Nevíte v jakym bikeshopu v Praze se daj sehnat neoprenový prachovky na vidlici? A vyrábí je vůbec někdo jinej než SpeedStuff ?(dávat 250kč za jednu prachovku se mi fakt nechce) dik
Nevíte v jakym bikeshopu v Praze se daj sehnat neoprenový prachovky na vidlici? A vyrábí je vůbec někdo jinej než SpeedStuff ?(dávat 250kč za jednu prachovku se mi fakt nechce) dik
Něco dělal Setlaz. Na vidli tomoc nedoporučuji, chytá se pod ně bordel a škrábe nohy. Jen jako ochrana proti odletujícímu kamení, to pak trochu jo.. něco mají v nabídce na http://www.bikezone.cz
Snad i Woodman.
Skús použi? obyčajný neoprénový návlek na pod re?az, samozrejme nový (napr. Author za pár korun), a rozstrihnú? ho podľa potreby. Ja som takto zabalil vnútorné nohy na Skarebe, a funguje to, prach ani blato sa na nohy nedostane, stieracie tesnenie je skoro čisté. Po švihu to vyprášim, alebo vyperiem.
Mozna ticinky skareba to obejme, ale co kdyz to chce na vidlici? Pak by musel pouzit minimalne od Shamana tu verzi na sjezdaky.
nebo takovej lizard skin xxl – ten by musel stacit i na tycinky z 36
Ty si snad nikdy nedáš pokoj. XC Chrt je taky cyklista, i když je takovej divnej :-)
Nj :) Ale ta-tulda neudal na jakou to je vidlici, tak nastinuji mozne eventuality.