Ma Jaroslav Kulhavy jeste sanci v MTB.
Ma Jaroslav Kulhavy jeste sanci v MTB.
To je konstatovani nebo otazka? Jestli otazka, tak asi vetsi nez kdokoliv tady :)
šanci má každý vždycky ve všem :-)))
Něco se sním stalo nebo co?
Preco by nemal mat sancu? Co ho chytili?
prisel snad o nohy?
radsej nesrandujme…
Mi povedz, naco zakladas thread, ked sa o neho nestaras!? To sa teda mne nemoze stat :)
Nejste pribuzny se Selmirou? Ta si taky povida sama se sebou :)
a ty si povidas s kym stihnes:-))
Selmira? Hmmm, daj cislo… Ked uz nikto nestiha odpovedat, tak hej. Len velmi malo sa hadame :)
Se Šelmírou si mám vždycky co říct, páč obávám se, ona je jediná, kdo stíhá mé velkomyslné pochody. I když…já ji často nechápu. ;o)
A co se týká Kulhoše, myslim si, že je to jeho boj. :o) Ano.
Samomluva je jedniny rozumny zpusob jak si zajistit inteligentni konverzaci. Sam to praktikuji jiz leta :)
Moja rec!! :o) Clovek si nejlepe popovida sam se sebou. :o)) A jeste s jednim clovekm…psst.
hm, tak to si priste zapni ms word misto B-F
Tam si pripadam jak v rudym mori a furt nas rusi nejaky kus dratu :(
Trochu se mu zamotala hlava, zjistil ze ve svete neni takovy borec jako doma, ale myslim ze ma jeste velkou budoucnost…vzdyt je mu 20.
Skoda toho Cannondala. Takhle mohl jit prakticky porad az do svetove spicky. Ted uz to nepujde tak snadno… . P. Slavicek to trochu prechvalil.
To je teda fakt, že je to škoda, že se Jarda vrátil zpátky. Myslím ale, že to není tím, že by ho někdo přechválil. Prostě asi nebyl zvyklej na sobě pracovat a ve světě mu nikdo nic zadarmo nedá a na zadek se z něj taky neposadí. Pro někoho to může být výzva a jinej se vrátí pěkně zpátky … No uvidíme.
Tak povie tu uz niekto co sa stalo!!?? Zatial iba tusim:)
No, Siemens mobile-Cannondale asi končí, Kulhavec se proto vrátil zpátky do Česka a jezdí za Spořku.
Som si myslel… Tam mu bude dobre.
Ja teda myslim, ze do sporky nejde – prej se nedohodli. Prej de do nejakyho tymu, kterej vstupuje do MTB a bude fungovat ne nem.
Já mám teda trochu jiný informce. Siemens-Canondale pokud vím tak neskončil. To že neprodloužili smlouvu Paulissenovi ještě neznmená konec. Podle mě Jarda venku neobstál, je tam prostě tvrdej chleba … A za Spořku jezdit měl, ale taky se snad nedohodli. Má vzniknout novej team, kde má bejt Jarda leadrem. Jsem zvědavej. To teda asi bude něco, když kvůli tomu nešel do Spořky. No a? to bude jak bude, to že se vrátil ze světový supertřídy na domácí hřiš?átko, to je teda velkej krok zpátky!
Ve Sporce letos bude nehorazna konkurence! XC bude Sporka vz. Spesny a Boudny a maratony zas Sporka vz. Cyklomax a Ivan Rybariku…
čistě laicky odhaduju, že Spořka v této superkonstelaci vydrží jen rok, pak se jí primadony začnou hádat… Bude tam brutální vnitřní konkurence, což tým nakonec rozloží…
Spořka v téhle konstalaci už je dlouho a zvládají to. Myslím, že Kulhavý nakonec jde jinam… . Možná právě kvůli tomuhle možnému problému.
ad 1/ neni… jeste na prelomu roku posilila… ad 2/ myslim (JPP), ze by tam nebyl „hvezda“ a jeho pozadavky jsou pry vzhledem k vysledkum velmi premrstene…
Kulha bude pravděpodobně jezdit za team který organizuje Žitný – dovozce SRAM, RockShox atd. Mělo by to být na rámech MORATI.Jde o informace z důvěryhodného zdroje. No jsem zvědavý. Hlavně by mě zajímalo jak chtějí Kulhu donutit trénovat a nechlastat. ChaCha.
hm, kdyz uz ho teda nedonutili v Cannonu… :-) Dyt Sporka je nadupana porad, jen se mi zda, ze to prof. pristupem zvladaji a vi jak tomu predejit.
