Když jedu vpředu na největší tác a trochu víc zabírám cítím v klikách docela nepříjemné brnění.Máte podobné zkušenosti?Prosím pomozte.(Všechno je v Deore.) Díky
Když jedu vpředu na největší tác a trochu víc zabírám cítím v klikách docela nepříjemné brnění.Máte podobné zkušenosti?Prosím pomozte.(Všechno je v Deore.) Díky
Nemuze to bejt treba novej retez na starych prevodnicich nebo kazete? Me to takhle delalo na prostrednim(nejpouzivanejsim) tacu.
To ne všecko je stejně staré.
Tak zkus zmerit merkou retez, nic jinyho nez jeho opotrebeni me nenapada. Povoleny kliky by tohle asi nedelaly
to jsem nedavno delal. bylo to v pořádku.Mam na nem najeto necelych 1500 km tak by mel byt v poradku.
pokud nejezdis v podunajske nizine po asfaltu, tak retez po 1500 km zdaleka nemusi byt v poradku
Asi blba otazka. Mas dobre namazanej retez? Jinak to podle me bude vytahanej retez. Opravdu malokterej vydrzi vic jak 1500km.
Retez je namazanej to mi věř.
A co středová osa??? Při větším záběru působí dost velký tlak na kuličky ložisek a pokud jsou dělaný z h.vna, tak to může dělat neplechu. Možná.. Ale co je to brnění si stejně nedokážu představit.
co dělá kladka přehazky? Neškube sebou?
Nesucha retaz o voditko presmykaca ?
Priklanel bych se pro ten spatny nabeh do prehazky nebo presmykace.
jo mam podobne zkusenosti, to dela retez pri nabehu na prevodnik nebo kazetu – pomuze vymena nebo cas
Mně to jednou dělala vyšlehaná miska ve středovým složení. Novej střed to vyřešil. Prostě se musí hledat. Kdo hledá – najde!
Lidi, moc diky za tipy.sice se k tomu zkoumani asi jeste chvili nedostanu – skola vola a u nas je jeste snih na kterym se mi nechce jezdit :-(
Diky moc