahoru a dolu, nejni to zadna zehlicka.. teda jako nerovnosti 5cm a vetsi to zehli.. ;) realna vaha neznama… nezadrhava, tlumeni opravdu nastavitelne… fakt nevim, co te zajima.. proste po kratkodobem uzivani se mi porad jeste libi…
Ad Duro – nemam, ale v zime chodi i moje sitka RST, staci namazta siliconovym olejem a zehli :-)
Jinak v zime jezdim, mozna vic jak v lete
sry ale RST a zehli? chtel si rict ze v zimě nekope :)) neboj ja ji jezdil taky
tak se mi to asi zda – daval si tam nekdy silikonovej olej – dela divy. jinak v mrazu nechodi vubec…
jo uz sem se lekl :)) v mrazu nechodi vubec to je ono holt elastomer, abych pravdu rekl ja sem tam olej primo lil… rek bych ze tak deci v kazdy noze
ale stejne je ted naka mekka – dal sem metrovej drop a byla na dorazu :-)))) stejne pude zanedlouho pryc – setrim na STANCE
setrit nestaci, to bude asi i problem sehnat..
why ??? nez budou many , pude sehnat, ne ??? to bych tady neřešil. tady "ma bejt DURO " hehe
treba kecam… ale ja chtel stance flow 120–150 koupit o svatcich a pohorel sem.. jo, dovezlo se par kousku, ale hned byly fuc.. dalsi varka ma prijit z jara a uz ted se na ni tisni lidi v poradniku.. ale snaz se, snad to pujde.. nebo aspon dotahnout z ciziny..
Ty jsi dal metrovej drop s RST? No tak to jses teda hodne … odvaznej :)
Nevim jak dnesni RST,ale jednu dobu jsem mel na kole RST381R a s tou jsem jednou hupsl asi ze dvou metru na placku a prezila to bez uhony.Az jsem se tenkrat divil,ma max 27–28mm nohy.
Myslim, ze ma 26,8mm.
Neni to celych uzasnych neuveritelnych 25mm? Mel jsem Gammu, to je jeste vetsi srac. Nozisky mela malinkaty a vakl ooobrovskej. RSTecko nikdy vice, radej kulku do palice…
já měl gammu aet a máloco bych teda mohl říct na její obhajobu, ale vakl neměla…
Odvazni muzi na letajicich strojich :o))
taky jsem skakal asi 1,5m na rovinku a zlomil jsem stredovou osu, 381-EL uplne v pohode
Ja jsem s RST Delta TL prezil dve sezony … ale to jsem ji daval mensi kour nez ted DJi .. nebo ne ? Co Padlisto ?
Jako jo. Ale ta byla celkem zlata. Sice bych ji nechtel, ale asi jedna z nejlepsich RST co jsem mel moznost projet. Jo a nemenil jsi mezitim sloupek/korunku ? ;) A zes ji nedaval kour je celkem jasny. S RST proste nemuzes davat kour :)
Da…da…polozis si ji vedle sebe a das ji taky potahnout… :)
No je pravda ze jsem mennil sloupek .. ale to bylo tim ze jsem nedoskakoval … a to dost. Nicmene uz prezila 2× King of Jizera, a to jsem ji letos vytunil izolackou dovnitr abych neprocvaknul. Je to dobra vidle, jen by potrebovala repasi :-)
Deltu TL doted jezdim,je fakt pekne a poctive udelana,nemam zatim duvod menit.
Zkusit se musi vsechno :-) me by ani neprekvapilo kdyby nevydrzela, kdyz sem videl vnitrek z plastu ..ale mejch 65 kilo …
Takhle: zakaznici si nestezujou, takze je to v pohode…ja tedka cekam na dalsi zasilku a taky se stane mou…mou sekundarni milenkou :))
K druhe polovine otazky. Ne ze bych byl nejaky freestylista, ale jezdim lehci streetek a skateparky ve vsedni dny po nocich i v tehle zime.
Duro je mi sympatický že nemá uzavřené patrony jako jiný Santusky, princip vypadá stejnej jako o XC Pro E http://www.bike-forum.cz/…27001718.jpg Takže se do toho nechá vlízt. Pokud nedělaj potíže pouzdra (nepředpokládám) a nebo stíráky (nevím) tak se to jeví jako dobrá vidle.
já mám 381tl a fakt drží"nečekané"že jo!ale dávám max. skoky a dropy tak max 1,50m.nic moc ale stavím a-zone+manitou sherman slinder
jenže na duru se dá i jezdit v terénu, protože má tlumení, a pochybuju že máš na tý babičce zdvih 130 :-) skákat se dá s čímkoli, ale teprve při velký rychlosti v terénu poznáš jak je vidle dobrá a jak kopíruje terén…
Duro D sem koukal ze se da sehnat uz za 2990 ,to je dost slusna cena, az mam strach ze to bude nakej sh*t… bud koupim duro , nebo STANCE, ale za 3 to je fakt zadarmo :-)
za tu cenu je dobrá, musíš ale umět naladit tlumení viskozitou oleje, tzn, pokus-omyl, a smířit se s tím, že jak to jednou nastavíš, už s tím nehneš bez opětovné výměny oleje.
Takze klasika…ja jsem zvedavej, jak budu ladit DURO-D ja…uz se pomerne tesim :)
jezdil sem na ni par minut, ale chodila paradne. i kdyz bylo par stupnu pod nulou. akorat je desne pretlumena. chce to vymenit olej. mozna si ji koupim na streetaka. jinak v zime jezdi snad kazdej ne? na snehu se naucis nejlip ovladat kolo.