Jo moje řeč! Mám podobný informace, jen snad ty Moratka neseděj. Já viděl pro Kulhece rám od Duratecu. Ale uvidíme. Prej bude brzo tiskovka a tam se dozvíme co to bude za zázrak. A že by to byl zázrak kdyby ho kdokoli odnaučil pařit a donutil makat. V elitě to na talent fakt už nestačí.
Já zasen slyšel něco u Pellsu…
Ja zaslech Felt, mozna to byl Pells:-) B.
Ne, fakt ne! Prej se chysta o velkym comebacku Liberty!!! …ale psssst! :-))
Na Morati rámech už se moc jezdit nebude, už nenakupují materiál, jen čekají, až jim dojde a pak konec. Kolos Honeywell, kterej před třemi lety koupil jejich nadřazenou společnost MoraAerospace, považuje zisky v milionech za zanedbatelné a bere Morati jen jako přítěž
OJ, to je zajimava informace – mas ji prosim overenou ?
To je zpráva typu: honem zkupte všechno Morati, protože za chvíli už nebude?
Tuhle informaci mám ověřenou z několika zdrojů na sobě nezávislých. Mají materiál za 5milionů a už nedokupujou. Nevím, jak dlouho jim bude trvat tohle spotřebovat, ale až k tomu dojde, definitivně končí. Ještě ale nic neřekli oficiálně a nevylučuju, že se to může změnit. U takovychdle nadnárodních firem je to ale nepravděpodobny
Dik, vsiml jsem si az ted, ze mas blizko ke zdroji.
jj, mám víc než si myslíš. Na tykačku s nejvyšším vedením:)
Konzultoval jsem s nimi pred nedavnem moznost specialni stavby ramu a jejich postoj, ktery se mi zdal zvlastni, ted tato situace vyjasnuje.
ten novej tým by měla být merida s někým, teda jpp…
„Merida s někým“ už je, ne? M. Spěšný ad…
Pokud na sobě není zvyklý pracovat a přesto byl mistrem světa uvidíme co bude až začne pracovat.:)
Pokud muzu soudit podle sebe, tak potom co jsem zacal pracovat jsem toho na kole uz moc nenajezdil :) Pravda, predtim jsem nebyl ten mistr. Ale zvyklej pracovat jsem nebyl. To mame spolecne :)
Včera jsme se dozvěděli jak to s Jardou dopadlo. Olympiáda je vyřešená, titul mistra světa, vítězství ve světovém poháru, mistr Evropy MTB už nemá kam stoupat. Co bude dál. Vyhraje MS MTB v Saalfelden? Pojede v říjnu MS maratonu MTB ve Francii?
Už včera to naznačil. Budoucnost vidí v silnici, která je pro něj velkou výzvou http://sport.aktualne.centrum.cz/…02590604f2e/.
Má šanci Jarda na té silnici uspět a u kterého týmu by jste ho viděli? Jak se k tomu jeho chtění postaví manažeři silničních týmů?
pár bývalých bikerů jezdí na silnici docela slušně :-)
MTB se jezdí za sebe, silnice je oproti tomu strašný byznys velkých týmů a bojím se, že tam už tolik nezáleží jenom na kvalitách závodníka (které Jarda bezesporu má, o tom se nedá moc polemizovat). Navíc tam existuje nebezpečí pošpinit si kariéru nějakou dopingovou aférou – přiznejme si, že na silnici jsou tlaky sponzorů a vedení týmů na výsledky závodníků prostě větší. Zase jsou tam prachy.
to už ho bajk nebaví? Nebo je to tolik o jiných penězích?
Je to stejné jako u Štybara není kam se v tom sportu posunout jen opakovat výsledky.
Co ale Kulhavý se svým somatotypem na silnici dělat? Domestika v pro tour? Nebo že by si mohl vybírat tým, který mu dá několik sezon čas, aby získal zkušenosti a pak se pokoušel vítězit v klasikách?
U dětí se říká, že co jim neřekneš 3× jako by jsi neřekl vůbec.
Takže dokud nebude mít Kulhavý 3 mistrovské tituly a 3 zlata z olympiády, tak jako by nezávodil.
A co ty, máš už trojnásobnou účast v Kolo pro život?
Na to se mě zeptej v mojem vlákně ;-)