Poradite?RM Torrent,GT Avalanche 1.0 disc,Schwinn Moab Disc,Giant Terrago disc nebo Kellys Imagine?Ceny jsou vice mene podobne,podle vidlic si nevyberu…vsechny se tesi te horsi povesti.THX
Poradite?RM Torrent,GT Avalanche 1.0 disc,Schwinn Moab Disc,Giant Terrago disc nebo Kellys Imagine?Ceny jsou vice mene podobne,podle vidlic si nevyberu…vsechny se tesi te horsi povesti.THX
podivej se na racebike.cz do ramove sety… Sorento CR 1500 Rám CR 1500 Vidlice Marzocchi MX Comp Řízení Tange Seiki Kliky Race Face Ride XC Převodníky + šrouby Race Face XC Středová osa Race Face SRX Přesmykač Sram 3.0 Řazení Sram X.7 Řidítka Race Face Evolve XC Přehazovačka Sram X.7 Kazeta Sram 970 Řetěz Sram 69 Představec Race Face Evolve Gripy Race Face Brzdy Hayes Mechanical Náboje KT-MH1F + KT-MT9R Ráfky Alex FD16 Dráty + niple DT Pneu Maxiss Ignitor Duše + páska Maxiss XC Sedlo F'izi:k Nisene Sedlovka Race Face Evolve cena 25990
Diky,narazil jsem na odkaz uz v jinem auditku a koukal na nej.Nenasel jsem na foru ale prakticky zadne zkusenosti.Lhal bych kdybych tvrdil,ze o nem nepremyslim ;o)
já bych šel do tohohle http://kolopro.volny.cz/…/Produkt.php?… solidní pila až na na axela, ale to nej pokud chceš kolo na xc/maratony
SIce jsem si loni v zari koupil Treka 8500, ale ten Superior XP 940 vubec nevypada spatne. Ta cena je za hubicku (proti trekovi). Kdybych si letos kupoval kolo, koupil bych si XP 940 nebo 960.