Mňo zkusil sem pouzit vyhledavani, jak radi admin – a nic.. :-( Taakze krome B2 jaky znate firmy, co se touhle cinnosti zaobiraj – potreboval bych neco „nacmarat“ na ram. Diik. D.
Mňo zkusil sem pouzit vyhledavani, jak radi admin – a nic.. :-( Taakze krome B2 jaky znate firmy, co se touhle cinnosti zaobiraj – potreboval bych neco „nacmarat“ na ram. Diik. D.
Ja vim, chtel sem treba nekoho, kdo ma s nekym zkusenost – jak dlouho jim to trvalo, pristup atd.
A zes to nenapsal :) Tak jen pro poradek. Vrchol meho designoveho umeni je sikovne nalepena samolepka a zadny airbrush jsem si delat nenechaval. Ale pistoly, kompresor a barvy doma mam, tak jestli chces… :)) Jinymi slovy. Me si skrtej.
me jako ‚grafik‘-a taky :)
Tak tenhle problem sem ted resil taky, mam doma MadMaxe, uz vybrousenyho, pripravenyho na nastrik. Puvodne jsem myslel ze bych to nechal nekde udelat … ale celkem moc me odradily ceny. Pak taky jednani nekterych pracovniku. U cen je problem, nevim jak u tebe, ale u me velky. Vetsinou se cena napr. za helmetu pohybuje nad hranici 5k Kc, samozrejme zalezi na motivu. Za ty prachy + helma, bych si radsi koupil TLD i s airbrushem :) Jinak ja jsem to vyresil tak ze v reklamnim studiu mi vyrezou jednotlivy motivu, ktery pak prestrikam a postupne prelepim (odlepim). Vyjde me to na podstatne min a aspon se nebudu bat s tim nekde upadnout :-)
A jak to bude nakonec vypadat? Mas nejakej navrh v el. podobe?
Jako je to jen takovej nastrik v jepegu, ale nakonec to bude vypadat asi takhle: http://www.ogrish.com/…-biker_2.jpg
copy + paste
Jsem se málem poblil
jsem radsi ani nekliknul… jak vidim ogrish, je mi zle dopredu :-)
Hele padlo ty si ale hovado. Kolik na tech strankach stravis, ze vis co tam je.
2 Sirena: Ja byt tebou tak i pres jeho sponzoring bych od nej jel/sel/utikal/sprintoval co nejdal :-))) (Doufam, ze se na tom ogrish.com ted neobjevim taky…)
Ja nevim co je tam. Ja vim co je tady. Ten odkaz uz tu jednou byl.
Tak něco takového jsem (bohužel) viděl kdysi na vlastní oči.
No, vzhledem k tomu ze tu helmu ten clovek rok vozil a asi casto padal, tak nebylo mozny to uplne presne do roviny vybrousit. Stravil jsem brousenim tak 14 hodin cistyho casu a vysledek neni moc uzasny. Vzhledem k tomu a taky aby to nebylo moc narocny, jsem se rozhodl to caknout do urban camouflage .. nevim jeste presne odstiny, ale bude to neco jako mam kalhoty na jezdeni (i Andy je ma :-) ). Necham si tam par mist cistych, kam prijde nekolik log, a vzadu je misto na moje jmeno … nevim jeste ale font. S tim bys mi moh pomoci :-)
svabach, jedine svabach… to se ted nosi :-)))
To jo, ale jedine na kerku .. na helmu bych si to nedal.
Touz se ted zase nenosi;-)
No oni se kolikrat nenosej ani ty helmy. To pak nezbyva nez tetovani na zatylku, kvuli odliseni od sedych mas.
Maskac ze trech odstinu ruzove… jo to bude neco. To se za tebou kdejakej klucina otoci :)
Vsak vis, dyk si ty barvy videl ted v sobotu :-)
nene tady bude figurovat cervena, cerna a bila a nebooo cerna seda a bila :)
Jj, je videt ze co ti po ICQ reknu to neprozradis :-)) Ale ta kombinace cervena, cerna, bila + odstiny mezi .. se mi libi celkem dost a mohla by byt i vyrazna. O nic jineho mi, jako pozerovi, nejde :-))))
proto sem rekl nebo, takticky tah pro zmateni nepritele, cihajiciho na okopirovani Manasova bozskeho napadu
Vzhledem k memu vztahu k armade to ode mne nehrozi. A maskac jsem vzdycky povazoval za zvrhlost.
Moje zkušnost s nima je taková, že když jsem jim poslal maila, tak odpověděli za 3 týdny. Tož tak
www.slimgrafix.cz Pé?a Šimák je ochotnej a šikovnej.
poznam chalana z Roznavi,robi dost cool airbrush,ale je to dost daleko na strednom SVK.Cena je okolo 2500sk za ram